dijous, 30 de gener del 2014

Actualitat femenina: El sènior 'A' finalitza la primera volta com a líder. Segueix la bona dinàmica de júniors i cadets!

1a Catalana
CB ESPARREGUERA 51 - CN SABADELL 'A' 64

El sènior 'A' femení va finalitzar com a líder la primera volta de competició gràcies a aquesta victòria a domicili i als resultats registrats al llarg del cap de setmana. No obstant el triomf de les nostres va ser molt discret ja que l'Esparreguera va dur la iniciativa en els primers minuts de partits i va donar masses problemes per l'excés de relaxació de les nostres en la visita a la pista del cuer.
Dissabte a les 17.45 nova oportunitat per recuperar sensacions amb la visita d'un dur CB Tarragona que ens va vèncer al partit inaugural de lliga per la mínima.

3a Catalana
UE CAPELLADES 38 - CN SABADELL 'B' 27
Les sèniors B van perdre el seu tercer partit a Capellades

Molt mal partit de l'equip de Domingo Marín que no poca cosa va tenir a fer en el seu desplaçament a Capellades principalment degut a l'alt volum de pilotes perdudes i a un encert molt baix en atac. De fet, les locals van portar el partit a un terreny de baixes pulsacions en el que es van sentir molt còmodes mentre que el sènior B poca cosa va tenir a dir tal i com es mostra al resultat final.
Dissabte a les 19.30 el CB Puig-Reig visitarà Les Naus en una bona ocasió per retornar a la via del bon joc i de la victòria.

Júnior 'A'
CB NOU ESPLUGUES 35 - CN SABADELL 59

El júnior femení va aprovar amb nota la seva visita a Esplugues de Llobregat en un partit en que les sabadellenques van dominar amb un alt ritme de joc a tota la pista que no va trobar resposta per part de l'equip local. A la bona fluïdesa en atac se li va sumar molta sobrietat en defensa tot i que en un darrer quart certament relaxat l'Esplugues va poder maquillar el resultat final.
Dissabte a casa a les 16.00 el CN Terrassa 'B', un equip molt ràpid, posarà a prova a les noies de Carles Los Santos.

Cadet 'A2'
CN SABADELL 58 - BF CORNELLÀ 45

Convincent victòria de les noies de Paco Rodríguez que van imposar-se en un molt bon partit a un BF Cornellà molt batallador. Tot i els intents de les locals per fer-se amb les regnes del partit la bona defensa de les locals i el seu control de ritme de partit van ser dos factors claus perquè la victòria es quedés a Les Naus.
Aquesta setmana nova prova de foc dissabte a les 13.00 a la pista de Les Franqueses, un equip que mirarà de trencar la ratxa de bon joc i resultats de les nostres.

Infantil 'C1'
CN SABADELL 27 - CB SITGES 48

Molt mal partit de l'infantil femení que poca cosa va a tenir a fer davant un Sitges que va ser pràctic i simplement va aprofitar el desencert i precipitacions del nostre equip. Les errades, en forma de pilotes perdudes i tirs fallats sota cistella al llarg de tot el partit, van ser una ajuda extra per les visitants que tan sols van haver d'aprofitar el ritme per marcar bàsquets fàcils en contraatac.
Aquesta setmana el nostre equip disputarà un emocionant derbi local a la pista del CE Escola del Carme dissabte a les 11.30.

Mini 'A1'
CN SABADELL 'A' 66 - BARÇA SANTFELIUENC 63

Igualat partit el que es va viure a Les Naus i que no es va resoldre fins als darrers instants. Tot i que les sabadellenques van dominar en la primera meitat amb mostres de molt bon joc, les pilotes perdudes en la segona part del partit van provocar que el matx s'acabés decidint per petits detalls. En aquests detalls va estar la victòria del nostre equip que va segellar el triomf amb dos tirs lliures decisius.
Dissabte a les 9.00 les nostres es desplaçaran a la complicada pista del CEJ Hospitalet que encara no coneix la derrota.

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' 78 - CB MATADEPERA 28

Inapelable victòria del mini 'B' femení que no va donar cap opció al Matadepera amb un joc ràpid i molt agressiu que es va traduir en constants bàsquets fàcils tal i com apunta el marcador. La concentració de les jugadores de Tamara Masvidal i Jasmina Sampedro va ser constant i d'aquesta manera van poder reproduir moltes de les coses que venen treballant als entrenaments.
Aquesta setmana toca jornada de descans per les nostres noies que es col·loquen amb un balanç d'1-1.

Premini 'A'
CN SABADELL 'A' 62 - UE MATARÓ 31

Primera victòria d'aquesta segona fase de l'equip de Judit Mayor que va fer un partit molt complet i en el que va haver de lamentar tan sols les excessives faltes de mans que van cometre en el decurs del partit i que els hi va condicionar molt la defensa sobretot a partir del descans.
Diumenge al partit derbi local a la pista del Sant Nicolau a les 12.30.

Premini 'C'
CN SABADELL 'B' 58 - MANYANET LES CORTS 42

Molt bon partit del premini 'B' femení que va superar a un Manyanet que va dominar a la primera meitat del partit. Va ser aleshores quan el nostre equip va reaccionar i en un demolidor parcial va passar per davant de les barcelonines en una segona part per emmarcar.
Dissabte a les 10.30 desplaçament a la pista de l'equip que lidera la classificació, el Sant Joan Despí.