divendres, 20 de juny del 2014

Andorra es tenyeix de blau amb el bàsquet del CNS!


El passat cap de setmana els equips cadets del CN Sabadell (Cadet 'A' Masculí i Cadet Femení) es van desplaçar a Andorra per prendre part del TIM Pirineus, un torneig amb un bon grapat d'equips de fora de Catalunya i que havia de servir per començar a enfilar el tram final d'aquesta temporada 2.013-14.

El gran protagonista d'aquest cap de setmana va ser el Cadet Femení que, a
la seva gran temporada (campiones de lliga regular A2 i classificades per fases), va posar-li la cirereta al curs obtenint el títol de campiones després d'imposar la seva superioritat a les rivals a la fase prèvia [vs CB Castellet (71-11), vs Bàsquet Vilafant (54-27), vs CB Esparreguera (54-23)], de guanyar de manera ajustada a la Selecció d'Andorra (45-35), i de fer el mateix novament a la final davant el dur Vilafant per 33-21.
En definitiva, 5 intensos partits en que la superioritat sabadellenca va ser total i on a més va destacar que el premi a millor jugadora del torneig va ser per la nostra base Mireia Rodríguez.
Felicitats noies!

El Cadet 'A' Masculí, per la seva banda, va haver de conformar-se amb una 7a
plaça d'entre 10 equips participants, destacant la presència majoritària d'equips de segon any envers el nostre que es principalment de primer. Els d'Edu Arizmendi van esrenar-se amb una derrota davant el CB Valls (53-35) que va quedar compensada per la victòria davant la Selecció d'Andorra B (60-24). El tercer compromís va ser davant el Catalana Occident Manresa que va imposar la seva qualitat (27-49) i, ja en els partits classificatoris, una ajustada derrota davant el CB Corbera (47-49) va impedir els nostres poder lluitar per la cinquena plaça final. En la lluita pel setè lloc el CB Hospitalet va haver de cedir davant el nostre equip per 56-39, registrant finalment un balanç de 2-4.

A banda del pla esportiu els dos equips sabadellencs van aprofitar per conèixer alguns dels racons del país dels Pirineus, realitzar les típiques compres i sobretot passar moltes hores convivint. En definitiva, una gran experiència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.