dijous, 29 de desembre del 2016

El 3x3 de Nadal ja és aquí!


Un nou any, i ja en van més de 15, el millor 3x3 del Nadal torna a Les Naus en una edició en la que s'espera a alguns dels millors jugadors d'aquesta modalitat en categoria sènior gràcies al Circuit 3x3CAT que fa la seva darrera aturada a Sabadell.

El dissabte 7 de gener podràs organitzar el teu equip de 2 o 3 companys i companyes i gaudir d'un dia farcit de bon ambient i sobretot bàsquet, molt basquet. És indiferent si jugues, si no jugues o si fa anys que has penjat les botes ja que tenim obertes les categories des de veterans fins a preminis en ambdós sexes

Hi hauran petits obsequis de benvinguda pels inscrits i premis pels guanyadors, de manera que no tens excusa, t'hi esperem!!

Com inscriure't? Fent clic AQUÍ trobaràs tota la informació mentre que el reglament i les bases del circuit 3x3CAT es troben AQUÍ. El preu per equip són 30€ podent ser 3 o 4 els participants.

dilluns, 12 de desembre del 2016

Intens Pont de Torneigs pels equips de la secció de bàsquet

Les infantils femenines han regnat en el Pont de Desembre en el que fins a 7 equips de la secció de bàsquet han participat en diferents torneigs de prestigi davant de l'aturada de la competició federada.

Campiones davant del nostre públic

El pavelló Nord de Sabadell va tornar a tenir clar color nedador amb dos equips de la secció disputant-se el títol de campions del torneig Top Bàsquet. L'infantil 'A' femení de Judit Mayor va dominar la seva competició i es va convertir en inapel·lable guanyador en la seva categoria després de superar amb claredat tots els seus rivals, inclòs l'UNI GEIEG a la gran final on les nostres van vèncer per 37-25 obtenint el primer títol en aquesta categoria després del sotscampionat de la darrera edició.
A més cal destacar l'elecció de la base Clara Garcia com a MVP del torneig.
A mini femení es van girar les tornes i és que les nostres noies no van poder reeditar la primera posició de l'any passat després de veure's superades per un Femení Sant Adrià superior a partir del tercer període. Tot i la desfeta per  32-52, bon torneig de les nostres noies que van poder enfrontar-se a rivals de tot el panorama nacional.
Finalment l'infantil A masculí va gaudir l'experiència tot i la seva 16a posició final. L'equip de Jaime Muñoz va competir a molt bon nivell davant de rivals de més entitat i van tenir la victòria a tocar en vàries ocasions. Segur que l'equip surt molt reforçat d'aquest torneig de cara a la segona meitat de la temporada.

Campiones a Parets
A Parets es disputava el millor torneig d'infantils de 1er any i el nostre infantil 'C' femení no va voler fallar a la cita per comprovar el seu potencial davant d'altres equips de la mateixa edat. Tot i uns primers partits imprecisos les nostres van avançar fins a la final davant el Barça CBS en la reedició de la final del Campionat de Catalunya Mini de l'any passat. Tal i com va succeir al mes de juny les nostres jugadores van quallar una gran final d'inici a final amb un resultat incontestable (46-63) que les corrobora com l'equip referència de la generació del 2.004.
Les jugadores Joana Reid i Marina Asensio van ser seleccionades en el 5 ideal del torneig.

Bones sensacions a la Copa Maresme

Entre Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt es va disputar la Copa Torrot Maresme amb la presència de dos dels nostres equips de cistella petita. El premini 'A' femení es va proclamar sotscampió del torneig per darrere del Femení Sant Adrià (40-63) després d'una fase prèvia excel·lent amb convicents victòries davant dels seus rivals. El mini 'C', pel seu costat, es va haver de conformar amb la quarta plaça després de cedir per petits detalls davant Cornellà a la fase prèvia i amb Joviat en la lluita per le tercera posició. 
 
Sisenes a Cornellà

El Cadet 'A' femení, per la seva banda, va participar al Torneig Solidari del CB Cornellà i no va poder aspirar a entrar a la final per petits detalls després de dues derrotes molt ajustades a la fase prèvia i una victòria davant Sant Josep Obrer. En la lluita per la 5a plaça el CB Cornellà es va imposar a les nostres.

dilluns, 5 de desembre del 2016

Quin Pont de Desembre de bàsquet ens espera!


La competició de la Federació s'atura en una setmana dominada pel Pont de desembre (dia 6 la Constitució i dia 8 la Immaculada) però ni molt menys ho fa el bàsquet ja que fins a 7 equips de la secció de bàsquet del Club participaran a diferents torneigs durant aquests dies. Fem un breu repàs de la presència dels nostres equips arreu de Catalunya.

