dimarts, 29 de març del 2016

Marina i Joana es pengen l'or a Cadis


Les jugadores de la secció Marina Asensio i Joana Reid es van proclamar el passat 23 de març campiones d'Espanya per autonomies amb la selecció catalana de minibàsquet que es va imposar a la final del torneig a l'amfitriona Andalusia per un ajustat 85-83 a la localitat de San Fernando (Cadis).
Ambdues jugadores, que formen part del mini 'A' del Club, van ser peces clau del combinat català aportant punts, defensa i saber estar en una final resolta per pet
its detalls en un pavelló amb més de 2.000 persones i que no es va decidir fins als darrers instants de la pròrroga. Cal destacar que, en aquest emocionant final, Marina Asensio va ser providencial gràcies al seu encert exterior sent la màxima encistelladora catalana mentre que Joana Reid va aportar la seva intimidació i control de rebot, ambdues bàsiques perquè la selecció catalana obtingués el seu cinquè títol estatal consecutiu a la categoria.
Abans d'assolir aquesta fita Catalunya va superar en un altre igualat partit a la Comunitat de Madrid a semifinals (63-57) mentre que a la fase de grups es va superar a Aragó, Illes Balears, Castella i Lleó i Comunitat Valenciana per ser primeres de grup.

Des de la secció de bàsquet del Club la nostra sentida enhorabona per aquest èxit!

Sino heu pogut veure la final us deixem l'enllaç facilitat per la FEB per poder veure en acció les nostres petites grans jugadores.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.