dijous, 4 de maig del 2017

L'infantil C a un pas del títol al millor torneig de l'Estat: Pablo Barbadillo (Tres Cantos)


El passat Pont de Maig l'infantil C femení va participar amb èxit al desè Memorial Pablo Barbadillo que organitza anualment el CB Tres Cantos de la Comunitat de Madrid quedant-se a les portes d'assolir el títol de campiones del torneig en un esdeveniment que reuneix alguns dels millors equips preinfantils de tot l'Estat.
L'equip dirigit per Miki Molgosa va estrenar-se amb una victòria a la pròrroga davant el BF León (26-30) en un partit marcat pel desencert de les nostres. A la segona jornada, i gairebé sense temps a recuperar-se, Movistar Estudiantes va ser l'escull que no van poder superar les nostres, cedint per un agònic 26-27 decidit per petits detalls. El tercer partit va ser davant un combinat de la Federació de Madrid que es va resoldre amb un ampli triomf per 58-20.

Classificades per les eliminatòries pel títol, les nostres van superar a vuitens de final al Sant Quirze BC de manera còmoda mentre que a quarts de final esperava un intractable Distrito Olímpico madrileny que no va tenir opció davant el bon joc de les nostres (51-64). A semifinals nou rival, el potent CB Alcobendas, que va exigir el millor de les sabadellenques però que finalment va caure del costat de les noies de Molgosa per un ajustat 45-49.
A la final esperava novament l'Estudiantes, una de les pedreres més brillants del bàsquet nacional, però les nostres no es van arronsar i van estar durant 37 minuts per davant en el marcador fent gal·la d'un bon joc i molta solidesa defensiva. Als darrers tres minuts l'encert de les col·legials i les pèrdues de les nostres jugadores van deixar-nos sense premi final (32-28) tot i que l'equip va realitzar un torneig qualificat amb nota molt alta.
Com a tret destacar cal esmentar que la nostra afició va ser guardonada com a millor afició d'un torneig al que esperem tornar en properes edicions gràcies a la seva magnífica organització. 

Al següent enllaç podeu veure el reportatge que li va dedicar TeleMadrid al torneig amb especial presència del nostre equip i sobretot a la nostra afició de pares desplaçats a Tres Cantos

Aquí teniu la final per si voleu gaudir-la novament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.