dimecres, 26 de març del 2014

Actualitat masculina: El sènior 'A' estrena nova versió amb un gran triomf


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 89 - BÀSQUET SANT BOI 56


Immillorable debut d'Edu Arizmendi al capdavant del sènior 'A' masculí al passar per sobre d'un rival directe com és el Sant Boi al que se li va poder arrabassar també el bàsquet average particular. Els nostres van començar treballant molt i va ser cap a mitjan del segon quart quan van trencar el partit a base de triples i ràpides transicions.
Dissabte a les 19.15 toca tornar a demostrar aquesta evolució a la pista d'un Viladecans Sant Gabriel que es juga el mantenir-se al capdamunt de la classificació.

2a Catalana
CN SABADELL 'B' 58 - ESCOLA SANT GERVASI 93

Molt poques opcions per un sènior 'B' que poca cosa va a tenir a dir davant d'un dels millors equips de la categoria com és el Sant Gervasi que va ofegar l'atac dels de Cristóbal Lindo a la vegada que anotava amb una facilitat impròpia atenint-nos als registres d'aquesta temporada.
Dissabte a les 18.00 toca desplaçar-se a Navàs on els nostres hauran de mossegar per obtenir la victòria i seguir pensant en la permanència.

Júnior Interterritorial
CN SABADELL 'A' 41 - SICORIS 69

Mal partit del júnior 'A' que no va poder competir davant d'un Sicoris de Lleida molt més poderós físicament i que va imposar la seva llei en defensa negant les opcions de l'equip de Jonathan Ramírez que no va poder anotar dintre de la seva normalitat.
Dissabte a les 18.15 complicat desplaçament a la pista d'un Manresa que es troba a la zona alta de la classificació.

Júnior 'B'
CN SABADELL 'B' - Descans

Els júniors de Ramón Pérez van descansar el passat cap de setmana i també ho faran aquesta jornada a nivell oficial tot i que l'equip disputarà un amistós dissabte a les 11.45 a la pista del Nou Badia.

Cadet 'A2'
ESCOLA SANT GERVASI 78 - CN SABADELL 'A' 52

El cadet 'A' no va poder davant la major presència física i ritme del Sant Gervasi i va haver de cedir davant els molletencs, molt més constants al llarg del partit tot i l'esforç dels nostres.
Diumenge a les 9.00 toca matinar per enfrontar-se al Cornellà lluny de casa.

Cadet 'D'
CN SABADELL 'B' 58 - JOVENTUT CASTELLDEFELS 63

El cadet 'B' no va poder superar a un Joventut Castelldefels més precís en els moments clau del partit i va cedir per petits detalls en una recta final que va ser emocionant tot i que adversa pels nostres interessos.
Diumenge a les 10.45 toca recuperar sensacions a Les Naus davant l'AE MVP Cervelló.

Infantil 'A2'
CB SANT CELONI 74 - CN SABADELL 44

Poques opcions per l'infantil masculí que va haver de cedir davant la major intensitat d'un Sant Celoni molt compacte i sense fisures tal i com evidencia la diferència final en el marcador.
Dissabte tocarà desplaçar-se a les 11.00 a Cervera davant un equip intens que de bon segur obliga als nostres a jugar al màxim.

Mini 'A2'
CN SABADELL 'A' 77 - CB MATADEPERA 67

Recompensa al treball diari del mini 'A' que va desfer-se del Matadepera en un partit que es va caracteritzar per la igualtat durant el transcurs de tot el partit però que en el tram final els d'Edu Arizmendi van treballar per endur-se finalment.
Dissabte a les 12.00 tots dos equips es tornaran a enfrontar, aquest cop a Matadepera, ja que el partit d'anada es va suspendre per pluja. Esperem que el resultat torni a ser el mateix!

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' 56 - CN TERRASSA 'B' 62

Partit decidit per petits detalls el que va enfrontar als nostres amb el CN Terrassa, un equip amb molts centímetres i domini prop de la cistella. Tot i això els sabadellencs no es van arronsar i van oferir una bona imatge arribant als darrers minuts amb opcions tot i la desfeta final.
Dissabte a les 9.00 el mini 'B' no es mourà de Sabadell ja que juga a la pista del Creu Alta.

