dimecres, 8 de juny del 2016

Campiones de Catalunya de Minibàsquet!


Diumenge apoteòsic al Pavelló Nord el que es va viure el passat 5 de juny. El Club Natació Sabadell organitzava el Campionat de Catalunya de Minibàsquet femení dintre dels actes del Centenari i, a més, l’equip nedador es presentava a la gran final després d’una temporada gairebé immaculada amb 0 derrotes en partits oficials.
El segon millor equip de la temporada 2.015-16, el Barça CBS, esperava al partit decisiu i, vist com va anar, va jugar-lo sense cap tipus de pressió deixant-la tota sobre les esquenes del conjunt sabadellenc que va arribar per darrera fins a la desena de punts (26-34 al descans) i amb molt males sensacions. No obstant el l’equip de Quim Gómez i Salva Gracia va mostrar la fusta de que està fet i a base de treball defensiu va anar recuperant el desavantatge fins a donar-li novament la volta al marcador. En un final de partit trepidant les noies del Club van ser propulsades per tot el públic sabadellenc  que va veure com es va passar d’un ajustat 46-44 a la victòria final per 52-44. Un triomf que converteix a les minis del Club en el primer equip de la secció de bàsquet capaç de guanyar una màxima categoria si parlem de bàsquet de formació i en el resultat d’un bon treball amb el bàsquet de base que es realitza a l’entitat centenària.
Les jugadores que van formar part d’aquesta gran fita pel bàsquet nedador i sabadellenc van ser Carla Viñuela, Abril Andrés, Mabel Merino, Paula Asensio, Marina Asensio, Gemma Álvaro, Joana Reid, Ariadna Mañosa, Mar Doñate, Alice Solomon, Irene González i Laura Nogués entrenades per Quim Gómez, Salva Gracia i Manel Asensio.
Abans d’aquest èxit, però, les campiones van haver de superar l’altre gran favorit, el Femení Sant Adrià, en un partit a cara o creu disputat a semifinals per 53-48 on també va haver-hi un gran ambient. Més fàcil ho va tenir el Barça que es va imposar al Sagrat Cort TGN Bàsquet a l’altre semi per 42-86.

A l'acte d'entrega de premis la Federació Catalana de Bàsquet va lliurar a Miquel Torres, president del Club Natació Sabadell, una placa de reconeixement pel Centenari que enguany celebra la nostra entitat.

La classificació final d’aquest esdeveniment va ser:
1.       CN SABADELL
2.       BARÇA – CB SANTFELIUENC
3.       FEMENÍ SANT ADRIÀ
4.       SAGRAT COR – TGN BÀSQUET
5.       GEIEG VERMELL
6.       GEIEG BLANC
7.       CB CERVERA
8.       CB LLEIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.