dilluns, 4 de març del 2013

3a Catalana Femenina. CN Sabadell B 57 - CE Sant Nicolau B 55

CN Sabadell B (Foto d'arxiu)
Gran festa del bàsquet la viscuda el passat dissabte tarda a Les Naus -plenes a vessar- en un derbi local que es va decidir sorprenentment del costat del CN Sabadell en un partit amb alternances, emoció i que no es va decidir fins al darrer instant.

Tot i que el Sant Nicolau arribava com a segon classificat, les noies de Carles Los Santos van sortir a per totes i van començar dominant el ritme de partit gràcies a un bon nivell d'encert encapçalat per les accions d'Imma Gràcia, deixant el marcador en un 15 a 11 favorable. Al segon període, però, les visitants van prèmer l'accelerador i van aprofitar-se de les pilotes perdudes de les nostres per capgirar el marcador destacant el seu encert des de la línia exterior. Al descans 25 a 31 i molta incertesa per les locals que tot i jugar un bon bàsquet anaven per darrera en el marcador.

Va ser a la represa quan es va veure la millor versió de les nostres. Les alternatives defensives plantejades van fer mal al Sant Nicolau que no va acabar de trobar la manera d'encistellar mentre les nostres van dedicar-se a córrer la pista amb gran encert. Amb el partit favorable a les locals (40 a 36), els darrers minuts van ser d'infart ja que les visitants van col·locar-se per davant en vàries ocasions tot i que la lluita de les nostres no les va permetre certificar el triomf. Dues cistelles de Sans i dos triples -un de Belmar i un de Fitó- van fer aixecar del seients als espectadors locals que van veure que la victòria era possible. No obstant, les grana van demostrar el seu nivell i van posar la por en el cos amb un triple a falta d'escassos segons. L'encert des del punt de personal de les nostres van acabar amb les esperances de les visitants que, tot i així, van tenir un darrer tir per forçar la pròrroga que no va acabar entrant deixant el 57 a 55 en el marcador.

A més de la victòria cal destacar el treball de tot l'equip per assolir la vuitena victòria de la temporada i la vuitena posició a la classificació, en un equip creat aquesta mateixa temporada.

El diumenge a les 9.30 h visitaran la pista del tercer classificat, el Bàsquet Femení Ripollet.

CN Sabadell B: Gràcia (13), Rodríguez (10), López (8), Fitó (5), Bars (5), Sans (4), Colldeforns (4), Belmar (3), Seguí (3), Bruguera, Lechuga i Valls.