dimarts, 26 de novembre del 2013

Actualitat masculina: El mini 'B' brilla en una gèlida jornada


2a Catalana
SICORIS 79 - CN SABADELL 'B' 59

Pocs arguments va poder oferir l'equip de Cristóbal Lindo davant un Sicoris que va estar més encertat i que segueix establert a la zona alta de la classificació. La bona circulació de pilota dels lleidatans, unida al seu encert, i les poques idees en atac dels nostres ens van poder privar de tornar a  donar la sorpresa.
Aquesta jornada el nostre segon equip rebrà la visita del líder, el CB Vilatorrada, dissabte a les 19.45 a Les Naus.

Júnior Interterritorial
SICORIS 68 - CN SABADELL 'A' 55

Poc encert dels nois de Jonathan Ramírez en el seu desplaçament a Lleida. Tot i que defensivament l'equip no va estar del tot malament la manca de punteria va acabar amb les opcions dels nostres que acumulen dos derrotes seguides.
Aquesta setmana visitarà Les Naus el potent Manresa, un dur escull pels nostres, diumenge a les 12.45

Júnior Nivell 'B'
AEE REGINA CARMELI 66 - CN SABADELL 'B'

Derrota justa dels de Ramon Pérez que tot i començar a un bon nivell van anar diluint-se, sobretot a partir del tercer quart quan els de Rubí van imposar un joc més físic per acabar certificant la victòria.
Aquesta setmana els nostres tenen jornada de descans.

Cadet Nivell 'B'
CN SABADELL 'A' 61 - CREU ALTA SABADELL '1' 72

Bon partit dels nostres que tot i la derrota van oferir moments de molt bon bàsquet en un derbi local que es va decidir del costat dels creualtencs que van exhibir major experiència en certs detalls del partit.
Aquest dissabte els d'Edu Arizmendi tenen una nova oportunitat de seguir evolucionant ja que visiten la pista del CB Castellbisbal a les 11.00.

Cadet Nivell 'C'
DOTS SANT QUIRZE BC 108 - CN SABADELL 'B' 50

Poques opcions van tenir els d'Adrià González que si ve segueixen millorant, sobretot en atac, van concedir masses facilitats en defensa on no van poder aturar les penetracions dels de Sant Quirze.
Diumenge a les 10.45 els nostres rebran la visita de l'Europa santcugatenc amb la intenció de seguir pulint aquests detalls.

Infantil Nivell 'A'
CN SABADELL 54 - LA SALLE JOVIAT 71

Mal partit dels de Jonathan Ramírez que van cedir davant d'un equip manresà més sencer en determinats moments del partit. Tot i la igualtat dels equips el segon període va resultat determinant ja que La Salle va gestionar una renda propera a la vintena de punts que els nedadors no van poder escurçar.
Diumenge a les 17.30 aquest equip creuarà la Gran Via per medir-se al Sant Nicolau en el derbi ciutadà.

Mini Nivell 'B'
CB SANT PERE TERRASSA 'A' 56 - CN SABADELL 'A' 49

Irregular partit dels d'Edu Arizmendi que van cedir davant la major presència física del Sant Pere i fruit de l'excés de pilotes perdudes i precipitacions que van cometre els sabadellencs al llarg del partit tot i tenir opcions de victòria fins al final.
Dissabte a les 16.00 els nostres reben a l'Sferic de Terrassa en una bona ocasió per refer-se d'aquest entrebanc 

Mini Nivell 'C'
CREU ALTA SABADELL 43 - CN SABADELL 'B' 54

Molt bon partit dels nois de Ricard Sora que van sorprendre al fins aleshores líder en un bon partit de bàsquet entre dos equips sabadellencs gràcies al bon treball en defensa i al joc en equip en atac.
Dissabte els nostres tornaran a tenir un altre derbi ciutadà al rebre a les 10.30 al Sant Nicolau.

Premini Nivell 'D'
ADE FUSTER 58 - CN SABADELL 37

El premini masculí va fer un bon paper a
Santa Coloma
Els de Marc Sora no van tenir masses opcions contra el potent ADE Fuster que va imposar la seva major presència física per tal d'anar incrementant l'avantatge mica en mica. Tot i així els nostres van posar moltes ganes en un partit caracteritzat pel fred.
Els sabadellencs rebran dissabte a les 10.30 al Gramenet BC en una bona ocasió per poder passar-s'ho molt bé jugant a bàsquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.