dijous, 14 d’abril del 2016

Primera final pel sènior masculí a Les Naus



El sènior masculí afronta, dissabte a Les Naus (17.45), la seva primera final de la temporada per tal d'aconseguir arribar a la primera plaça de la lliga de 1a Catalana. Els nois de Ricard Tomàs, amb un registre de 21-5 són segons classificats a una victòria d'Escola Pia (22-4) amb qui s'enfrontaran a la darrera jornada de lliga al pavelló del carrer Garcilaso en un derbi molt esperat ja que pot ser el partit que decideixi qui guanya la lliga.
No obstant, abans d'arribar a aquest matx, el conjunt nedador ha de superar diversos compromisos i mantenir-se ferm a la zona alta de la lliga. El primer rival serà un CB Cornellà 'B' que lluita per evitar el descens directe, seguidament caldrà visitar un Prat també en lluita per la permanència i finalment esperen dos partits d'alta tensió: el segon ja esmentat, i el primer a Les Naus davant un Sant Quirze BC amb cares conegudes i que és 3er classificat. 
Així doncs, esperem el teu suport i que Les Naus siguin el talismà que ens permetin lluitar pel retorn a Copa Catalunya!
El sènior masculí té a la seva mà completar una magnífica temporada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.