dijous, 2 de juny del 2016

El Campionat de Catalunya de Minibàsquet femení arriba a Sabadell



Aquest cap de setmana del 4 i 5 de juny el Club Natació Sabadell, dintre dels actes del Centenari de l'entitat, organitza el Campionat de Catalunya de Minibàsquet Femení, un esdeveniment que reunirà en una competició els 8 millors equips de les diferents províncies de Barcelona.
Els partits es disputaran al Pavelló Municipal del Nord i es preveuen emocions fortes al llarg d'un cap de setmana on es podran veure la major part de les millors jugadores de Catalunya per sota dels 12 anys.
De la província de Girona arriben dos conjunts de la mateixa entitat fruit d'un gran treball de base femení amb un clàssic com és el GEIEG que presenta els equips'Vermell' (campió provincial) i 'Blanc' (sotscampió) a aquests campionats després de dominar la lliga gironina. 
De Lleida un clàssic en aquests esdeveniments com el CB Lleida intentarà fer un bon paper després de mostrar-se intractables a la seva província i competir a la lliga de Barcelona a partir de gener. 
De Tarragona arriba un altre equip potent com és el Sagrat Cor-TGN Bàsquet que curiosament és campió provincial tant en la categoria mini com la preinfantil, tot un fet inèdit i que segur que mostra el potencial de les jugadores tarragonines. 
Tres representants barcelonins es presenten entre els grans favorits: Femení Sant Adrià, Barça CBS i CN Sabadell que, a més d'actuar com a amfitrió, arriba a la cita com a guanyador de la lliga regular A1 de Barcelona.
Finalment el vuitè equip participant és el  CB Cervera que, com a 2on equip de Lleida, es va disputar la presència a aquest Campionat davant el CB Morell (2on de Tarragona) en una eliminatòria dissenyada per trobar el darrer contendent.


Els horaris seran els següents.

Dissabte 4 juny
10.00 QUARTS DE FINAL 1
- CN Sabadell - CB Cervera
- Femení Sant Adrià - GEIEG Blanc

12.00 QUARTS DE FINAL 2
- Sagrat Cor-TGN Bàsquet - GEIEG Vermelll
- Barça CBS - CB Lleida

17.00 SEMIFINAL (Guanyadors 1/4F 1) i SEMIFINAL DE CONSOLACIÓ (Perdedors1/4F 1)
19.00 SEMIFINAL (Guanyadors 1/4F 2) i SEMIFINAL DE CONSOLACIÓ (Perdedors1/4F 2)

Diumenge 5 juny
10.00 7è-8è lloc (perdedors semifinals consolació)
10.30 5è-6è lloc (guanyadors semifinals consolació)
11.30 3er-4t lloc (perdedors semifinals)
12.30 Final (guanyadors semifinals) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.