Premini 'D1'
CN SABADELL 45 - CB MATADEPERA 66

Primera derrota de la seona fase del premini masculí que no va poder davant la major empenta d'un Matadepera superior en la major part de fases del partit i que ha igualat als de Marc Sora en la classificació.
Dissabte a les 12.00 tots dos equips es tornaran a enfrontar, aquest cop a Matadepera, ja que el partit d'anada es va suspendre per pluja. El liderat està en joc!


Actualitat femenina: El sènior 'A' femení demostra la pasta de què està fet i venç al líder a domicili


1a Catalana
ASFE SANT FRUITÓS 51 - CN SABADELL 'A' 67

El sènior 'A' femení va donar un seriós cop damunt la taula i va vèncer amb autoritat i solvència a les intractables líders de la categoria a la seva pròpia pista. Tot i un inici complicat (16-6) les d'Álvaro Fernández van prèmer l'accelerador i van arribar a dominar per més de 20 punts que deixen l'equip en segona posició amb una victòria sobre les seves perseguidores.
Aquesta setmana no toca badar ja que arriba dissabte a Les Naus (17.45) una perillosa JET 'B' que acumula bons resultats en les darreres setmanes.

3a Catalana
CB SOLSONA 36 - CN SABADELL 'B' 48

El sènior 'B' femení va fer els deures a Solsona i va treure un partit davant un rival complicat tot assegurant-se la sobrietat en defensa per tal d'anar construïnt el seu avantatge progressivament fins a obtenir una victòria relativament còmoda.
Aquesta setmana toca rebre a un perillós rival com és el Can Parellada dissabte a les 19.30.

Júnior 'A'
BÀSQUET MOLINS 37 - CN SABADELL 42

El júnior femení de Carles Los Santos va mostrar la cara positiva dins la seva irregularitat i va vèncer el Molins a domicili deixant en evidència a les líders a casa seva. Tot i les pilotes perdudes el nostre equip va estar molt sobri en defensa i això va permetre tirar endavant un partit que pot ser decisiu per assolir la tercera posició.
Per aconseguir-la les sabadellenques hauran de vèncer dissabte a les 16.00 al potent CB Prat mentre que diumenge visitarà Les Naus el Samà a les 12.15 en una jornada doble que determinarà en quina posició de la lliga regular acabem finalitzant.

Cadet 'A2'
FEMENÍ CORNELLÀ 58 - CN SABADELL 72

Bon partit de les noies de Paco Rodríguez que per fi van trencar el malefici i van poder guanyar lluny de Les Naus amb un bon joc en atac que va ser massa pel Cornellà. Amb aquest resultat, i les darreres derrotes del Viladecans, les nostres es troben en una bona situació per rebre a l'actual líder dissabte a les 13.00 al qual podrien igualar a la classificació d'aconseguir un resultat a favorable. Així doncs, a animar a les nostres!!

Infantil 'C1'
BÀSQUET SITGES 68 - CN SABADELL 48

Mala sortida de l'infantil femení que no va poder competir davant del líder i que ara haurà de treballar per conservar la segona posició a la classificació. Els dos quarts inicials van ser massa per les d'Oriol Real que tot i reaccionar no van poder arribar a fer tremolar a les del Garraf.
Dissabte a les 11.45 derbi local ja que rebrem al CE Escola del Carme a Les Naus.

Mini 'A1'
BARÇA CBS 60 - CN SABADELL 'A' 55

Mal partit del mini 'A' femení que va jugar per sota del seu nivell a la pista del Barça Santfeliuenc. Un inici amb poca concentració i el gran encert de les locals van ser dos factors de massa pes pel desenvolupament del partit al que, les nostres, van entrar massa tard tot i arribar a tenir opcions en el darrer període.
El partit del nostre equip d'aquesta setmana davant l'Hospitalet s'ha ajornat i, per tant, el mini 'A' no tindrà competició.

Mini 'C1'
CB MATADEPERA 45 - CN SABADELL 'B' 40

El mini 'B' va realitzar un dels seus pitjors partits de la temporada a Matadepera amb excés de pilotes perdudes, males defenses i molt poc encert que finalment van ser massa decisius i van decantar el matx del cantó local que s'ho va acabar creient. 
Les nostres descansen aquest cap de setmana tot esperant recuperar sensacions pel proper partit.

