La Jornada Femenina: Victòria triple sobre el Barça!

Resultats per tots els gustos en aquesta entrada al 2.015 i que comencem
Tres equips del Club van vèncer amb
autoritat als equips del Barça CBS
amb els equips femenins en què destaca la triple victoria dels equips Infantil, Mini A i Mini B femení davant el Barça CBS en una jornada disputada a Les Naus dissabte al matí.

En categoría sénior les noies de Copa Catalunya no van poder superar a un rival directe com l’ASFE a Sant Fruitós en un partit igualat fins al descans (35-39) però que a la segona meitat es va trencar a favor de les locals, més encertades que el nostre equip tant en atac com en defensa (72-51). El sénior B femení, per la seva banda, va haver de treballar de valent per superar el CBF Gassó Ripollet (48-57) en un partit que les d’Ivan Rodríguez van dominar des del salt inicial.

Les júniors, per la seva banda, van disputar un irregular partit davant el CB Matadepera que dominaven al descans però que a la represa es va decantar del costat visitant que va evidenciar molta més intensitat tal i com mostra el resultat final (47-61) en un partit de la zona alta de la classificació. Les cadets, dissabte a la tarda, van imposar-se en la seva estrena a Nivell A al CEB Sant Jordi a domicili en un equilibrat partit que es va acabar decidint per petits detalls (53-55) i que fa que les nostres segueixin sense conèixer la derrota en la present temporada.

Les infantils van pasar per sobre del Barça CBS per 70-37 després d’un partit que començava amb un 0-12 que feia pensar en el pitjor però que simplement va ser una falsa alarma donat el resultat acumulat dels 35 minuts següents (70-25). Les preinfantils també van estrenar el seu nivell B amb victoria tot i que de manera molt més ajustada imposant-se al Safa Claror per 36-41 en un partit en que les nostres van dominar des de la defensa.

A cistella petita el mini C va iniciar la jornada amb victoria contundent davant Salesians de Badalona (56-31) en un partit en que les nostres es van mostrar superiors al llarg dels 48 minuts. També victòries contundents per part del Mini  A que va superar per 86-63 al Barça CBS en una segona meitat del partit totalment dominada per l’equip sabadellenc. El Mini C, també davant les blaugranes, es va mostrar totalment superior i va guanyar per un clar 73-23 inapel·lable.

Quant a les preminis bon partit de l’equip A que va imposar-se al CB Esparreguera per un clar 66-19 mentre que el premini B femení de Marc Ollé va perdre en un emocionant partit (31-22) davant el Sant Gabriel Ripollet en que les nostres van mostrar la seva evolució.