dilluns, 26 d’octubre del 2015

Sèniors: Colíders!

El coliderat acompanya als nostres dos primers equips de bàsquet després de 5 i 6 jornades disputades (femení i masculí respectivament). Aquesta setmana, però, la manera de mantenir-se al més alt de la classificació va ser diferent.

A Les Naus arribava dissabte a la tarda un Almeda invicte i el nostre sènior masculí l'esperava amb moltes ganes ja que qui perdés estrenava el seu caseller de derrotes. La primera meitat va ser un constant intercanvi de cistelles i no hi havia un clar dominador del matx però a partir de l'equador del partit els de Ricard Tomàs es van començar a endollar i a base de treball van agafar una renda de 10 punts que seria la que acabaria marcant el signe del partit. A final de partit dues discutides tècniques assenyalades en contra van fer posar en alerta als sabadellencs però el seu bon treball col·lectiu va permetre marxar una jornada més invictes i amb un convicent triomf al sarró (85-75).
Dissabte a les 19.15 els nostres visiten la pista del cuer Navàs que encara no coneix la victòria.

El sènior femení, per la seva banda, va superar el Palamós a domicili amb certa comoditat, sobretot després del descans, i va aconseguir el seu quart triomf consecutiu. Les de Quim Gómez van trigar minuts en entrar al partit però una vegada van controlar el rebot i van imposar el seu ritme defensiu van fer que les de l'Empordà llencessin la tovallola al no conèixer la victòria una jornada més.
Dissabte a les 17.45 arriba el Tordera a Les Naus, un dels equips teòricament més potents de la categoria que encara no coneix la derrota tot i dur un partit menys disputat (4-0).

dilluns, 19 d’octubre del 2015

Sèniors: Pluja de punts

Aquest cap de setmana ha estat caracteritzat per l'alta anotació dels equips sèniors que, d'altra banda, s'han pogut endur dos complicats compromisos.
El primer equip masculí va treure una nova victòria i segueix líder invicte de 1a Catalana (5-0) després d'imposar-se en un recital ofensiu al CB Ripollet a domicili (90-95). Els de Ricard Tomàs van dominar sense masses parts a la primera meitat arribant-se a escapar per 20 punts de diferència en el que semblava seria el primer partit còmode de lliga pels nostres però res més lluny de la realitat ja que els ripolletencs van signar un parcial demolidor que va donar-li la volta al partit (88-83). Un cop més, la qualitat de la nostra plantilla i uns nervis d'acer van permetre sortir airosos d'aquesta situació i un parcial de 2-12 en menys de tres minuts va acabar dictant sentència.
Amb 41 punts (6 triples) Jonathan Ramírez va ser el més destacat dels nostres a Ripollet abans de rebre aquest dissabte a Les Naus (17.45) a un altre dels equips invictes com és l'Almeda de Cornellà. Duel d'alta tensió!
Les noies, per la seva banda, van haver de suar de valent la samarreta una setmana més davant d'un Boet Mataró que arribava invicte a Les Naus i que va començar molt fort amb un 9-19 de sortida. El demolidor encert des de la línia de triple (12 per les visitants) va marcar un partit en que les de Quim Gómez van anar per darrere prop de 35 minuts. Només l'augment de la intensitat defensiva als moments importants del partit i el bon encert des de la línia de tirs lliures van permetre a les sabadellenques tenir opcions i en aquest context dos bàsquets seguits, de Diao i Fontanals, van acabar decantant un sofert triomf pel nostre bàndol que ja es col·loca amb un 3-1 de balanç a la zona alta.
Judit Mayor amb 26 punts i Aixa Soumah amb 18 i 11 rebots van ser les més destacades en la victòria com a locals abans del desplaçament diumenge a les 16.00 a la pista d'un Palamós que no coneix la victòria a 1a Catalana.

dilluns, 12 d’octubre del 2015

Sèniors: Patint i guanyant fora de casa

Imágenes integradas 1El sènior femení va acumular la segona victòria consecutiva i primera lluny de casa a la pista d'un Sant Andreu Natzaret que arribava invicte a la cita a Badalona. Les noies de Quim Gómez, que van anar a remolc durant tota la primera meitat (33-27), van començar a entonar-se al tercer període aconseguint igualar el matx a 36 en un període amb molts pocs punts. Al període decisiu l'encert de llarga distància va conduir a les nostres cap a un sofert triomf que podria haver sigut més còmode si s'hagués tingut més punteria des del tir lliure. Finalment, però, 54-58 i una nova victòria que deixa al conjunt nedador amb un balanç de 2-1 a l'espera de rebre dissabte a les 17.45 a Les Naus al vigent líder invicte, el Boet Mataró.

Nova victòria del primer equip masculí que segueix comptant els partits per
victòries. En aquest cas els de Ricard Tomàs van tenir el privilegi de jugar a un escenari magnífic com és el Nou Congost manresà que va acollir a una Salle Manresa que va aprofitar l'ocasió per presentar els seus equips en societat. Els nedadors, en un ambient festiu, van arribar al descans dins el partit (34-31) però a la represa van imposar la seva qualitat en atac per escapar-se fins a un clar 46-60 que semblava marcar el final del partit. Mancava per jugar un darrer període en que els sabadellencs es van relaxar i això va ser aprofitat pels del Bages per entrar novament dins el partit amb un parcial de 27-17 que va ajustar el matx novament tot i que en aquests moments més compromesos els nostres van funcionar i van vèncer per 73-77. Diumenge a la tarda (17.30) toca visitar la complicada pista del CB Ripollet (2-2).

dilluns, 5 d’octubre del 2015

Sèniors: Jornada rodona

3 de 3 pel sènior masculí que segueix imparable en aquest inici de temporada a 1a Catalana. Els de Ricard Tomàs, però, com a les jornades precedents, va haver de patir anant per darrere en el marcador durant molts minuts a la complicada pista del CB Vilatorrada. De fet, els sabadellencs van entrar al darrer període amb un advers 68-60 que semblava decantar el triomf del costat dels del Bages però els nostres van posar la directa i en una recta final terriblement encertada van acabar emportant-se la victòria per un ajustat 84-88 que ens deixa líders invictesempatats amb Escola Pia Sabadell i Almeda.
Aquesta setmana toca tornar a viatjar a terres bagenques per medir-se a La Salle Manresa diumenge a les 17.00.
El sènior femení, per la seva banda, no va fallar en la seva primera actuació a Les Naus i va superar a la UE Sant Cugat per 60-51 en un partit en que les de Quim Gómez van estar per davant durant els 40 minuts. Tot i les baixes i les faltes del joc interior nedador, les sabadellenques van aconseguir marxar per 15 punts a l'equador del tercer període però les visitants van donar guerra fins a posar-se a un sol punt (47-46) a inicis del darrer període, moment en que les locals van jugar bons minuts tant en atac com en defensa que van acabar sent decisius per aconseguir la primera victòria del curs.
Dissabte a les 17.45 desplaçament a la pista d'un Sant Andreu Natzaret de Badalona que no coneix la derrota (2-0).