Premini 'A'
UE MATARÓ 30 - CN SABADELL 'A' 45
Imatge del Mataró - Premini 'A' (Maresmesport.cat)

El premini 'A' va salvar un important compromís a la pista d'un Mataró que va donar molta batalla fins a l'equador del partit, moment en que el nostre equip va poder aconseguir més estabilitat en defensa i va jugar amb més fluïdesa, fet que explica el resultat final d'un partit amb molta igualtat en la resta de períodes.
Dissabte a les 10.30 tornem a jugar a casa davant el Sant Nicolau en el derbi sabadellenc de la categoria.

Premini 'C'
MANYANET LES CORTS 25 - CN SABADELL 'B' 66

Segueix el premini 'B'  a l'alça tal i com ho mostra el partit que van jugar davant el Manyanet a Barcelona. Les de Cristina Cabré van dominar d'inici a final i van poder realitzar un bon joc a una pista de dimensions molt reduïdes.
Dissabte a les 10.30 ens visita el líder, el Sant Joan Despí, en un partit que es preveu molt emocionant degut al bon nivell d'ambdós equips.

dimarts, 25 de març del 2014

La presentació dels equips va superar totes les previsions



La posta de llarg de la secció de bàsquet va superar tota previsió d'assistència i espectacularitat i es va
convertir en un esdeveniment majúscul que estrenava format i localització (la històrica pista del Frontó del Club). Així doncs i sota la direcció dels mestres de cerimònies Rubén Nicolàs (speaker) i Cesc Sánchez (DJ), la vetllada es va iniciar amb balls a càrrecs de les Mini Glam Cheers de l'Escola de Dansa Mònica Escribà, unes cracks que de 'mini' només tenen l'edat i que, després de les seves coreografies per obrir boca van passar a convertir-se en un passadís humà pel qual els nostres jugadors i jugadores, dels més petits als més grans, van anar passant a ritme d'autèntics himnes d'estadi al més pur estil NBA. 


Va ser a les acaballes de la cerimònia, i just quan el públic més enfervorit es trobava, quan van entrar les sèniors 'A' femenines amb els nens i nenes de l'Escola d'Iniciació en una de les sorpreses de la tarda tal i com mostraven les cares dels espectadors assistents i les dels més petits de la casa. Els encarregats de recollir els nens de l'Escola van ser els components del primer equip masculí, tot volent enllaçar el present esportiu de la secció amb el futur més a llarg plaç de la mateixa.

Finalment torn de parlaments per algunes de les personalitats assistents a l'acte com foren Joan Fa (President de la Federació Catalana de Bàsquet), Josep Ayuso (Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell), Manel Asensio (president de la Comissió de Bàsquet del CNS) i Miquel Torres (president del Club Natació Sabadell) que van coincidir en destacar la importància de l'esport de base no només a nivell esportiu sinó també a l'hora de formar millors persones.

Cal destacar la presència d'altres personalitats com Montserrat Capdevila (diputada al Parlament), Moisés Angulo (president de C.E. Escola Pia), Cristóbal Granados (president de l'E.B. Les Termes), i la representació de partners com Grup Damm, Gedo, Calderon Sports o AB Biotics que ajuden a que la secció de bàsquet segueixi creixent a diferents nivells.
Aquest acte tan multitudinari hagués estat impossible de realitzar de no ser per la col·laboració de molts pares i mares que van voler ajudar a organitzar voluntàriament aquesta gran festa de la secció de bàsquet i del C.N. Sabadell en general. Aprofitem aquestes línies per agrair-los la seva inestimable ajuda!

Podeu accedir a la galeria fotogràfica de l'esdeveniment, amb multitud de fotografies dels equips, jugadors, tècnics i parlaments fent clic aquí gràcies a la gran feina de Julián Merino darrera de la càmera.


dilluns, 24 de març del 2014

Els nens i nenes de l'Escola d'Iniciació tornen a gaudir jugant a Castellar


Després de les primeres trobades realitzades a Barberà i Montornès, els nens i
nenes de l'Escola d'Iniciació van tornar a gaudir jugant a bàsquet a la Trobada organitzada pel CB Castellar a les instal·lacions del Pavelló Puigverd el passat dissabte 22.
Degut al gran volum de participants que tenim aquest any a l'Escola els nostres petits jugadors i jugadores van dividir-se en dos equips per jugar al que més els hi agrada davant de nens d'altres llocs. Així doncs els més grans van poder fer dos partits davant el CN Terrassa i l'ACB Palau de Plegamans respectivament, mentre que el grup de petits van poder fer tres partidets davant del CB Lliçà de Vall, CB Cerdanyola i CB Sentmenat.
En definitiva, un matí ple de bàsquet, diversió i molts somriures tant pel que fa a la canalla com als pares i mares desplaçats per veure aquesta matinal de bàsquet.

