dimecres, 20 de novembre del 2013

Participem a l'espectacle Penya - Madrid!



Com ja és tradició la secció de bàsquet del CNS prepara l'expedició de jugadors, jugadores, aficionats i famílies per veure bàsquet de primer nivell i ho fa oferint un plat de molt bon gust, el Fiatc Mutua Joventut - Real Madrid al Palau Olímpic de Badalona, un dels partits més espectaculars que es poden presenciar a la lliga ACB i a la resta d'Europa en l'actualitat. Us en donem detalls!

El partit


Dos dels equips amb joc més dinàmic i alegre es veuran les cares a l'Olímpic de Badalona i és que es
'El Chacho' Rodríguez posa l'espectacle des de la
posició de base
donaran cita l'espectacular Real Madrid, vigent campió de la lliga ACB, líder de la competició, l'equip més anotador de tot el campionat amb un estil de joc ràpid que està causant sensació arreu d'Europa i un Joventut descarat i amb molta sang jove que s'ha convertit en una de les millors notícies del bàsquet nacional aquesta temporada. 

Sota les ordres de Pablo Laso el Real Madrid reuneix a una autèntica constel·lació d'estrelles començant pel gran capità Felipe Reyes i seguint per cracks com Rudy Fernandez, que torna a la que va ser casa seva, Nikola Mirotic, millor jugador de la lliga el curs passat, Sergio Rodríguez, Sergi Llull, Jaycee Carroll o Ioannis Bouroussis. L'equip a batre i màxim favorit per repetir el títol de lliga.

Davant seu tindrem a un Fiatc Joventut que un any més es reinventa i ho fa apostant per la combinació de
Barrera  (24) i Vives (16) són dos dels grans valors
del Joventut de Badalona
desconeguts jugadors estrangers que estan donant un gran rendiment amb joves jugadors de l'inesgotable pedrera de la Penya. Dintre del primer grup cal destacar a l'aler pivot John Shurna, al jove base Nick Cochran o a l'espectacular anotador Devoe Joseph, dues vegades millor jugador de la setmana en la present temporada, mentre que els majors talents verd-i-negres són el fenomenal base Guillem Vives, el jove capità Nacho Llovet o jugadors de gran potencial com Ventura, Barrera o Suárez. Tanquen l'equip de Salva Maldonado els experimentats Savané, Miralles i Kirskay que aporten el seu saber estar entre tanta joventut. 

El partit es preveu amb molt de ritme i joc ràpid. Emocions fortes!

Informació imprescindible


Data: Divendres 27 de desembre del 2.013 (hora per confirmar tot i que el més probable és que sigui al vespre)

Lloc: Palau Olímpic de Badalona, un dels temples del bàsquet europeu i seu dels JJ.OO. de Barcelona '92.

Preus:

Oferim la possibilitat d'anar amb autocar sortint des de la Fira de Sabadell o bé desplaçar-se amb vehicle propi fins a Badalona. 

  • Nen/a (fins als 16 anys) amb autocar: 10€
  • Nen/a (fins als 16 anys) sense autocar: 7€
  • Adult amb autocar: 16€
  • Adult sense autocar: 12€

Inscripció: S'ha d'efectuar la inscripció a la secretaria de la secció de bàsquet a Les Naus i deixar una paga i senyal de 5€ per reservar plaça. La data límit per fer-ho és el 12 de desembre. Places limitades i per rigorós ordre d'inscripció ja que es preveu que l'Olímpic estigui a vessar de públic.

Sortida l'autocar: L'hora de sortida de l'autocar amb destí Badalona serà a les 19.00 des de la Fira de Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.