dimecres, 25 de maig del 2016

Trepidant cap de setmana de fases


FASES TERRITORIALS DE BARCELONA CADET MASCULÍ A2
El cadet 'A' masculí va assolir a l'esprint final l'accés a les fases de nivell A2 on és un dels 16 millors equips a de la categoria. Ara, cada partit és una final de i què millor que afrontar-ho jugant a casa. I és que Les Naus seran una de les seus d'aquestes fases que paral·lelament es disputaran a Mataró, Santa Coloma de Gramenet i Girona.
Els nois de Jonathan Ramírez s'enfrontaran al Tecla Sala d'Hospitalet a vuitens de final i, si aconsegueixen guanyar, passarien a disputar els quarts de final a les 19.30 davant el guanyador del Castellbisbal-Esparreguera. En cas de vèncer als dos partits de dissabte les semifinals i final es disputarien diumenge al Palau Josep Mora de Mataró.

Cadet 'A'
10.30 CN Sabadell - BC Tecla Sala (Dissabte 28)
12.15 CB Castellbisbal - CB Esparreguera (Dissabte 28)
19.30 Quarts de final* (Dissabte 28)
10.00 Semifinals* (Diumenge 29)
18.00 Final * (Diumenge 29)
* En cas de victòria
Els partits de dissabte es disputaran a Les Naus del CN Sabadell mentre que els de diumenge al Palau Josep Mora (Pg. Carles Padrós 12, Mataró).

FASES TERRITORIALS DE BARCELONA INFANTIL FEMENÍ B1
Dos equips de la secció, fet inèdit, participaran a les fases provincials tot cercant fent un gran paper entre els millors 16 equips de Barcelona de nivell B1 aquest cap de setmana.
Ambdós conjunts jugaran a Sant Quirze del Vallès en mateixes hores però en instal·lacions diferenciades.
D'una banda l'infantil 'B' de Judit Mayor s'estrenarà davant el Joventut de Badalona, rival de la 2a fase, al partit de vuitens de final. En cas de victòria jugarien a quarts de final amb el guanyador de l'AESE-Draft Gramenet.
D'altra banda l'infantil 'C' de Tamara Masvidal s'enfrontarà al CB Sitges i en cas de triomf jugarà a la tarda amb el guanyador de Joviat-Boet Mataró.
Es dóna la circumstància que, en cas de victòria dels nostres dos equips en els seus respectius partits, es trobarien a semifinals pel títol. No cal oblidar que el guanyador de Barcelona disputarà el Campionat de Catalunya a Calella els dies 4 i 5 de juny.

Infantil 'B'
10.00 - Joventut Badalona Femení Verd (Dissabte 28)
16.15 - Quarts de final* (Dissabte 28)
12.00 - Semifinals* (Diumenge 29)
18.00 - Final* (Diumenge 29)
* Només en cas de victòria
Gimnàs Municipal de Sant Quirze , AV. Arraona S/N, Sant Quirze del Vallès

Infantil 'C'
10.00 - Bàsquet Sitges (Dissabte 28)
16.15 - Quarts de final* (Dissabte 28)
12.00 - Semifinals* (Diumenge 29)
18.00 - Final* (Diumenge 29)
* Només en cas de victòria
Poliesportiu Municipal de Sant Quirze , Priorat S/N, Sant Quirze del Vallès


FASES TERRITORIALS DE BARCELONA MINI FEMENÍ A1
El mini 'A' femení disputarà dissabte 28 a Cerdanyola les Fases Territorials a les quals acudeix per tercera temporada consecutiva amb l'objectiu d'aconseguir l'accés al Campionat de Catalunya que es disputarà a Sabadell els dies 4 i 5 de juny.
Per fer-ho les noies de Quim Gómez i Salva Gracia hauran de vèncer en el seu primer compromís a Joventut de Badalona i després jugar la final de la seva eliminatòria davant el guanyador del Femení Osona - Basket Almeda 04. Si s'obté la victòria en els dos partits la presència als Campionats estarà garantida.

