dilluns, 8 d’abril del 2013

2a Catalana Masculina. ADE Fuster 59 - CN Sabadell B 62

CN Sabadell B

Partit molt ajustat que finalment es va decantar per l'equip del sènior 'B' que afrontava el repte de guanyar el segon partit seguit jugant fora de casa i amb dues baixes molt importants.

El primer quart va ser pels nedadors, que sortiren a pista amb un ritme molt alt de partit i amb un gran encert des del perímetre. Van aconseguir un marcador d’11 a 18, deixant a l'equip visitant amb tant sols 11 punts.

El segon quart i amb plenes rotacions, va ser pels de Santa Coloma, doncs un parcial de 8 a 2 va igualar el partit fins arribar a la mitja part amb un marcador incert de 29 a 31.

A la represa, els de Jordi Talló varen deixar clar que volien aquest partit de totes totes, sortint molt concentrats i contrarestant les defenses alternatives de l’equip visitant amb solvència. Cal destacar el bon treball defensiu dels jugadors interiors del Sabadell.

Entrant a l’últim quart amb una avantatge de 2 punts i tot per decidir, la joventut del conjunt sabadellenc va demostrar que aquesta temporada li està servint per madurar i estar més tranquil en finals ajustats. Finalment el Club Natació Sabadell s’emportà la victòria per tres punts, 59 a 62, guanyant així el partit i el bàsquet average particular amb l’ADE Fuster.

Aquest dissabte a les 19.30 h a Les Naus jugarà davant el CB Opalo Cerdanyola B, penúltim classificat de la categoria.

Parcials: 11-13, 18-13, 13-16, 17-15

CN Sabadell B: Yll (4), González, Escuert (2), Tejedor (12), Barnussell (4), Belmar (12), Moix (8), Lahmame (6), Escapa (14) i García.