dijous, 20 d’abril del 2017

Or per l'Alejanda, Berta i Marta a Cadis


Per segon any consecutiu, i per aquestes mateixes dates, la secció de bàsquet i tot el Club Natació Sabadell estan d'enhorabona i és que tres de les nostres jugadores es van proclamar campiones d'Espanya de minibàsquet defensant els colors de la selecció catalana a San Fernando (Cadis).



La Berta Alegret, Marta Hernando i Alejandra Valsera, jugadores del mini 'A', que van formar part d'una Catalunya imparable al llarg del torneig, van prendre part del partit final que les va enfrontar al potent combinat de la Comunitat de Madrid en un partit molt ajustat però que finalment va acabar del costat català al tram final gràcies al talent i bon joc de l'equip entrenat per Enric González. Al final, 78-63 i medalla d'or molt merescuda penjada al coll. La sisena consecutiva pel bàsquet català!!

A la fase prèvia Catalunya va superar a Astúries, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana mentre que a semifinals es va imposar amb contundència a la temible Andalusia que jugava com a local i que va cedir per 71-42.

Des de la secció de bàsquet donar la més sincera enhorabona a tota la selecció però en especial a les nostres tres jugadores: Marta, Alejandra i Berta, pel seu bon treball i òbviament a tot l'staff tècnic de la secció i a les seves companyes d'equip que també són part d'aquest èxit.

Ara a seguir treballant, millorant, divertint-se i assolint noves fites!!

Us deixem l'enllaç de la gran final contra Comunitat de Madrid en la que es menciona en diverses ocasions al CN Sabadell i a les seves jugadores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.