diumenge, 22 de maig del 2016

Les Drew Rangers s'enduen el partit des de la línea de 3 davant el sènior femení

El partit entre el sènior femení -molt curt per lesions i amb el suport de júniors i jugadores convidades- i les Rangers de la Drew University va ser tota una experiència per la secció de bàsquet, independentment del resultat final. I és el que el conjunt de Madison (Nova Jèrsei), de gira per Portugal i Espanya, va presentar una plantilla amb molta presència física, atlèticament molt ben preparada, i amb un canell privilegiat. De fet, les noies de Brittany Gaetano, que van anar a remolc del sènior del Club durant els primers 15 minuts de partit van endollar 7 triples consecutius al 2n quart que van permetre escapar-se en el marcador tot i els intents de les nostres per igualar el partit.
Amb 28-34 al descans el Club encara va tornar a apretar el partit amb un molt bon joc penetrant i doblant i amb encert exterior (43-45) però a l'inici del darrer quart les energies locals van començar a minvar i això va ser aprofitat per les Rangers que van acabar marcant distàncies fins al definitiu 50-64.
Després d'això moltes abraçades, intercanvis de samarretes, converses entre les jugadores d'ambdós equips i també de les jugadores dels equips de base i, en definitiva, una divertida tarda de bàsquet que esperem repetir en properes ocasions!

CN SABADELL 50 - DREW RANGERS 64 (12-8, 16-26, 15-11, 7-18)
CN Sabadell: Sans 12, Iglesias 14, Jara, Mayor 22, Cabré, Seguí 2, Ortega, Zafra.
Drew Rangers: Trzasko 14, Lara 2, Yext 6, Stine 16, Keegan 5, Miller 5, Roult 3, R. Jackson 3, N. Jackson 7, Stephens, Heinig, Scheur 2.