Algunes de les fotografies de la jornada les podreu trobar aquí.

dijous, 20 de març del 2014

La secció de bàsquet a l'escola Mas Boadella


Les dues darreres setmanes la secció de bàsquet del Club ha conduit una part
de la unitat didàctica sobre el bàsquet a l'escola Mas Boadella dins el programa de l'Ajuntament de Sabadell 'Ciutat i Escola'. En aquestes dues sessions s'ha explicat una breu història sobre els orígens i evolució del bàsquet de manera teòrica i també s'han realitzat sessions d'entrenament pràctiques per tal que els alumnes de 4t de primària assolissin els fonaments bàsics d'aquest esport i el descobrissin de ben a prop. Tots s'ho han passat molt bé i la majoria han descobert un esport dinàmic, amb moltes normes i petits detalls.
Aquesta actuació a l'escola Mas Boadella està inclosa dins el programa Bàsquet a l'Escola que de moment ja s'ha desenvolupat a diverses escoles de la ciutat en els darrers dos cursos.

dimecres, 19 de març del 2014

Edu Arizmendi es fa càrrec pel que resta de temporada del sènior 'A' masculí

Edu Arizmendi, entrenador dels equips Cadet 'A' i Mini 'A' masculí, es farà
Edu Arizmendi a la pretemporada amb el
Cadet 'A'

càrrec pel que resta de temporada del Sènior 'A' masculí del Club després de que el passat diumenge al vespre l'Àlex Avilés presentés la seva voluntat de deixar d'ocupar la banqueta nedadora després de la darrera desfeta i dinàmica de joc en la que havia entrat el nostre primer equip.

Arizmendi, que compleix la seva primera temporada al Club i que té experiència en sèniors a la Comunitat de Madrid (el seu darrer equip va ser el Tajamar de 1a Nacional) tindrà la tasca d'adaptar-se ràpidament a l'equip ja que dissabte a les 17.45 toca enfrontar-se a un Sant Boi que ocupa la zona mitja de la taula i que serà un rival per eludir el play out de permanència.

Pel que fa a l'Àlex Avilés el Club vol agrair-li mitjançant aquestes línies la seva professionalitat i feina duta a terme a la Secció de Bàsquet d'ençà la seva incorporació i li desitja la millor de les sorts en els seus futurs projectes.

dilluns, 17 de març del 2014

Aquest diumenge 23 gran presentació dels equips de la secció de bàsquet


Diumenge 23 de març a les 18.00 realitzarem la presentació d'equips de la
secció de bàsquet en un ambient d'excepció i és que hem preparat moltes sorpreses que faran d'aquest esdeveniment un acte diferent al que estem acostumats. Només dir-vos que la música, l'espectacle i les sorpreses acompanyaran la desfilada de tots els nostres conjunts, des del primer equip fins a l'escola de bàsquet.
Us esperem a tots i totes i no oblideu venir amb temps suficient per no quedar-vos sense lloc!

Dades de la convocatòria
Lloc: Pista de frontó del CN Sabadell (al costat de recepció)
Hora d'inici: 18.00
Hora de convocatòria per jugadors/es: 17.30. Cal venir amb l'equipació de joc.
Hora de convocatòria per col·laboradors i entrenadors/es: 17.00

dijous, 13 de març del 2014

Actualitat femenina: Les cadets segueixen imparables a casa


1a Catalana
CE SANT NICOLAU 59 - CN SABADELL 'A' 57

Mal partit d'un sènior 'A' femení que durant 30 minuts va veure's dominat per un Sant Nicolau amb les idees molt més clares i amb major encert ofensiu. Tot i això, i arribar a perdre per 24 punts al 3er quart, les nostres es van veure impulsades per l'afició i van arribar a empatar el partit als darrers instants però la manca d'encert i el desgast acumulat en la remuntada van allunyar-nos de la victòria.
Amb aquesta derrota l'equip passa a la segona posició tot i que amb molts equips empatats en la lluita per l'ascens. Dissabte a les 17.45 tocarà desfer-se del Sedis, un equip que ens va superar a la 1a volta, a Les Naus.

