divendres, 26 de setembre del 2014

Triangulars femenins per tancar la pretemporada


Dissabte al matí Les Naus s'ompliran de bàsquet formatiu un cop més i ho faran amb diversos triangulars de pretemporada que es disputaran al llarg del matí.
Les categories que participaran d'aquesta jornada seran Premini 'B', Premini 'A', Minis 'A', 'B' i 'C' i Preinfantil tots ells femenins.


Els clubs que participaran a aquesta jornada seran U.E. Mataró, U.E. Barberà, C.B. Granollers, C.B. Castellet-Dominiques i U.E. Sant Cugat.

Altres amistosos de la jornada
Aquest cap de setmana serà el darrer de preparació en expenses d'iniciar la competició la propera setmana després d'uns llargs mesos de vacances i pretemporada.
A Badia de Vallès jugaran els equips Cadet 'B' masculí i Premini 'A' masculí visitant el C.B. Nou Badia dissabte al matí, mentre que diumenge a les 10.30 l'infantil femení es medirà al C.E. Sant Nicolau a Les Naus.

Partits oficials a Les Naus
Dissabte dóna el tret de sortida per alguns dels equips que ja competeixen o que tot just s'estrenen. A les 16.00 el júnior femení s'enfronta al CE Escola del Carme en un derbi sabadellenc de Nivell A mentre que a les 17.30 el Sènior B femení rebrà la visita del CB Sentmenat.
A les 19.00 el Júnior 'A' masculí rep la visita del potent SESE barceloní a la competició Interterritorial mentre que el júnior 'B' visitarà la pista del CE Laietà diumenge a les 17.30 a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.