dimecres, 25 de maig del 2016

A 3 punts de la final

El sènior masculí està a 3 punts de la gran final pel Campionat de Catalunya de
Una victòria per més de 2 punts
equival a una final (foto: basquetpia.cat)
1a Catalana, i el que és millor, s'ho haurà de jugar tot davant la nostra afició a Les Naus, una pista on els homes de Ricard Tomàs de ben segur que mostren la seva millor versió.
Al partit d'anada, disputat el diumenge passat a Mollet, partit d'alta tensió basquetbolística i molta emoció. El Sant Gervasi va mostrar un equip molt compacte i sòlid però la primera meitat va tenir un clar color nedador (39-50). Va ser a la represa quan la defensa sabadellenca va fer aigües i això va ser aprofitat pels molletencs per ajustar el partit al màxim. A partir d'aquí màxima igualtat, intercanvi de bàsquets (semblava que la victòria era del Club amb el 75-82 a manca de 2 minuts) i un final frenètic en que es va passar del 83-84 al definitiu 86-84 després d'un tir fallat pel nostre equip.
No obstant, i tot i la derrota, l'eliminatòria es decidirà a Les Naus on una victòria per més de 2 punts ens donaria el bitllet a la finalíssima de 1a Catalana. Així doncs us esperem a tots i totes dissabte a les 17.30!

A l'altre semifinal el CB Santa Coloma va superar per un clar 92-78 l'AE Badalonès i sembla tenir ben bé peu i mig a la final tot i que el segon matx s'ha de disputar a Badalona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.