dijous, 19 de maig del 2016

Doble pòker de campions!

Vuit equips campions de lliga per part d'una secció de bàsquet que ha completat una temporada 2.015-16 a molt bon nivell d'evolució, millora, i a sobre amb alguns grans resultats acompanyant.


Pòker de campions entre els equips masculins que han completat una temporada molt positiva amb el sènior masculí al capdavant obtenint l'ascens a Copa Catalunya i finalitzant líder de 1a Catalana amb 25 guanyats i 5 perduts. L'equip de Ricard Tomàs enguany lluita per accedir a la final a 4 de 1a Catalana.
Un parell d'esglaons per sota l'equip Cadet 'B' masculí entrenat per Jaime Muñoz ha acabat invicte a nivell B2 (12-0) evidenciant una gran evolució al llarg del curs.
L'infantil masculí, també a B2, ha quallat una gran segona fase sota la direcció d'Oriol Real i ha aconseguit superar en un partit el seu perseguidor immediat el CB Matadepera (12-2).
El preinfantil, un equip amb moltes cares noves i amb un entrenador clàssic com és Paco Rodríguez també ha rutllat molt bé i s'ha proclamat campió de nivell C1 després d'una primera fase d'adaptació i una fase regular de menys a més (13-1).

Pel que fa als equips femenins cal començar amb els dos infantils de nivell B1 que han quallat una molt bona segona fase. L'infantil 'B' entrenat per Judit Mayor ha finalitzat invicte (14-0) i ara es prepara per afrontar les fases de nivell B1 que es disputaran a partir del cap de setmana vinent a Sant Quirze del Vallès. En la mateixa situació es troba l'infantil 'C' de Tamara Masvidal que en una recta final de temporada apassionant ha aconseguit guanyar la seva lliga (12-2) amb un calendari molt exigent.
A cistella petita el mini 'A' ha finalitzat invicte la fase regular sense conèixer la derrota (14-0) i proclamant-se per primer cop campió de la màxima categoria A1 en la història del Club. Ara les noies de Quim Gómez i Salva Gracia preparen les fases territorials que es disputaran la setmana vinent a Cerdanyola.
A premini A, tal com va passar al 2.014, el nostre equip s'ha proclamat campió de la màxima categoria en una molt bona temporada de les petites dirigides per Judit Mayor que només han perdut un partit (13-1) al tram final de la competició.

Felicitats als campions i campiones!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.