dimecres, 16 d’abril del 2014

La primera edició de la Sabadell Basketball Cup ja és aquí!



Els propers divendres, dissabte i diumenge (18, 19 i 20 d'abril) acollim a Les Naus l'espectacular torneig Sabadell Basketball Cup, un esdeveniment en el que es donaran trobada equips de les categories cadet (U16) i júnior (U18) masculí tant de Catalunya com d'altres indrets d'Europa i que és la primera edició d'un torneig que volem que arreli fort en aquests dies de Setmana Santa.

El torneig, que es desenvoluparà en format de tots contra tots, final i final de consolació, s'iniciarà divendres al matí a partir de les 10.30 i finalitzarà diumenge al migdia (13.30) amb la disputa de la final U18. Divendres a la tarda es disputarà el torneig de tir per equips a les 18.45.

Els equips participants a categoria cadet seran el Club Esportiu Franciscans (SBD), Sabadell Bàsquet, AUS Schiltigheim (Alsàcia, FR), Sainte Genevieve (París, FR) i C.N. Sabadell.
A la categoria júnior masculina hi haurà l'A.E. Casp (BCN), C.B. La Garriga, A.E. Ciutat Vella (Barcelona), Speedy Mont Saint Guibert (Brabant, BEL) i C.N. Sabadell.

Els horaris de joc seran els següents:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.