dimecres, 27 de gener del 2016

Dues minis defensaran els colors de Catalunya al Campionat d'Espanya


Dues jugadores del mini 'A' femení, Joana Reid i Marina Asensio, formaran part
de la selecció catalana mini que prendrà part dels Campionats d'Espanya a disputar a San Fernando (Cadis) del 19 al 23 de març. Ambdues jugadores, que han superat diferents talls en el procés de selecció, finalment han estat incloses pel tècnic Enric González en la plantilla de 12 que defensarà el títol davant la resta de seleccions autonòmiques aspirants.
Des de l'any 1.999 cap jugadora de la secció de bàsquet del Club havia aconseguit entrar a la selecció catalana definitiva i és per això que tota l'entitat ha d'estar d'enhorabona. Felicitats Marina i Joana i a totes les seves companyes i entrenadors que han contribuït a assolir aquesta fita!

dimarts, 26 de gener del 2016

5 jugadores del Club a la selecció de Barcelona preinfantil


Fins a cinc jugadores del Club han estat escollides per formar part de la
selecció territorial de Barcelona que prendrà part a un torneig a Torrefarrera (Lleida) el proper 7 de febrer davant d'altres combinats territorials de Girona, Lleida i Tarragona en el que forma part del procés de seguiment de les jugadores del 2.003 de cara a anar construint la selecció catalana infantil de la temporada vinent. El CN Sabadell serà una de les entitats amb major representació amb la presència de les jugadores de l'infantil 'B' Laia López, Natalia Jiménez, Clara Gómez, María Mejía i Gisela Ordoyo.
Felicitats a elles per la seva bona feina i a les seves companyes d'equips i cos tècnic de la secció de bàsquet per aquest èxit!

Treball en les victòries dels sèniors


Els primers equips del Club van obtenir dos triomfs jugant com a locals a Les
Naus en una jornada que va obligar a ambdós equips a treballar de valent.
El sènior masculí, per la seva banda, va superar a un Q Basket Sant Cugat molt combatiu que tot i anar molts minuts per darrere en el marcador mai va llençar la tovallola ni li va perdre la cara al partit. Els sabadellencs, amb més encert des de la llarga distància i molta solidesa defensiva sota l’anella, va aconseguir imposar-se al conjunt visitant per 72-63 iniciant així la 2a volta amb victòria i en segona posició amb un balanç de 13-3 després de dues derrotes consecutives en les primeres jornades del 2.016.

El sènior femení, pel seu costat, amb baixes en la posició de base, va poder treure un nou triomf endavant davant l’Olot que va dominar els compassos inicials del partit fins que les nedadores es van activar des del perímetre i van agafar rendes de fns a 15 punts. A partir d’aquí les gironines van anar retallant distàncies aprofitant la intermitència local però finalment el triomf es va quedar a Les Naus per 58-46 i les nostres acaben la 1a volta en 5a posició amb un balanç de 9-6.

dijous, 7 de gener del 2016

Cistella de Nadal 2015

El passat dissabte 2 de gener es va fer entrega de la cistella sortejada el 22 de desembre. el número de la butlleta premiat va ser el 9719, en combinació amb els 4 últims dígits del número de la ONCE.
La agraciada va ser la Sra. Sara Ríos, i l'entrega es va fer a les oficines de la secció de bàsquet del club per alguns membres de la mateixa Comissió.

La cistella està valorada en uns 500€ i hi ha inclossos aquestes productes:


TABLET SAMSUNG GALAXY TAB A                       2 CAIXES BERBERETXOS
1 POT DE BONITOL DEL NORD ORTIZ                  1 POT ESPARRECS DE NAVARRA ZALEA
1 SALCHICHON IBÈRIC                                    1 PALETA IBÈRICA
1 CANYA DE LLOM 5J                                      1 TAULETA DE TORRÓ D’AGRAMUNT
1 TAULETA DE TORRÓ DE MÚSIC VICENS              1 HOJALDRINAS VICENS       
1 ASSORTIT DE MANTECAUS MATA                     1 AMPOLLA DE MOSCATELL          
1 AMPOLLA DE VI NEGRE RIOJA 6 CEPAS              1 AMPOLLA DE VI BLANC RIOJA          
1 AMPOLLA DE VI ROSAT RIOJA                        1 FORMATGE D’OVELLA FLOR DE ESGUEVA
2 AMPOLLES DE CAVA BRUT BARROCO FREIXENET   1 TAULETA DE TORRÓ DE XIXONA VICENS
1 CAIXA DE BOMBONS FERRERO ROCHER              1 CAIXA DE NEULES TRIAS
1 POT D’OLIVES ARBEQUINES                           1 AMPOLLA D’OLI D’OLIVA VERGE.


Des de la Comissió de bàsquet volem donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat en la compra de paperetes de la cistella.



diumenge, 3 de gener del 2016

El mini 'A' femení triomfa al Nadal


L’equip Mini femení de bàsquet del Club ha tingut un paper destacat durant les festes. L’equip va quedar
campió al prestigiós Torneig de Granollers al guanyar al Barça CBS a la gran final en un esdeveniment on van prendre part els millors equips catalans de la categoria havent superat les sabadellenques a Hospitalet, Bosco Horta, JE Terrassa i CBF Cerdanyola abans d'haver arribat a la final. 
Quatre dies més tard, van participar també al torneig del Molinet de Barcelona, on a la final es van tornar a trobar al Barça, però aquest cop van caure derrotades després d'haver superat a semifinals un exigent partit davant el Femení Sant Adrià.

El mini 'B' femení també va participar al Molinet on va quedar primer del seu grup en superar a Viladecans, Sant Adrià i Centre Catòlic Hospitalet però a vuitens de final van creuar-se amb el mini 'A' que va ser l'equip que es va endur el gat a l'aigua.