dimecres, 28 de març del 2012

1a Catalana Masculina. Sabadell Bàsquet CNS 86 - CEB Sant Jordi A 77

Jugada d'atac del CNS amb tir exterior (Foto: Biel Arroyo)
Partit vibrant el disputat el dissabte a la tarda a Les Naus, on l’equip sènior del Club Natació Sabadell va guanyar 86 a 77 al CEB Sant Jordi de Rubí, tercer classificat de la competició. Tot i que el Sant Jordi va començar manant en el marcador, gràcies sobretot a segones opcions en el rebot ofensiu, els jugadors de l’Òscar Navarro ho anaven contrarestant a base de triples i així el primer quart va finalitzar amb un 19 a 23 a favor de l’equip rubinenc. En el primers minuts del segon quart el Sant Jordi va agafar un avantatge de 9 punts a favor, però els sabadellencs Romero i Camacho van liderar la reacció local a base sobretot de contraatacs i de jugades d’1c1, que els hi va permetre donar la volta al marcador deixant al final de la primera part un 40 a 38 favorable.

A la represa, el Sant Jordi va tenir poques opcions, ja que els seus canvis en defensa entre individual i zona trobaven resposta per part del CNS des de la línia exterior com des de sota del taulell. Així mica en mica els sabadellencs es distanciaven en el marcador (65-54 en el 3r quart) fins arribar a la recta final del partit amb una màxima de 16 punts (84-68), que va acabar de maquillar el conjunt rubinenc amb un parcial final de 9 a 2. Cal destacar, que els jugadors del CNS van anotar 14 triples, 6 dels quals els va anotar Romero, que amb 26 punts es va convertir en el jugador del partit.

Amb aquesta victòria, el CNS només està a 1 victòria del Sant Jordi i continua 6è a la classificació amb 13 victòries i 11 derrotes. Aquest diumenge a les 17.30 h visitarà la pista del Bluer-S.E.S.E A de Barcelona, equip que es troba 5è amb el mateix balanç de victòries i derrotes que el CNS. Tots dos equips es juguen molt i l’enfrontament promet, doncs l’equip guanyador podrà mantenir les seves opcions de fer les fases d’ascens a Copa Catalunya.

Parcials: 19-23 , 21-15 , 25-16, 21-23

Anotadors CNS: Romero (26), Almaguel (2), Canals(5), Costa (2), Ollé (13), Camacho (14), Rodríguez (9), Gorina (7), Gamarra (8) i López.