dimecres, 4 de desembre del 2013

Actualitat femenina: El mini 'A' es classifica per primera vegada per A1 en una bona jornada en general a nivell de resultats


3a Catalana 

CLÍNICA DENTAL CAN PARELLADA 43 - CN SABADELL 'B' 56
El sènior B va quallar un bon partit a Terrassa


Bon triomf de les noies de Domingo Marín que van quallar un partit molt complet davant d'un bon equip com el Can Parellada en una tarda molt freda. Tot i el bon inici que va dur a les nedadores a escapar-se per més de 10 punts en els primers minuts, un mal segon període va donar ales a les de Terrassa que van arribar a col·locar-se per davant al tercer període. No obstant el bon joc d'atac i el control del rebot van acabar de dictar sentència a favor de les nostres.

Júnior Nivell 'A'
CB SANT JUST 47 - CN SABADELL 43

El júnior femení va patir la primera derrota del curs al caure davant d'un Sant Just que tot i anotar només 47 punts en va convertir 30 des de la línia de triple. La manca d'encert de les de Carles Los Santos, amb excessius errors no forçats, va ser la clau d'una derrota que va coincidir amb l'ensopegada del Molins de manera que les nostres segueixen colíders amb un únic partit perdut.

Cadet Nivell 'A'
CN SABADELL 60 - JE TERRASSA 'B' 55

Segona victòria de les noies de Paco Rodríguez que van completar un bon partit davant del conjunt de la JET a qui van vèncer de manera ajustada tot i que van entrar als minuts decisius amb un avantatge superior als deu punts. Les imprecisions en aquests instants decisius van permetre que la JET tingués opcions d'ajustar l'encontre que finalment es va decantar del costat de les nostres.

Infantil Nivell 'C'
AB PREMIÀ 45 - CN SABADELL 44

Derrota per la mínima de l'equip d'Oriol Real que va fer el millor partit del curs i va caure a la pista del líder invicte tot i dominar durant més de 30 minuts. La bona defensa de les sabadellenques i els constants contracops van permetre al nostre equip distanciar-se de fins a 17 punts tot i que el desgast físic a partir de la segona meitat va passar factura al CNS que finalment va caure per la mínima.

Mini Nivell 'A'
CN SABADELL 'A' 61 - JE TERRASSA 'A' 53

En un partit aplaçat les nostres van ratificar l'accés a la segona fase d'A1 amb una treballada victòria sobre la JET. Tot i els bons minuts inicials del nostre equip les egarenques es van fer amb el control del ritme de joc durant molts minuts i no va ser fins al final que el CNS va poder trencar el partit basant-se en el seu bon treball defensiu.

Mini Nivell 'A'
SAFA CLAROR 41 - CN SABADELL 'A' 88

Partit sense massa història que les noies de Quim Gómez i Salva Gràcia van apuntar-se a la pista del cuer. Una bona primera part amb defenses intenses i ràpids contraatacs van deixar el partit encarat per les sabadellenques que a la segona part van contagiar-se en excés del gèlid clima de dissabte al matí a una pista descoberta.

Mini Nivell 'C'
UE BARBERÀ 52 - CN SABADELL 'B' 47

Les noies de Tamara Masvidal es jugaven el liderat contra la UE Barberà i el partit no va decepcionar a ningú. Les barberenques havien guanyat de més de 20 punts de diferència a les nostres a pretemporada i en aquesta ocasió es va demostrar l'evolució de les nedadores que van tenir opcions reals d'endur-se la victòria tal i com reflecteix l'igualat marcador.

Premini Nivell 'A'
CB MANLLEU 14 - CN SABADELL 'A' 64

Bon partit de les noies de Judit Mayor que van vèncer sense masses dificultats a un treballador Manlleu que poc va poder fer davant la bona defensa del nostre equip ja des de l'inici del partit. Destacar la bona feina i evolució de totes les jugadores de l'equip partit rere partit.

Premini Femení 'B'

Les més petites de la branca femenina van descansar però, enlloc de quedar-se a casa, van aprofitar per organitzar un partit amb els pares i mares de l'equip per tal de fer pinya i veure qui en dominava més. Al final tots els que hi van participar van guanyar, és clar!
Les nenes i entrenadores molt contentes. Algun pare/mare amb cara
de cansament??




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.