dimecres, 4 de juny del 2014

El Torneig de Cloenda Mini no falla a les espectatives


El passat dissabte 31 de maig es va celebrar el Torneig de Cloenda Mini Masculí i, tal i com s'esperava, va ser una jornada molt interessant a nivell esportiu però també a nivell de convivència entre els diferents equips participants.

Mini '2': El Joventut Les Corts demostra el seu bon joc en equip

I és que els barcelonins del Joventut Les Corts van quallar un gran torneig
imposant el seu joc col·lectiu a la resta de rivals que van veure com els nois del nostre ex-jugador Martí Gamarra eren capaços d'anotar en accions individuals però també mitjançant passes i ràpids contraatacs. En segona posició va finalitzar l'Sferic de Terrassa que va plantar cara en els primers compassos de la final però que va haver d'acabar cedint davant la superioritat dels de la Ciutat Comtal.
Fora de la final van quedar classificats el CE Escola Pia Sabadell 'B' amb una única victòria i el CN Sabadell 'B' que va caure per la mínima en el duel directe entre els dos equips de la ciutat.

Mini '1': El derbi sabadellenc decisiu cau del costat d'Escola Pia

Els dos duels entre Escola Pia i CNS al llarg del dia van ser emocionants, molt
competits i no es van decidir fins als darrers instants però en el matx decisiu els escolapis van demostrar tenir més fons d'armari i van imposar-se a uns nois d'Edu Arizmendi que físicament no van poder aguantar el to dels visitants que van acabar alçant-se amb la victòria per 47-60.
Amb una victòria va acabar el CB Matadepera que a punt va estar de colar-se a la gran final després de tenir contra les cordes als nois del CNS i vèncer al darrer classificat, una UE Sant Cugat formada per una selecció de jugadors amb gran talla física però que provenien del bàsquet escolar santcugatenc i que van notar massa la diferència de velocitat a aquestes alçades de la temporada.

Els concursos garanteixen emoció fins al final

'Emocionant' seria el mot que definiria els concursos de tir que es van celebrar
la tarda de dissabte. Al concurs de la ruleta de tir per parelles van haver-hi fins a 4 parelles que van anotar 5 bàsquets fent la volta sencera a la ruleta en 1 minut però l'accés final va ser més exigent ja que el Sergi i l'Adrián de l'Sferic van arribar a 7 i el Francesc i el Noel de l'Escola Pia 'A' van assolir el millor registre amb 8.
Una vegada a la final entre aquestes parelles els de Terrassa es van mostrar més efectius que els sabadellencs que van estar molt lluny dels seus números de la fase prèvia i van acabar cedint per 8-2 davant el Sergi i l'Adrián que van acabar enduent-se una samarreta cortesia de Box & One, col·laborador del torneig.
Al concurs de KO es va viure una emocionant fase prèvia amb 4 guanyadors a cadascuna de les cistelles que van preparar una final entre els més ràpids en llençar i anotar. En la ronda decisiva el David de l'Escola Pia 'A' va ser el més efectiu i va acabar enduent-se una samarreta cortesia de Box & One, col·laborador del torneig com a campió d'aquest concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.