dilluns, 1 de setembre del 2014

Les agulletes dels equips de competició deixen pas a la pretemporada dels equips de promoció


Agulletes, suor i alguna llàgrima han estat, en els darrers dies, alguns
El sènior 'A' femení ha realitzat sessions
dobles aquesta setmana
elements en comú dels equips de la secció de bàsquet que, enguany, han començat a preparar la temporada 2.014-15. Però no tot han estat coses negatives, a Les Naus i fora d'elles s'ha respirat il·lusió ja que tècnics i jugadors saben de la importància d'aquests dies per agafar una bona base per tenir èxit durant el curs.

El més matiner en iniciar els entrenaments va ser el sènior masculí que aquest any té el repte de competir a Copa Catalunya. Els nois de Quim Gómez han entrenat en sessions de pista i físic des del dia 20 i ja han realitzat dos partits amistosos que s'han culminat amb victòries davant el CB Nou Badia (67-60) i el CB Santa Coloma (70-49) tot i que encara estan lluny del seu nivell de joc òptim. A seguir picant pedra.

Les sèniors 'A' femenines també preparen l'assalt a Copa i en una setmana
El sènior masculí va vèncer al Badia
i al Sta. Coloma en els seus dos
primers amistosos
intensa amb sessions dobles d'entrenaments ja han tingut temps de disputar el seu primer partit de pretemporada davant un CB Grup Barna que es va mostrar un pèl més sencer que les nostres en aquestes alçades de la temporada i es va acabar enduent el partit per 52-60. El proper pas de les noies d'Álvaro Fernández es disputar aquest cap de setmana l'intens torneig de Sant Julià de Vilatorta on s'enfrontaran davant d'altres equips de Copa Catalunya i que servirà també com a stage.

Les sèniors B també van iniciar la seva preparació el dia 25 i, a més d'haver intervingut activament amb els entrenaments del primer equip, han realitzat una expedició amb dinar al Puig de la Creu de Castellar per tal de fer pinya d'un equip que enguany s'ha rejovenit de manera molt considerable i que estrenarà tècnic amb Ivan Rodríguez al capdavant.


També han començat la preparació en sessions dobles molt intenses els
El sènior 'B' femení va rematar la primera setmana
de feina pujant al Puig de la Creu
equips Júnior 'A' masculí, júnior 'B', cadet 'A' -tots ells masculins- i que comencen a fer-se amb les rutines dels seus tècnics Ricard Tomàs i Edu Arizmendi (al capdavant dels dos darrers equips esmentats). Aquesta setmana aquests equips començaran a medir-se a rivals en amistosos per tal de calibrar el seu potencial i el seu punt de preparació. També l'infantil ha començat a preparar les fases per accedir a nivell 'A' en entrenaments molt físics que han servit per posar-se a punt davant d'aquest repte que hi haurà a partir del dia 9.

Els dos darrers equips en iniciar la pretemporada han estat el júnior femení que enguany estarà dirigit per Paco Rodríguez i Oriol Real, i el Cadet 'C' que ha començat a treballar a les ordres de Jonathan Ramírez.

Avui dia 1 de setembre comencen a entrenar els equips de promoció que podran posar-se a punt en jornades un xic més llargues de l'habitual aprofitant aquests dies fins a l'inici de l'escola el proper 15.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.