dimarts, 18 de setembre del 2012

Copa Catalunya Masculina. CB Roser A 77 - CN Sabadell A 52

Tir lliure del jugador Raúl Araujo (Foto: Clara Almendros)

Mal debut del sènior 'A' masculí del Club Natació Sabadell que va estrenar-se a la primera jornada de la Copa Catalunya amb una contundent derrota (77 a 52) amb el CB Roser de Barcelona.

L’equip de l’Òscar Navarro, que entrena l’equip per segon any consecutiu, manté el bloc de jugadors de la temporada passada i incorpora 5 nous jugadors, apostant així per gent formada en el projecte Sabadell Bàsquet Natació-E.Pia i jugadors joves procedents d’altres clubs.

El partit va començar molt igualat durant el primer quart on l’intercanvi de cistelles deixava un resultat de 18 a 16 final, però en el segon quart i en cinc primers minuts l’equip barceloní va saber trencar el partit gràcies a la seva bona defensa, situacions de dos contra ú i ràpids contraatacs, per arribar al final de la primera part amb un 39 a 25, que semblava sentenciar el partit al seu favor.

A la represa el Club Natació Sabadell va continuar amb la mateixa tònica i les continues pèrdues de pilota, com a conseqüència de la pressió defensiva dels barcelonins, no donaven marge de reacció a l’equip sabadellenc. En el darrer quart, els jugadors dels CNS no només no podien amb la defensa pressionant del CB Roser, sinó que a més no van estar gens encertats en atac i van arribar a perdre de 29 punts (72  a 43), però un darrer parcial de 9 a 5 a favor, deixava l’electrònic en el definitiu 77 a 52.

El proper partit serà el diumenge 23 de setembre, a les 19.30 h a Les Naus amb el CB Castellbisbal, equip que combina joventut i veterania.

Parcials: 18-16 , 23-11 , 16-15, 22-12

Anotadors CNS: Romero (15), Sánchez, Puigdollers, Costa (2), Abella (4), Díaz (13), Ortega (9), Gorina, Araujo (9), Valverde, Andres i Almaguel.