Mini 'A'
9.00 - CN Sabadell 'A' - Joventut Badalona Femení 'A'
16.00 - Final de l'eliminatòria 1 (en cas de victòria)
Poliesportiu Municipal Guiera, Av.Guiera 6-8, Cerdanyola del Vallès

A 3 punts de la final

El sènior masculí està a 3 punts de la gran final pel Campionat de Catalunya de
Una victòria per més de 2 punts
equival a una final (foto: basquetpia.cat)
1a Catalana, i el que és millor, s'ho haurà de jugar tot davant la nostra afició a Les Naus, una pista on els homes de Ricard Tomàs de ben segur que mostren la seva millor versió.
Al partit d'anada, disputat el diumenge passat a Mollet, partit d'alta tensió basquetbolística i molta emoció. El Sant Gervasi va mostrar un equip molt compacte i sòlid però la primera meitat va tenir un clar color nedador (39-50). Va ser a la represa quan la defensa sabadellenca va fer aigües i això va ser aprofitat pels molletencs per ajustar el partit al màxim. A partir d'aquí màxima igualtat, intercanvi de bàsquets (semblava que la victòria era del Club amb el 75-82 a manca de 2 minuts) i un final frenètic en que es va passar del 83-84 al definitiu 86-84 després d'un tir fallat pel nostre equip.
No obstant, i tot i la derrota, l'eliminatòria es decidirà a Les Naus on una victòria per més de 2 punts ens donaria el bitllet a la finalíssima de 1a Catalana. Així doncs us esperem a tots i totes dissabte a les 17.30!

A l'altre semifinal el CB Santa Coloma va superar per un clar 92-78 l'AE Badalonès i sembla tenir ben bé peu i mig a la final tot i que el segon matx s'ha de disputar a Badalona.

diumenge, 22 de maig del 2016

Les Drew Rangers s'enduen el partit des de la línea de 3 davant el sènior femení


El partit entre el sènior femení -molt curt per lesions i amb el suport de júniors i jugadores convidades- i les Rangers de la Drew University va ser tota una experiència per la secció de bàsquet, independentment del resultat final. I és el que el conjunt de Madison (Nova Jèrsei), de gira per Portugal i Espanya, va presentar una plantilla amb molta presència física, atlèticament molt ben preparada, i amb un canell privilegiat. De fet, les noies de Brittany Gaetano, que van anar a remolc del sènior del Club durant els primers 15 minuts de partit van endollar 7 triples consecutius al 2n quart que van permetre escapar-se en el marcador tot i els intents de les nostres per igualar el partit.
Amb 28-34 al descans el Club encara va tornar a apretar el partit amb un molt bon joc penetrant i doblant i amb encert exterior (43-45) però a l'inici del darrer quart les energies locals van començar a minvar i això va ser aprofitat per les Rangers que van acabar marcant distàncies fins al definitiu 50-64.
Després d'això moltes abraçades, intercanvis de samarretes, converses entre les jugadores d'ambdós equips i també de les jugadores dels equips de base i, en definitiva, una divertida tarda de bàsquet que esperem repetir en properes ocasions!

CN SABADELL 50 - DREW RANGERS 64 (12-8, 16-26, 15-11, 7-18)
CN Sabadell: Sans 12, Iglesias 14, Jara, Mayor 22, Cabré, Seguí 2, Ortega, Zafra.
Drew Rangers: Trzasko 14, Lara 2, Yext 6, Stine 16, Keegan 5, Miller 5, Roult 3, R. Jackson 3, N. Jackson 7, Stephens, Heinig, Scheur 2.

divendres, 20 de maig del 2016

El sènior femení s'enfrontarà a les Drew Rangers de Nova Jèrsei (EUA)


Dissabte a les 20.00 la secció viurà un fet inèdit fins el moment i és que un equip de la secció de bàsquet s'enfrontarà a un conjunt íntegrament nord-americà, concretament la universitat de Drew que s'enfrontarà al sènior femení a Les Naus.
Les Rangers de la universitat de Drew (New Jersey) competeixen a NCAA-III i es troben actualment de gira per Portugal i Espanya realitzant visites turístiques i també disputant partits amistosos de cara a anar consolidant el seu equip per la temporada 2.016-17.
Serà doncs una bona oportunitat de gaudir d'un bàsquet totalment diferent i al costat de casa! Us esperem a Les Naus!

