divendres, 26 de setembre del 2014

Els sèniors de Copa Catalunya buscaran el seu primer triomf lluny de casa


Els dos equips de Copa Catalunya es desplaçaran lluny de casa dissabte a la tarda en una nova jornada d'aquesta categoria tot esperant millorar els registres de la primera jornada en que la victòria es va escapar per petits detalls en ambdós casos.

El sènior 'A' femení viatja fins al Baix Camp per enfrontar-se a un CB Valls-
Lear (dissabte 18:00) que ve de superar el seu primer compromís davant l'Unilever Viladecans de manera ajustada i a toc de triples (13 de 29). L'equip d'Álvaro Fernandez, per la seva banda, segueix curt d'efectius per problemes físics i, tot i el gran partit quallat davant l'Almeda dominant durant més de 20 minuts, no va poder vèncer en la seva estrena a Copa (49-54). Aquesta jornada podria debutar l'aler-pívot nordamericana Gloria Atanmo que s'ha incorporat aquesta mateixa setmana a la dinàmica d'entrenaments de l'equip i que procedeix de la Baker University de Kansas tot i que fa 2 temporades que no juga de manera regular, havent recalat al nostre club degut a que treballa a Sabadell des de fa uns mesos.

El sènior masculí, per la seva banda, jugarà contra un CB Argentona (dissabte
18:00) que, a l'igual que el nostre conjunt, va caure de manera ajustada (66-63 davant el Mollet) al partit inaugural de la temporada 14-15. Els nois de Quim Gómez, amb forces baixes en el primer partit, van caure davant el CB Tanino Cerdanyola per 77-80 en un partit que van tenir controlat durant més de 25 minuts però que va acabar decantant-se del costat visitant per les imprecisions del joc sabadellenc. 

Força i ànims a ambdós equips en aquests compromisos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.