dimarts, 4 de juny del 2013

Torna el Campus de Bàsquet d'Estiu! Esteu preparats i preparades?


Un any més arriba l'estiu i tornem a la càrrega amb el Campus d'Estiu del Club que, com ja sabeu, organitza la
secció de bàsquet des de ja fa més de vint anys. El Campus servirà un estiu més perquè els nois i noies que s'inscriguin s'ho passin d'allò més bé amb altres companys i companyes i perquè, a més, puguin evolucionar a nivell tècnic amb les sessions d'entrenament de tecnificació que estem preparant i que aniran com sempre acompanyades de piscina, excursions i moments de lleure.
Dins de les novetats que us podem avançar es troba el fet de que substituirem alguna de les excursions comuns amb la resta de Campus del Club per intercanvis amb campus de bàsquet d'altres clubs de la zona de manera que podrem posar a prova les nostres habilitats i coneixements contra altres jugadors i jugadores amb les nostres mateixes inquietuds.
A més també disposeu de moltes opcions d'inscripció (per setmanes, quinzenes o tot el mes) que es poden ajustar a les vostres necessitats. 



Així doncs, us esperem a tots i totes un any més a un Campus que arriba més carregat de novetats que mai i al qual no hi podeu faltar!
Si teniu dubtes que no es resolguin en els enllaços adjunts feu-nos-els saber mitjançant aquest correu electrònic o parlant directament amb els vostres coordinadors. 

Voleu fer un tastet de com són els nostres Campus? Mireu el següent vídeo i recordeu què i com vam treballar per Setmana Santa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.