dimecres, 14 de maig del 2014

El sènior A femení aconsegueix una plaça a les fases d'ascens


El sènior 'A' femení va fer els deures el passat dissabte a El Prat i va poder
vèncer el potent CB Prat per 40-59 en un bon partit de les noies d'Álvaro Fernández que, amb aquest resultat, s'han garantit l'accés a les fases d'ascens a Copa Catalunya a manca d'una jornada per disputar-se i ho van fer, tot i trobar-se al Baix Llobregat, com si juguessin a casa gràcies al gran ambient que va haver-hi a les grades del pavelló Joan Busquets.
Dissabte a les 17.45 a Les Naus les noies del Club poden proclamar-se campiones del grup 1 si aconsegueixen batre al CB Esparreguera (cuer de la categoria) i l'ASFE cedeix a la complicada pista del CB Tarragona en un partit que es decidirà diumenge a la tarda. 
Independentment d'aquest resultat les noies del CNS s'hauran de medir en funció de la seva classificació final al Lluïsos de Gràcia barceloní (1er classificat del grup 2) o a l'Uni Girona (2n) en una eliminatòria d'anada i tornada que definirà l'accés a la final del Campionat de Catalunya, nou objectiu del nostre equip una vegada assegurades les fases. A per elles!

Les júniors demanen el vostre suport

Just abans del partit del sènior femení 'A', a les 16.00, l'equip júnior femení del Club es jugarà les seves darrers opcions de guanyar les fases de terceres davant la UE Sant Cugat. Per aconseguir-ho l'equip de Carles Los Santos ha de guanyar de més de 4 punts i esperar la derrota de les santcugatenques la setmana vinent a la pista de l'UE Gaudí. El vostre suport serà essencial perquè puguem superar aquest repte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.