TORNEIG TOP BÀSQUET (Sabadell)

Dates: 9, 10 i 11 de desembre
Equips del Club participants: Infantil 'A' masculí, Infantil 'A' femení i Mini 'A' femení

Un clàssic entre els clàssics per aquestes dates és el Top Bàsquet, torneig que es disputa a la nostre ciutat
any rere any i que des de l'edició inaugural ha comptat amb presència d'equips del Club representant a l'entitat.
Aquest any 3 equips de la secció hi prendran part amb l'infantil 'A' masculí que serà el primer en estrenar-se en la competició davant el CB Cornellà i amb rivals durs com Joventut de Badalona i CB Tarragona a la fase prèvia de la competició.
L'infantil 'A' femení també hi prendrà part com un dels favorits i intentant superar la millor classificació obtinguda pel Club en aquesta categoria, precisament el sotscampionat de l'any passat, i per fer-ho haurà de superar a CB Matadepera, EBG Málaga i TGN Bàsquet.
La categoria mini 'A' femenina és la que ha donat més alegries al Club en aquest torneig amb títols de campiones al 2.013 i 2.015. Aquest any les nostres intentaran repetir el 1er lloc però EBG Málaga, Easo i CB Grifeu Llançà no ho posaran gens fàcil a la fase prèvia.

DIVENDRES 9
14.30 IMA vs CB Cornellà
17.00 MFA vs Easo Neskak
18.15 IMA vs Joventut Badalona
18.15 IFA vs CB Matadepera
19.30 MFA vs EBG Málaga 
DISSABTE 10
10.15 IMA vs CB Tarragona
10.15 IFAvs EBG Málaga
11.30 MFA vs CB Grifeu Llançà
15.00 IFA vs CBT-TGN Bàsquet
Tots els partits de l'infantil 'A' masculí es disputaran al pavelló de Ca'n Balsach, els de l'infantil 'A' femení al Pavelló Nord, i els del mini 'A' femení al pavelló de l'Escola Pia.

TORNEIG VILA DE PARETS (Parets del Vallès)

Dates: 9, 10 i 11 de desembre
Equips del Club participants: Infantil 'C' femení

El torneig Vila de Parets reuneix els millors equips infantils de 1er any de tota Catalunya i serà una nova
prova de foc per veure com arriba el nostre infantil 'C' que és l'equip defensor del títol del Campionat de Catalunya mini d'aquesta generació. Per fer-ho caldrà a les nostres noies jugar a un bon nivell i superar els diferents rivals. Els primers seran Easo, Joventut de Badalona i Stadium Casablanca.
El 4t lloc de la temporada passada és la marca a intentar superar per les nostres noies.

DIVENDRES 9
9.00 vs Easo
13.00 vs Stadium Casablanca
19.00 vs Joventut Badalona

COPA TORROT MARESME (Sant Andreu de Llavaneres)

Dates: 9, 10 i 11 de desembre
Equips del Club participants: Mini 'C' femení i Premini 'A' femení

A la Copa Maresme el Club hi portarà dos equips per primera ocasió tot esperant quallar un molt bon
torneig. El mini 'C' femení jugarà contra molts dels equips de la seva generació del 2.006 i serà una prova per veure el nivell competitiu al que ens trobem. CB Granollers, CB Cornellà i Femení Maresme segur que no ho posen gens fàcil a la fase prèvia del torneig.
El premini 'A' femení que tant bé està competint aquest any també es medirà amb equips amb molta solera en el bàsquet femení de formació com Almeda, Maresme o Vendrell, tot esperant treure un gran aprenentatge d'aquesta cita.
 
DIVENDRES 9
21.00 MFC vs CB Granollers 'B'
DISSABTE 10
11.00 MFC vs CB Cornellà 'B'
11.00 PFA vs Basket Almeda
15.00 PFA vs AB El Vendrell
19.00 PFA vs Femení Maresme
19.00 MFC vs Femení Maresme 'B'
20.00 MFC vs CB Coslada

TORNEIG SOLIDARI AMB LA MARATÓ DE TV3 (Cornellà de Llobregat)

Dates:10 i 11 de desembre
Equips del Club participants: Cadet 'A' femení

L'equip que començarà més tard a competir serà el cadet 'A' femení que enfrontarà a un bon grapat d'equips
d'Interterritorial, fet que garanteix el bon nivell de competició per les nostres jugadores.
Barça, CB Cornellà i St Josep Obrer posaran a prova les nostres que intentaran estrenar-se a aquesta cita amb molt bon peu.

DISSABTE 10
11.00 vs Barça 
15.00 vs CB Cornellà 'B'
19.00 vs Sant Josep Obrer