dimarts, 25 de setembre del 2012

2a Catalana Masculina. Círcol Catòlic Badalona A 65 - CN Sabadell B 62

L’equip del CN Sabadell 'B' va tornar a patir d'inexperiència als segons finals del partit a Badalona, on un equip de veterans han tornat a demostrar que la intel·ligència i la paciència és un dels factors més importants en el món del bàsquet.

L'equip de Jordi Talló va començar el partit manant i imposant el seu ritme juvenil, arribant a tenir 9 punts a favor 4 a 13, a partir d'un temps mort local, els badalonins van apretar moltíssim en defensa i els jugadors  sabadellencs es van veure aturats, en el minut 4 del segon quart el Círcol ja havia igualat el marcador a 21, a partir d'aquest instant va ser un infart per els dos equips tot i que en el marcador dominaven els locals, es va arribar al descans amb un incert 35 a 33. L’anècdota del partit va ser que ja amb l'equip sabadellenc al vestuari l'àrbitre principal els va anar a buscar per jugar 2 dècimes de segon.

A la represa el conjunt badaloní va sortir molt intens a pista aconseguint un parcial de 6 a 0, però el CN Sabadell B amb paciència va contrarestar el marcador i en el minut 8 va col·locar-se davant 45 a 46, la resta de partit va seguir la tònica de la igualtat màxima en el marcador, però la falta d'efectivitat final va provocar una altra derrota dels sabadellencs.

El proper partit serà el diumenge 30, a les 11.30 h a Les Naus amb l'AE Badalonès A.