dilluns, 14 de setembre del 2015

L'infantil 'A' triomfa en una trepidant setmana de fases femenines

Els nostres equips infantils femenins van disputar al llarg de gairebé tota la semana les fases d’accés a Nivell ‘A’ (màxima categoria catalana) i per la que portaven preparant-se des d’inicis del mes de juny.

L’infantil ‘A’ va assolir la fita de classificar-se  de manera contundent en
L'infantil 'A' femení va comptar els partits per victòries

imposar-se a tots els seus rivals per amplis marges . Va iniciar les fases amb una gran victòria davant el Roser (67-17) i en la segona jornada es va haver de patir una mica més davant un Gavà que va preparar molt bé el seu partit davant les nostres (37-54). A la tercera jornada es va consumar l’accés a la màxima categoria en superar al Mataró a Les Naus (68-17) en un partit on la segona part va ser un monòleg sabadellenc, i finalment en un darrer partit gairebé intranscendent es va derrotar al Cassanenc a domicili per 32-69, fet que ha deixat a les nostres amb un balanç de 4-0 i primeres classificades del grup 2 seguides del Roser que també estarà a Nivell ‘A’.

Al grup 1 l’infantil femení 'B' va tenir menys sort en creuar-se a la primera jornada amb el favorit Femení Maresme que va imposar la seva qualitat a les nostres en un partit en el que sempre vam competir tret dels minuts finals (76-36). Al segon matx l’Almeda visitava les Naus en un partit que es preveia clau –com finalment va ser- i que va estar dominat per les de Cornellà durant prop de 30 minuts fins que les nedadores van reaccionar i es van quedar a les portes d’endur-se un triomf que hagués suposat la classificació (46-48). A la tercera jornada victòria convincent davant el Sant Quirze (67-45) i finalment bon partit a la pista del Joviat (43-46) que ha deixat a les nostres jugadores de primer any amb un balanç de 2-2 i amb la mel als llavis però amb una temporada per davant per seguir creixent individual i col·lectivament.