divendres, 15 d’abril del 2016

A la recerca de fases!

Amb el júnior 'B' masculí classificat per les fases de nivell 'A' ja fa algunes setmanes i el mini 'A' femení també classificat per les fases territorials de Barcelona, fins a tres equips de la secció de bàsquet del Club tenen encara molt a dir en aquest tram final de la temporada. Tres equips a la recerca de fases!


El cadet 'A' masculí actualment encapçala la classificació del seu grup de nivell A2 amb un partit menys (7-1) i té a la seva mà mantenir una de les dues primeres posicions que donarien dret als nois de Jonathan Ramírez a disputar les fases de la categoria. Tot i això els sabadellencs hauran d'afrontar 4 difícils partits, amb rivals directes, que seran claus per obtenir el seu passaport entre els millors del seu nivell: aquesta tarda davant la UE Barberà (3er), CN Terrassa (6è), Escola Pia (4t) i Sant Pere (1er). A per totes nois!

A categoria infantil femenina dos equips de la secció tenen opcions clares i reals d'accedir a les fases de nivell B1. L'infantil 'B' lidera el seu grup de manera invicte (10-0) i porta tres partits més average respecte el 2n classificat (Sant Quirze) a manca de quatre jornades de manera que ha garantit la seva presència a les fases que, precisament, es disputaran a la veïna localitat vallesana. No obstant, les jornades que resten son claus per les de Judit Mayor per arribar en un òptim estat de forma a aquests partits.
Al grup 6 l'infantil femení 'C' lluita per desfer el triple empat (7-2) al capdavant de la classificació amb Vedruna Gràcia i AESE. Les noies de Tamara Masvidal tenen a la seva mà ser primeres si treuen endavant tots els seus compromisos o bé inclús accedir com a millors terceres si els resultats en els partits que resten no fossin els esperats. Així doncs toca treballar de valent per allargar la temporada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.