dimarts, 3 d’abril del 2012

1a Catalana Masculina. Bluer-SESE 47 - Sabadell Bàsquet CNS 76

Jugada de 2+1 per part del jugador Iram Almaguel.
(Foto: Biel Arroyo)
L’equip sènior del Club Natació Sabadell va guanyar espectacularment diumenge a la tarda a la pista del Bluer-SESE de Barcelona, per un contundent 47 a 76. Els dos equips es jugaven molt en aquest partit, doncs l’equip guanyador continuaria lluitant per les primeres posicions que donen accés a les fases d’accés a Copa Catalunya, i l’equip perdedor quedaria despenjat. El partit va començar molt igualat en el marcador amb intercanvis de cistelles per part dels dos equips, així en el primer període el CNS s’imposava 10 a 11 i a la mitja part 31 a 34. A la represa, els homes de l’Òscar Navarro van sortir amb una defensa molt agressiva i amb contraatacs molts ràpids que els hi va permetre fer un parcial de 15 a 1 a favor, l’equip del SESE va reaccionar amb un parell de cistelles, però el capità sabadellenc Ivan Rodríguez va anotar 3 triples seguits en els dos últims minuts del tercer període, que van frenar qualsevol reacció local i van acabar de sentenciar el partit a favor del CNS, amb un 39 a 62 a favor.

En el darrer quart, va continuar la mateixa tònica i l’equip local va tornar a anotar només 8 punts per 14 dels sabadellencs. Dels jugadors del CNS cal destacar l’actuació de l’Ivan Rodríguez que amb 5 triples i 19 punts en total, es va convertir en el jugador del partit.

Amb aquesta victòria, el CNS és ara 5è a la classificació, tot i que empatat amb el mateix balanç de victòries (14) i derrotes (11), amb el CEB Sant Jordi de Rubí i l’ASFE de Sant Fruitós de Bages, tercer i quart classificat respectivament. El proper partit serà el dissabte 14 d’abril, després de Setmana Santa, a les 17 h a Les Naus amb el CB Artés, segon classificat amb 20 victòries i 5 derrotes.

Parcials: 10-11 , 20-22 , 8-28, 8-14

Anotadors CNS: Romero (7), Almaguel (8), Canals (6), Costa (4), Ollé (10), Camacho (4), Rodríguez (19), Gorina (6), Gamarra (10) i López (2).