dimecres, 21 de març del 2012

Copa Catalunya Femení. Bàsquet Draft Gramenet 66 - CN Sabadell 43

Per la seva banda les noies de Gemma Lorente, que juguen a la Copa Catalunya, també van perdre contundentment a la pista del Bàsquet Draft Gramenet per 66-43, un partit que era clau pels dos equips en la lluita pel descens directe.

L’equip del CNS, malgrat va realitzar un bon primer temps que els hi va permetre empatar a 21 punts al final de la primera part, a la represa es va veure desbordat tant defensivament com ofensivament per l’equip local, que a més va mostrar un gran encert des de la línia exterior i van anotar 45 punts, fet que va evitar qualsevol intent de remuntada per part de les jugadores de Gemma Lorente.

Amb aquesta nova derrota, l’equip del CNS continua penúltima de la classificació amb només 3 victòries i té cada vegada més complicat poder eludir el descens directe i disputar les fases de permanència de la categoria. Aquest dissabte a les 18.30 h jugarà a les Naus amb el cinquè classificat, el Ploms Salle-Reus, equip que porta un balanç de 7 victòries i 5 derrotes.

Parcials: 14-8, 7-13, 25-13, 20-9

Anotadores CNS:  Gené (8), Vergé (2), Linares (5), Fontanals, Reguant (1), Bonet (15), Raya (7), Mayor (3), Causanillas (2).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.