dimarts, 24 de novembre del 2015

La Tecnificació de Nadal ja és aquí. No te la perdis!


 
Aquest Nadal aprofita per millorar la teva tècnica individual amb la nostra Tecnificació de Nadal que torna a posar-se al vostre abast.

Aquest any, com a novetat, podreu indicar per ordre de preferència quins són els aspectes del joc que voldreu millorar i així podrem ajustar les sessions d'entrenament per tal d'adaptar-les al que realment voleu.
Quins són els grans blocs de treball que ens hem marcat?
  • DOMINI DE PILOTA: Bot, canvis de direcció, crossover, presa de pilota...
  • JOC DE PEUS: Coordinació general, dissociar bot de peus, finalitzacions, joc d'esquenes a cistella...
  • TÈCNICA INDIVIDUAL DEFENSIVA: Col·locació de peus, ús de mans, càrregues de pes...
  • TIR: Mecànica general, coordinació amb cames, encadenar acció + tir...
  • PASSE: ús del cos, diferents tipus de passe, encadenar acció abans/després del passe...
Dates i horaris:
Dies 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre de 2.015.
De 9.30 a 13.00 a Les Naus del C.N. Sabadell
Servei d'acollida gratuïta des de les 8.45 i de recollida fins les 13.30.
Preus i inscripció
Diferents modalitats d'inscripció i preus fent clic al nostre formulari on line. Omple'l i completa la teva inscripció amb transferència bancària o pagament a la recepció del CN Sabadell.

dilluns, 23 de novembre del 2015

Sèniors: Pols oposats



El sènior masculí es va refer de la darrera derrota a mans del Gavà i va oferir una gran imatge en la seva victòria davant l'Sferic de Terrassa amb un inapelable triomf per 81-61 en el retorn del base Jordi Vilavella al que havia estat el seu equip fins la temporada passada.
La defensa va ser la clau de la contundència en el triomf dels de Ricard Tomàs que van arribar a signar un màxim avantatge a la primera meitat de 32-8. A la represa el monòleg nedador va seguir fins a assolir un demolidor 78-46 a menys de 7 minuts per finalitzar el partit. Va ser aleshores quan la relaxació va envair els locals que van veure com els egarencs maquillaven el marcador però sense massa efecte fins a la botzina final. Amb aquest triomf el primer equip masculí segueix en segona posició amb un excel·lent balanç de 9-1.
Aquesta setmana nou derbi comarcal a Les Naus ja que ens visita el CB Nou Badia que té a diversos jugadors ex del Club com són Marc Vintró, Roger Barnusell, Adri Sánchez, Juanjo Lázaro i el tècnic Cristóbal Lindo. Un partit molt especial que es disputarà dissabte a les 19.30.

El sènior femení va tornar a jugar un mal partit per segona jornada consecutiva però en aquesta ocasió la sort no va estar de la seva banda i va cedir davant un Vedruna Gràcia que només havia guanyat un partit fins a la data. Les de Quim Gómez van estar molt desencertades en atac fallant númerosos llençaments sota la cistella i mai van dur la iniciativa davant un conjunt barceloní que mica en mica es va anar apoderant del rtiemde partit. En dues ocasions les sabadellenques van aconseguir igualar el partit després de perdre de prop de 10 punts però a la tercera ocasió no va haver-hi resposta i es va acabar perdent per un clar 64-54.
Oportunitat perduda, doncs, per marcar distàncies respecte els perseguidors que havien caigut derrotats aquesta jornada i nou compromís dissabte a les 17.45 davant un Lluisos de Gràcia necessitat de victòries (3-4) que segur que no ho posa gens fàcil.

dimarts, 17 de novembre del 2015

Sèniors: Sobre la botzina!


