dimecres, 9 de desembre del 2015

El color blau del Club es fa veure als millors torneigs del Pont de desembre

Tres equips de la secció de bàsquet van participar el passat Pont de Desembre als torneigs més reconeguts del panorama nacional i ho van fer amb nota molt alta, evidenciant el bon estat de salut dels equips del Club.

TOP BÀSQUET (Sabadell)
Domini a mini femení
El mini ‘A’ femení va guanyar el seu segon Top Bàsquet en les tres darreres edicions (2013 i 2015)
Les minis van suar de valent per superar al Barça a la final
i ja és el club que ha guanyat més vegades el títol en les 7 edicions del torneig sabadellenc.
Les noies de Quim Gómez i Salva Gracia van passar per sobre del CB Granollers (101-14) i de l’Easo de Donosti (80-10) abans d’enfrontar-se a un Barça que havia fet resultats similars davant els mateixos rivals. Tot i el domini blaugrana, les sabadellenques es van sobreposar i van realitzar una gran segona part gràcies a una defensa molt sòlida. Al final, 51-36 i primeres de grup.
A semifinals esperava el Femení Maresme, vigent campió del torneig, que tret de la sortida inicial no va poder amb el domini nedador (62-11) que tornava a la gran final. Esperava novament el Barça que s’havia imposat al CBF Cerdanyola a l’altra semifinal i en aquesta ocasió el partit va ser molt diferent al de la fase prèvia. Les nostres van començar molt fortes amb marges de 10 punts de diferència però les blaugranes van anar retallant distàncies fins a empatar el partit a 30 a escassos segons però un bàsquet davant un farcit Pavelló Nord va donar la victòria al mini ‘A’ per 32-30.
Cal destacar que, a més del triomf col•lectiu, Marina Asensio va ser escollida millor jugadora del torneig.

Lluitant fins a la final
L’infantil A femení va tirar de lluita i va estar a punt de tocar el cel tot i els nombrosos problemes
Les infantils van arribar a la gran final superant nombrosos problemes físics
físics d’un equip que va comptar amb l’inestimable suport de les jugadores de l’infantil ‘C’ plantant-se a la gran final del Pavelló Nord.
Tots els partits de l’equip d’Albert Serrano van estar caracteritzats per la igualtat i per la sang freda de les nostres que van superar per 43-41 al CBF Cerdanyola i per 43-38 a l’Unicaja Màlaga. Davant d’aquestes dues victòries el partit davant el Femení Maresme, gran favorit, era un passaport directe cap a la final i davant això la defensa de les nostres va ser el principal argument per dur el partit a la pròrroga i després a la victòria final per 34-33. Amb aquest triomf, nova victòria davant el CB Cornellà per 37-33, i final davant l’altre gran favorit, un CEJ Hospitalet que va estar contra les cordes durant 5 períodes però que finalment va tenir molt més encert en el tir exterior imposant-se per 34-24. Tot i la desfeta gran torneig de les nostres!

TORNEIG VILA DE PARETS (Parets del Vallès)
A un pas del pòdium
L’infantil B femení va disputar durant el Pont de Desembre el prestigiós Torneig Vila de Parets en
Un punt va deixar a les infantils 'B' sense 3a plaça
el que es donaven cita els millors equips de jugadores nascudes al 2003.
La fase prèvia no va tenir massa història per les noies de Judit Mayor que van superar al CB Mollet (94-22), UBF Torrent Alacant (100-22) i CEJ Hospitalet (67-28) abans d’encarar els quarts de final on esperava el GEIEG gironí. Les nostres semblaven en disposició d’endur-se un altre còmode triomf amb un avantatge inicial de 15 punts però les de Girona van entrar al partit amb una defensa molt agressiva que va igualar el partit al màxim tot i que el triomf final va ser nedador (46-45) i també l’accés a les semifinals. Allà esperava el potent Femení Maresme que va evidenciar el seu gran nivell vencent per un clar 24-66 que deixava a les nostres a la lluita pel 3er lloc. En aquest matx el rival va ser l’Almeda amb qui es va disputar un partit molt igualat que en els instants finals es va resoldre del costat de les de Cornellà que van guanyar per 49-48.
4a posició final que evidencia el bon estat de salud del bàsquet del Club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.