dijous, 2 de juny del 2016

Nota molt alta dels equips del Club a Fases!


Tal i com pronosticàvem, el darrer cap de setmana de maig va ser apassionant per les fases que van disputar 4 equips de formació, a més de les del sènior -en un article posterior- i que van portar els nostres equips a competir a molt bon nivell.

Les Naus es van convertir dissabte en seu de les fases Territorials de
El cadet 'A' es va plantar a semis d'A2 treballant de valent
Barcelona de cadet masculí nivell A2 i aquí els nois de Jonathan Ramírez van mostrar-se intractables tot i que van haver de suar per obtenir les seves victòries. En el primer partit que van disputar van haver d'anar molts minuts per darrera d'un conjunt sòlid com el BC Tecla Sala però al tram final la major efectivitat dels sabadellencs va ser clau per signar un triomf per 68-63 que donava el pas a quarts de final. 
A la tarda, i tot i el desgast físic, els nedadors van sortir en tromba obtenint una renda de més de 10 punts que van gestionar durant tot el partit davant d'un CB Castellbisbal que ho va provar tot però que no va poder amb el saber estar dels nostres nois (60-56) que, a base de treball, s'havien classificat per semifinals sense fer massa soroll.
A semifinals, ja disputades al Palau Josep Mora de Mataró, esperava una potent UE Mataró que va edificar la victòria sobre un primer parcial demolidor (15-0) que no va desanimar els nostres ja que van continuar treballant tot i els obstacles, caient amb el cap ben alt (61-48) i entre els 4 millors equips de Barcelona de nivell A2. 

A Sant Quirze del Vallès es van desenvolupar les fases infantils femenines de nivell B1 i que tenien a dos equips de la secció de bàsquet participant ateses les seves grans temporades.
La primera jornada va ser una presa de contacte pels nostres dos equips que
L'infantil C ha signat un curs esplèndid arribant a semis
van superar sense masses problemes a Joventut Badalona (IFB) i a Bàsquet Sitges (IFC) per 54-37 i 62-39 respectivament.
A la tarda guions totalment diferents. L'infantil B es desfeia de l'AESE per un còmode 69-38 i tancava el dissabte amb la classificació per semifinals mentre que l'infantil C es mesurava al potent Joviat de Manresa que semblava que s'imposaria a les noies de Tamara Masvidal. Res més lluny de la realitat ja que l'equip del Club va tenir encert des de la llarga distància i va aconseguir donar-li la volta al marcador en una gran remuntada culminada amb victòria (43-36) i amb l'accés a semifinals. Dels 4 millors equips de la província de B1 dos d'ells de procedència nedadora!
Les semifinals van creuar els nostres dos equips que van competir de tu a tu
L'infantil 'B' es va coronar campió de Barcelona B1
durant molts minuts amb intercanvi de cistelles i defenses sòlides. Però el desgast físic de dissabte va començar a pesar en les cames d'ambdós equips i això va afectar més a l'infantil 'C' que a la 2a meitat va veure com les seves companyes aconseguien endur-se el matx per 57-39. Molt bona temporada per elles!
Ja a la final l'infantil 'B' entrenat per Judit Mayor va haver de medir-se al Femení Maresme 'B' i la iniciativa va ser sempre sabadellenca amb petits avantatges que van anar augmentant fins a la desena de punts. No obstants les de Llavaneres, amb un gran tir exterior, van reduir diferències fins a ajustar el partit. Novament l'aspecte físic va ser clau al final del partit i les noies del Club van mostrar-se més senceres per acabar enduent-se el partit (49-39), la copa i l'accés als Campionats de Catalunya de B1 que es disputaran diumenge a Calella. Felicitats!

Finalment el mini 'A' femení va prendre part de les fases territorials de nivell
El mini 'A' va assolir a Cerdanyola el pas al Campionat de Catalunya
'A' i va superar els seus rivals sense masses problemes als partits disputats a Cerdanyola.  El primer escull va ser el Joventut Badalona que va plantar cara durant una bona part del partit però va acabar cedint davant del potencial de les nostres (76-33). El segon partit davant el Femení Osona va tenir una mica menys d'història ja que, tot i un inici irregular, el partit va estar controlat per les noies de Quim Gómez i Salva Gracia (82-32) que amb aquesta victòria podran exercir d'amfitriones al Campionat de Catalunya que es disputarà a Sabadell aquest cap de setmana. Bona feina equip!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.