dimarts, 27 de maig del 2014

Mala sort a les fases dels equips cadet i mini 'A' femenins

FASES TERRITORIALS MINI FEMENÍ 'A1'

El mini 'A' femení va cloure la seva temporada 2.013-14 caient a la final de la
seva respectiva fase davant un dels grans favorits de la categoria com és el CEJ L'Hospitalet que va imposar la seva major alçada i joc en equip per acabar enduent-se el partit que donava accés a la fase final de Catalunya que es celebrarà aquest cap de setmana a La Seu d'Urgell.
Les noies de Salva Gràcia i Quim Gómez, però, es van estrenar amb victòria al matí al vèncer per 65-69 al SR Lima Horta en un partit en que les sabadellenques van aconseguir escapar-se en el marcador després del descans però que va ser emocionant fins al final degut a l'empenta de les barcelonines per competir fins al final.
Amb un lloc a la final assegurat el rival era el CEJ L'Hospitalet que d'inici va veure com les del CNS mostraven la seva millor versió i dominaven el partit i el marcador després de 18 minuts. Un mal quart període (16-0) va trencar la dinàmica del partit i a partit d'aquí les del Baix Llobregat, sense tanta ansietat, van dominar i van acabar una victòria molt contundent per 75-50.
Tot i el mal resultat el CN Sabadell, agafant el còmput global de victòries-derrotes i els resultats d'aquestes fases s'ha consolidat com el 5è millor equip de la província Barcelona aquesta temporada a més d'haver obtingut molts bons resultats en alguns dels torneigs en els que ha participat al llarg del curs.

FASES TERRITORIALS CADET FEMENÍ 'A2'

Tot i el bon estat de forma en el que arribava el cadet femení a aquestes fases de nivell A, les noies de Paco Rodríguez no van poder competir al seu nivell habitual i van haver de despedir-se a les primeres de canvi després de caure per 44-67 davant d'un CB Argentona que va construir el seu triomf a la primera meitat del partit quan ja dominava per prop d'una vintena de punts. Els nervis de l'equip sabadellenc, que afrontava les seves primeres fases, van ser un dels factors decisius juntament amb la defensa zonal de les del Maresme que van frenar la fluïdesa ofensiva de les nostres noies.
No obstant no cal oblidar que a aquestes fases han arribat els millors equips de la categoria i que precisament les nostres noies van finalitzar campiones de la lliga regular en una gran segona volta. Segur que tornarem a tenir més ocasions de gaudir i competir a les fases!