dijous, 18 de setembre del 2014

La Copa Catalunya torna a les Naus #TardaDeSèniors


La millor competició catalana de clubs torna a Les Naus després d'un any de guaret i ho fa amb una jornada doble de partits que promet emocions fortes per tots els assistents.

A les 17.45 el sènior 'A' femení, després d'una temporada 13-14 de somni en que va aconseguir l'ascens a Copa, rebrà a un dels favorits com és el Basket Almeda que ha configurat una plantilla del molt nivell. No obstant, i tots els problemes físics que arrossega el conjunt d'Álvaro Fernández, les nostres oferiran com sempre competició durant els 40 minuts. Amb el vostre suport tot serà molt més fàcil!

L'equip nedador comptarà amb les renovacions de Mireia Coves, Jasmina Sampedro, Carla Escuert, Tamara Masvidal, Judit Mayor, Anna Linares, Eva Garcia i Sandra Fontanals, mentre que Anna Serra reforçarà el perímetre procedent del Platges de Mataró. Al cos tècnic comptem un any més amb Álvaro Fernández -tècnic més jove de la categoria a àmbit estatal-, Ivan Rodríguez que s'incorpora com a ajudant, Aina Camps (absent a la foto) com a delegada i Guillem Farré com a preparador físic.


A les 19.30 serà el torn d'un renovat sènior masculí que afronta amb molta il·lusió la seva etapa a Copa Catalunya amb majoria de jugadors formats al bàsquet. Segueixen a l'equip Oriol Andrés, Àlex Hernández, Oriol Bernadí, Rachid Lahmame, Pau Viladomat i Iram Almaguel (absent a la foto), mentre que les incorporacions arriben procedents del desaparegut Sènior B de 2a (Jordi Bros), Sabadell Bàsquet de Lliga EBA (Jonathan Ramírez i Marc Ollé), Sabadell Bàsquet júnior (Roger Altimira -absent a la foto-) i CB Sant Pere Terrassa (Marc Vintró i Robert Planas).
Els responsables de l'equip seran Quim Gómez com a primer entrenador, Cristóbal Lindo (absent a la foto) com a ajudant, Marc Loarte (absent a la foto) com a delegat i Guillem Farré com a preparador físic.
El rival del nostre primer equip serà el CB Tanino Cerdanyola, nouvingut a la categoria, que té un equip molt conjuntant que mirarà de posar en problemes als nostres. A per totes equip!


Esperem a la Marea Blava omplint les Naus en una Tarda de Sèniors!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.