dimecres, 8 d’abril del 2015

Bon paper dels infantil i preinfantil femenins a la Girona Basket Cup




Els equips infantil i preinfantil femení van participar els passats 2, 3 I 4 d’abril a la Girona Basket Cup en un torneig que es va desenvolupar a diverses localitats gironines però que va tenir en Bescanó la seu on van jugar els nostres equips.


L’infantil va acabar segon del seu grup en vèncer al Sant Lluís menorquí (54-31) i Eivissa (35-76),
i amb un partit perdut davant l’Uni Girona ‘2’ en el que es jugava el liderat del grup i que es va resoldre del cantó local per 56-42. Classificades per semifinals les noies de Sergi Sánchez no van poder amb el potencial de l’Uni Girona ‘1’ (64-35) i es van veure privades d’accedir a la gran final. En la lluita per entrar al pòdium novament l’Uni Girona ‘2’ es va creuar en el camí sabadellenc (57-66), fet que va deixar a les nostres en 4a posició.


Al grup A el preinfantil va evidenciar el fet de ser l’equip més jove de la competició i tot i fer bons partits no van poder amb el GEIEG (62-26), Boscos Ciutadella (54-30) i Uni Girona ‘1’ (86-16), fet que les va deixar en la darrera plaça de la fase prèvia. A les eliminatòries el Sant Lluís va ser massa rival per les de Tamara Masvidal  (59-29) però no així l’Eivissa que va haver de cedir davant la insistència de les nostres (37-39) que van acabar amb victòria el torneig i adjudicant-se la 7a posició final.

Han estat a més dies de molta convivència per aquests dos equips equips que segur que encaren amb més energies la recta final de la temporada. A per ella!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.