dilluns, 14 de setembre de 2015

La temporada 2.015-16 ja és aquí per l'Escola d'Iniciació al Bàsquet



Vols jugar a bàsquet al Club Natació Sabadell?

Si tens entre 4 i 7 anys vine i aprèn aquest esport d'una manera lúdica i a la vegada esportiva. A més a la nostra escola d'iniciació al bàsquet aprendràs valors tan importants com l'amistat i el respecte, que t'afavoriran en el teu desenvolupament integral com a persona.

L'Escola d'iniciació a bàsquet del Club Natació Sabadell treballa amb la finalitat de familiaritzar a la canalla dins de l'apassionant món del basquetbol, sempre des de la vessant lúdica. Així mitjançant el joc els nens i les nenes adquireixen fonaments de basquetbol, com el bot i el tir, entre molts altres i poden nodrir en un futur els nostres equips federats tant en categories masculines com femenines.

Els entrenaments de l'Escola d'iniciació a bàsquet, són cada dimarts i dijous de 18 a 19 hores al pavelló de Cademesa (al costat del pàrquing CNS). 

Més informació a la Secció de Bàsquet del Club Natació Sabadell (basquet.cnsabadell@gmail.com) en horari de tardes (c. de Montcada, 21 - 08203 Sabadell - Telèfons: 93 727 86 49 (Secció de Bàsquet) - 627 338 285 (Quim Gómez) - 670 249 785 (Paco Rodríguez)

Vine a jugar al Club, t'ho passaràs molt bé !!!
 
INICI DE L'ACTIVITAT DIMARTS 22 DE SETEMBRE DEL 2.015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.