dimarts, 24 d’abril del 2012

1a Catalana Masculina. U.E. Horta 75 - CN Sabadell 77

Jugada d'atac del CNS. (Foto: Clara Almendros)
El sènior masculí del Club Natació Sabadell va patir per guanyar a la pista de la U.E. Horta de Barcelona, equip que està lluitat per evitar la pèrdua de la categoria i que en tot moment no va donar el partit per perdut. Tot i que l’equip sabadellenc va manar sempre en el marcador, no va trobar la manera de poder trencar el partit i al final va guanyar per un ajustat 75 a 77.

El partit es va iniciar amb el ritme que marcaven els homes de l’Òscar Navarro amb un bàsquet ràpid, que li van donar un primer avantatge en el primer quart (20 a 25), però en el segon quart les pèrdues de pilota i la manca d’encert dels sabadellencs va acostar els barcelonins en l'electrònic (35 a 37).

A la represa el CNS va tornar a treure el seu ritme de lloc i va tornar a agafar distància en el marcador, sobretot gràcies a l’encert i el domini del rebot, per part del pívot sabadellenc Iram Almaguel. El tercer període va acabar amb un 56 a 63 a favor, que semblava trencar el partit. En el darrer període, l’equip local no es va donar mai per vençut i va començar a remuntar en el marcador arribant a un ajustat 73 a 74 a falta de 45 segons pel final. A falta de dues possessions, el sabadellenc Marc Ollé va clavar 1 triple que semblava sentenciar el partit, doncs l’equip local només va poder anotar una cistella de 2 en l'últim segon, deixant el resultat final en 75 a 77.

Amb aquesta victòria, el CNS ara és 4t a la classificació, tot i que empatat amb el mateix balanç de victòries (16) i derrotes (11), amb l’ASFE de Sant Fruitós de Bages, tercer classificat. El proper partit serà el diumenge 29 d’abril, a les 12.45 h a Les Naus amb el C.B. Alpicat de Lleida, equip que es troba en 7a posició de la classificació amb un balanç de 14 victòries i 13 derrotes, i que a la primera volta va guanyar a l’equip de l’Òscar Navarro de 7 punts, 84 a 77.

Parcials: 20-25 , 15-12 , 21-26, 19-14

Anotadors CNS: Romero (11), Almaguel (16), Costa (5), Ollé (20), Camacho (6), Rodríguez (3), Gorina, Gamarra (4), Andrés (12) i López.