dilluns, 17 de juny del 2013

El cadet femení obté la 4a plaça al TIM Pirineus disputat a Andorra


El cadet femení del CN Sabadell va disputar el darrer cap de setmana el
torneig TIM Pirineus que va aglutinar equips d'arreu de l'Estat a Andorra i va oferir una molt bona imatge tal i com reflecteix la quarta posició final de l'equip que dirigeix Susana Bosch.
En el partit inicial les nostres van medir-se en un derbi local al CE Escola Pia Sabadell al que van superar per un ajustat 28-25 en un partit que no es va resoldre fins al darrer instant. Amb la primera victòria a la butxaca el segon partit va ser davant el Basket Coras, un dels equips més potents del torneig, amb el que es va caure per un 22-35 radicat en la diferència física a favor de les barcelonines tot i el bon joc de l'equip nedador. Amb el pas a la gran final negada, les noies del CN Sabadell van disputar la lluita per la tercera posició davant el CE Vilanova que, finalment, va ser l'equip que es va endur el partit per un ajustat 28-20.
Així doncs, bona manera de cloure la temporada tant des del punt de vista esportiu com social ja que va ser un gran cap de setmana per jugadores, tècnics i acompanyants.
Les jugadores que van prendre part en l'expedició sabadellenca van ser Carla Miranda, Noe Bars, Anna Ferran, Mireia Barcons, Mireia Rodríguez, Andrea Palazón, Anna Prieto, Marta Seguí, Ivette Rodríguez i Anna Porquet amb Susana Bosch i Fede Bars com a cos tècnic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.