dimecres, 10 d’abril del 2013

1a Catalana Femenina. CB Sant Just SMA 47 - CN Sabadell A 53

CN Sabadell A (Foto d'arxiu)

Important i treballada victòria del sènior 'A' del Club Natació Sabadell que va imposar-se a un rival directe com el Sant Just i, a sobre, també va endur-se l'average particular, probablement important, de cara a la recta final de temporada.

Les de Jordi Juste van començar ficades al partit tant en atac com en defensa, fet que les va permetre començar fixant petits avantatges gràcies a la bona punteria des del perímetre (9 a 12 al final del primer quart), que, no obstant, no van ser mai definitius i això ho va aprofitar el Sant Just per mantenir-se dins el partit (20 a 22 al descans).

El tercer període va ser el moment més crític ja que a la falta d'idees en atac es va sumar un gran encert del Sant Just que va signar un demolidor parcial de 12 a 3 (32 a 25). En aquest moment decisiu la sang freda de les sabadellenques va ser clau per clavar tres triples seguits que van servir per girar la truita amb un parcial de 4 a 14 favorable als nostres interessos amb el partit decantat del nostre cantó (37 a 42). El darrer quart va estar marcat pels nervis i els desencerts que novament van tornar a igualar el partit. Tan sols el bon domini del rebot en aquests instants i l'encert des del punt de personal van permetre lligar en curt un partit que, tal i com va anar, va acabar de la millor de les maneres possibles, amb una doble victòria a domicili.

Amb aquest triomf el nostre equip s'estabilitza a la zona mitja i rebrà la visita dissabte d'un TGN que s'agafa a les seves darreres opcions d'enganxar al grup capdavanter. El CN Sabadell, que a l'anada va encaixar una derrota molt dolorosa a Tarragona, esperarà poder posar-li les coses difícils.

CN Sabadell A: Masvidal (18), Linares (4), E.García (3), Mayor (7), P.García (11), Fontanals (3), Sampedro (1), Drago, Grau, Guitart i Alonso.