divendres, 20 de juny del 2014

Expedició nedadora a la Barcelona Basketball Cup


Fins a cinc equips de la secció de bàsquet del CN Sabadell participaran els propers 27, 28 i 29 de juny al torneig internacional Barcelona Basketball Cup que enguany tindrà la presència de més de 50 equips d'arreu del món (Mèxic, Suècia, Argèlia, França, etc.).

Els dos equips minis de la casa (Mini 'A' masculí i Mini 'A' femení) participaran a la categoria A que serà una competició mixte amb rivals com el Lavaur, Le Cannet o Castelnau, tots ells amb un clar accent francès.
L'equip infantil femení també tindrà rivals foranis com el VGA St Maur o el Liege belga que obligaran a treure el màxim de les noies d'Oriol Real.
El cadet 'A' masculí tindrà una bona part de rivals en la fase prèvia procedents dels voltants de Barcelona pero també es podrà veure les cares amb el Cantbasket de Santander en aquests primers partits.
Finalment el cadet femení es medirà d'inici al Lobas Basket suec com a principal atractiu d'una competició cadet femenina en que la resta de rivals seran catalans.

A partir dels resultats de la fase prèvia els nostres equips es podran anar enfrontant amb rivals d'altres països i cultures en un interessant cap de setmana.


Amb aquest esdeveniment, que s'ha allargat fins a les acaballes del mes de juny, posarem punt i final competitiu a la temporada 2.013-14. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.