El sènior femení va obtenir una victòria pràcticament sobre la botzina a l'imposar-se per 50-49 al Safa Claror en un duel gris que les visitants van controlar durant prop de 35 minuts. El partit va començar amb les de Quim Gómez marcant el ritme ofensiu però mica en mica la solidesa defensiva visitant i el desencert local van capgirar el resultat fins al punt de que al descans el marcador registrava un preocupant 24-32. A la represa el partit va entrar en una situació de tira i arronsa que només es va trencar als darrers dos minuts quan un parcial de 10-1 va trencar el partit del costat nedador. Un bàsquet d'Aixa Soumah a manca de dos segons va posar a les sabadellenques per davant i les jugadores del Safa encara van tenir un tir que va estar a punt d'entrar i que els hi hagués donat la victòria.
Amb aquest triomf el primer equip femení del Club segueix a la zona alta amb un balanç de 6-2 i es desplaça diumenge a les 17.45 a la pista del Vedruna Gràcia.
El sènior masculí, després de 8 jornades invicte, va cedir davant el Gavà a la localitat del Baix Llobregat en un partit en que la defensa del conjunt de Ricard Tomàs no va poder aturar l'allau anotador del conjunt local. La primera part es va mantenir igualada amb intercanvi de bàsquets i sense un dominador clar però a la represa va ser el conjunt blaugrana el que va agafar les regnes del partit amb un parcial de 25-11 que va evidenciar el gran nivell d'encert dels de Gavà que a partir d'aquí van anar cap a dalt fins al definitiu 92-80.
Tot i la desfeta el sènior masculí segueix amb un balanç de 8-1 i ocupa en solitari la 2a plaça abans de rebre dissabte a Les Naus a les 17.45 a un Sferic de Terrassa que ocupa la zona mitja-baixa de la classificació.

dilluns, 9 de novembre del 2015

Sèniors: Fortalesa a casa i a fora

Jornada de demostració de fortalesa per part dels primers equips de la secció de bàsquet una nova jornada a les seves competicions de 1a Catalana.
L'equip masculí segueix invicte (8-0) i va passar per sobre d'un Riera Cornellà que fins al descans va poder aguntar el frenètic ritme encistellador dels nois de Ricard Tomàs (49-40). Mantenir, però, aquest ritme d'encert semblava molt complicat pels del Baix Llobregat que, efectivament, es van esfondrar a la represa amb un parcial de 26-9 i van acabar cedint per un clar 95-66 que serveix als nostres per agafar bones sensacions de cara al complicat compromís d'aquest cap de setmana (dissabte 18.00) davant el Gavà lluny de Les Naus.
Les noies, per la seva banda, van desplaçar-se fins a Barcelona per enfrontar-se a un Ipsi que volia atrapar a les nostres en la classificació però que, una vegada va començar el partit, poca cosa van poder fer davant la sortida en tromba de les noies de Quim Gómez que van agafar ràpid una clara renda (0-14) que aniria en augment progressivament fins al definitiu 47-71 i que suposa la 4a plaça per les nostres abans de rebre dissabte a les 17.45 a un incòmode Safa Claror que ocupa la zona mitja de la classificació.

dimarts, 3 de novembre del 2015

Sèniors: 7 de 7 pels nois

​El sènior masculí segueix intractable i no va donar lloc a la sorpresa en la seva visita a la pista del cuer Navàs a qui va acabar vencent en un partit desigual per 61-88 que evidencia el gran estat de forma dels nois de Ricard Tomàs que rebran aquest dissabte a les 17.45 a un Riera Cornellà necessitat de victòries (1-6) a Les Naus.

D'altra banda les noies van veure trencada la seva sèrie de 4 victòries consecutives a mans d'un Tordera invicte i que va imposar la seva llei prop de l'anella en un partit que va transcórrer força igualat en els primers 30 minuts tot i que les visitants van dur la iniciativa fins que el matx es va trencar al darrer període (52-69). Dissabte a les 19.15 les de Quim Gómez es desplacen a la pista de l'Ipsi ba
rceloní.