Les Drew Rangers ens visitaran dissabte (drewrangers.com)

dijous, 19 de maig del 2016

Objectiu: Final. Part 1


Després de proclamar-se brillants campions del grup 3 de 1a Catalana i d'aconseguir el millor balanç
de tota la competició (25-5) amb 10 partits consecutius guanyats el sènior masculí afronta dissabte un compromís d'alta volada davant el Sant Gervasi en la lluita per aconseguir el títol de campions de Catalunya.
Els nois de Ricard Tomàs s'enfrontaran a semifinals davant d'un equip de molt potencial com és el conjunt de Mollet que actuarà com local diumenge a les 17.30. El proper partit, dia 28, es jugarà a Les Naus davant el mateix rival de manera que és important treure un bon resultat fora de casa per tal d'assegurar el matx amb el factor pista.
Així doncs el vostre suport és molt important, us esperem a les grades de Mollet!

22/05/2016
17:30
C.E.E. SANT GERVASI 1
CLUB NATACIO SABADELL

ESCOLA SANT GERVASI
SABADELL, 41
Mollet del Vallès

Doble pòker de campions!

Vuit equips campions de lliga per part d'una secció de bàsquet que ha completat una temporada 2.015-16 a molt bon nivell d'evolució, millora, i a sobre amb alguns grans resultats acompanyant.


Pòker de campions entre els equips masculins que han completat una temporada molt positiva amb el sènior masculí al capdavant obtenint l'ascens a Copa Catalunya i finalitzant líder de 1a Catalana amb 25 guanyats i 5 perduts. L'equip de Ricard Tomàs enguany lluita per accedir a la final a 4 de 1a Catalana.
Un parell d'esglaons per sota l'equip Cadet 'B' masculí entrenat per Jaime Muñoz ha acabat invicte a nivell B2 (12-0) evidenciant una gran evolució al llarg del curs.
L'infantil masculí, també a B2, ha quallat una gran segona fase sota la direcció d'Oriol Real i ha aconseguit superar en un partit el seu perseguidor immediat el CB Matadepera (12-2).
El preinfantil, un equip amb moltes cares noves i amb un entrenador clàssic com és Paco Rodríguez també ha rutllat molt bé i s'ha proclamat campió de nivell C1 després d'una primera fase d'adaptació i una fase regular de menys a més (13-1).

Pel que fa als equips femenins cal començar amb els dos infantils de nivell B1 que han quallat una molt bona segona fase. L'infantil 'B' entrenat per Judit Mayor ha finalitzat invicte (14-0) i ara es prepara per afrontar les fases de nivell B1 que es disputaran a partir del cap de setmana vinent a Sant Quirze del Vallès. En la mateixa situació es troba l'infantil 'C' de Tamara Masvidal que en una recta final de temporada apassionant ha aconseguit guanyar la seva lliga (12-2) amb un calendari molt exigent.
A cistella petita el mini 'A' ha finalitzat invicte la fase regular sense conèixer la derrota (14-0) i proclamant-se per primer cop campió de la màxima categoria A1 en la història del Club. Ara les noies de Quim Gómez i Salva Gracia preparen les fases territorials que es disputaran la setmana vinent a Cerdanyola.
A premini A, tal com va passar al 2.014, el nostre equip s'ha proclamat campió de la màxima categoria en una molt bona temporada de les petites dirigides per Judit Mayor que només han perdut un partit (13-1) al tram final de la competició.

Felicitats als campions i campiones!


divendres, 13 de maig del 2016

Campions de lliga a un partit de ciutat!


