divendres, 23 de març del 2012

1a Catalana Masculina. Bàsquet Coras 63 - Sabadell Bàsquet CNS 45

Iván Rodríguez, el capità, des de la línia de tirs lliures.
Dur correctiu el que va rebre l’equip sènior masculí del Club Natació Sabadell, que va perdre contundentment 63-45 a la pista del Bàsquet Coras de Barcelona. L’equip de l’Òscar Navarro va tenir un començament desastrós en el primer quart, on la falta d’encert de l’equip i el domini en el rebot ofensiu de l’equip contrari va posar en el marcador un resultat inusual, 16-4 en contra.

Al segon quart el CNS va trobar-se amb el seu lloc i va retallar distàncies deixant a la mitja part un 28-22 en el marcador, que donava esperances de remuntada de cara a l’inici de la segona part. A la represa van tornar els errors del primer quart amb moltes pilotes perdudes que van provocar una altra vegada que el Bàsquet Coras es marxés en el marcador de 12 punts amb un 45-33 al final del tercer quart. Al darrer quart, el CNS continuava sense reaccionar i el marcador s’anava ampliant a mesura que passaven els minuts i s’arribava a la conclusió del partit.

Malgrat la derrota, el CNS continua sisè a la classificació a només 2 victòries del tercer classificat, el CEB Sant Jordi de Rubí que aquest dissabte a les 17 h jugarà amb el CNS a les Naus. Aquest partit serà decisiu pels jugadors de l’Òscar Navarro, per tal d’acostar-se a les places que donen accés a les fases d’ascens a Copa Catalunya.

Parcials: 16-4 , 12-18 , 17-11, 18-12

Anotadors CNS: Romero (15), Almaguel (2), Pau Canals(5), Costa, Ollé (8), Camacho (4), Rodríguez (1), Gorina, Gamarra (5), Andrés (3), López (2).