Poques vegades tants ingredients es poden juntar per aconseguir un resultat tan genial:
Pérez, Valdez, Tomàs (ent), Lapeña, Cessel, Real y Reyes (dalt)
Dam, Marsol, Arellano, Rodríguez, Ramírez y Ollé (baix)
partit celebrat a Sabadell (com a visitants), davant un rival amb força exjugadors que també s’està jugant la primera plaça, dues aficions omplint el pavelló en un clima de bàsquet genial, i a sobre un joc ofensiu que va fer les delícies de tots els assistents. Si a aquesta llista li afegeixes que, a sobre, guanyes, tot es magnifica.
Doncs això és el que li va passar al sènior masculí de la secció de bàsquet Club que, després d’una temporada sempre a remolc d’un Bàsquet Pia que semblava inabastable, va arribar a la darrera jornada amb 10 victòries consecutives i amb la possibilitat de superar els seus rivals escolapis. El partit, tal i com s’ha indicat abans, no va tenir un dominador clar i tant nedadors com col·legials van fer gaudir als assistents d’un espectacle ofensiu d’alta igualtat (23-23, 47-48 al descans, 63-63 al finalitzar el 3er quart). Va ser en el darrer tram de partit quan els nedadors van aconseguir distanciar-se amb un gran encert des de la llarga distància davant un Bàsquet Pia que va perdre pistonada davant del gran joc de l’equip de Ricard Tomàs en els 10 darrers minuts. Finalment 85-91, alegria desbordada al vestuari i ara a descansar una setmana per afrontar la final a quatre de 1a Catalana on tots els classificats ja han aconseguit l’ascens i on es decidirà qui és el millor equip de la categoria.
Els artífecs d’aquesta gran temporada han estat Bernat Arellano, Roger Dam, Carlos Lapeña, Marc Ollé, Adrián Pérez, Jonathan Ramírez, Oriol Real, ‘Teddy’ Reyes, David Rodríguez, Angel Valdez y amb el suport inestimable dels jugadors del júnior masculí que han donat suport durant tota la temporada amb minuts de qualitat com Gerard Marsol o Cesco Cessel, tots ells dirigits per un home de la casa com Ricard Tomàs.

dimecres, 4 de maig del 2016

Bon paper a Tres Cantos de l'infantil 'B' femení


Tres Cantos (Madrid) va ser l'escenari del torneig Memorial Pablo Barbadillo al qual va assistir el nostre infantil 'B' femení.
El primer partit que va enfrontar el nostre equip només arribar a terres madrilenyes va ser davant la
Imatge del partit disputat davant la Selecció Espanyola
impressionant Selecció Espanyola que no va donar massa opcions a les nedadores (61-17) però sense temps pràcticament per païr la derrota tocava jugar davant un altre combinat com era la Selecció de la Comunitat de Madrid a la que es va superar en un ajustat partit per 40-36. Amb una victòria al sarró el darrer rival d'aquesta primera fase va ser el Rivas Promete que no va poder amb el bon joc de les nostres que van materialitzar la segona posició de grup i la classificació per vuitens de final en vèncer 54-19.
A vuitens esperava un BF León que no va aturar les noies del Club (20-49) mentre que a quarts de final el rival va ser Stadium Casablanca de Saragossa amb qui es va mantenir una tònica d'igualtat fins que al darrer quart les aragoneses van trencar el partit (26-49). Apartades de la lluita pel títol va tocar tornar-se a enfrontar amb la selecció de Madrid que en un bàsquet sobre la botzina va deixar sense 5a plaça a les nostres (35-34).
Tot i això, bon paper de l'infantil 'B' femení en un torneig amb presència d'alguns dels millors equips del panorama nacional.

Sotscampionat de l'infantil 'C' femení al Torneig Ciutat de Terrassa


L'infantil 'C' femení no va descansar durant l'aturada per l'1 de maig i va participar al Torneig Ciutat
Les grades de Can Jofresa van gaudir
del bon joc sabadellenc
de Terrassa on va quallar una molt bona actuació que li va permetre disputar la gran final del mateix. Les noies de Tamara Masvidal van començar amb pas ferm superant a la fase prèvia a les amfitriones de la JET 'B' (13-63), i al SA Súria (67-29), fet que va donar a les nedadores el bitllet per semifinals. Allà es van trobar un potent SD El Pilar de València que no va poder amb l'empenta sabadellenca que feia somiar amb poder ser campiones però a la gran final el València Basket va demostrar més sang freda i es va acabar enduent el matx per un clar 42-69 que no esborra la gran trajectòria del nostre equip en el torneig.  A més la nostra jugadora Mireia Arjona va estar seleccionada dins del 5 ideal del torneig.