3a Catalana
SA SÚRIA 48 - CN SABADELL 'B' 41

El sènior 'B' va completar un seriós partit a la pista del Súria i va estar a punt de donar un ensurt a les líders de la categoria durant més de 25 minuts. La major experiència de les del Bages i la seva presència física sumada a una efectiva defensa zonal van desactivar a les de Domingo Marín al tram final del partit i van haver d'acabar cedint.
Aquesta setmana el nostre equip descansa.

Júnior 'A'
AESE 49 - CN SABADELL 40

El júnior femení va tornar a mostrar-se molt irregular en atac i tot i la bona feina en els tres primers quarts del partit va haver de cedir davant un sòlid rival als darrers 10 minuts del matx en que va mancar punteria de cara a cistella.
Dissabte a les 16.00 a Les Naus toca un nou dur rival com és el CB Sant Just, una ocasió immillorable per donar un cop d'efecte als resultats de les darreres jornades.

Cadet 'A2'
CN SABADELL 59 - DRAFT GRAMENET 42

El cadet femení de Paco Rodríguez va tornar a demostrar que jugant a casa és imparable i es va desfer del Draft Gramenet, equip amb un balanç similar al nostre, mostrant un molt bon joc a ambdues bandes de la pista tal i com s'evidencia en el resultat final.
Dissabte a les 19.30 les cadets tornen a jugar com a locals rebent la visita d'un CN Caldes necessitat de triomfs en el que serà el primer partit de la segona volta.

Infantil 'C1'
CN SABADELL 61 - JE TERRASSA '3' 41


L'infantil femení va fer un dels seus millors partits de la temporada i no va evidenciar l'aturada competitiva de dues setmanes. La curta banqueta de les visitants i la intensitat de les nostres van propiciar que un partit que començava igualat al descans acabés decantat de manera notable del costat de les d'Oriol Real.
Aquesta setmana les nostres tornen a actuar com a locals, dissabte a les 13.00, rebent la visita de la UE Barberà.

Mini 'A1'
CN SABADELL 'A' 78 - CBF CERDANYOLA 48

El mini 'A' femení va obtenir el premi al seu treball a partir del descans gràcies a una defensa molt intensa que va acabar amb les opcions de les visitants. A la primera part, però, les nostres van jugar per sota del seu nivell sobretot pel que fa a l'aspecte defensiu amb molta manca d'intensitat.
Després d'aquesta victòria l'equip descansarà aquest cap de setmana.

Mini 'C1' 
CN SABADELL 'B' - Descans

Després d'haver ajornat el darrer partit de lliga davant del Regina Carmeli (es disputarà dilluns 14 d'abril a les 18.00) les de Tamara Masvidal i Jasmina Sampedro rebran la visita de la UE Barberà, líder de la competició, en un partit que es preveu molt emocionant i que es disputarà dissabte a les 11.45 a Les Naus.

Premini 'A'
CN SABADELL 'A' 70 - CN CALDES 20

El premini 'A' no va fer concessions davant el CN Caldes i va superar el conjunt visitant practicant un atac molt fluïd i una defensa sense fisures que expliquen la gran diferència en el marcador.
Dissabte a les 10.30 les sabadellenques tornen a jugar a casa i ho fan rebent al Femení Sant Adrià en un partit en el que estarà en joc la primera plaça del grup.

Premini 'B'
CN SABADELL 'B' 61 - UE HORTA 24

El premini 'B' femení va anar de menys a més, com és costum en aquest equip, i va supera la UE Horta amb força autoritat després de protagonitzar un tram final del partit a molt bon nivell tal i com mostra el resultat final. Sense temps per celebracions tocarà enfrontar-se amb el CN Terrassa al partit de tornada en un enfrontament que a l'anada va afavorir les visitants.

divendres, 7 de març del 2014

Actualitat femenina: Les sèniors reaccionen i es preparen per una jornada complicada


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 70 - CB NOU OLESA 58

Important victòria del sènior femení davant un rival directe que permet al
nostre equip seguir al capdamunt de la classificació una jornada més. Les d'Álvaro Fernández van estar irregulars al llarg del partit però a l'hora de la veritat van trencar el matx i demostrar la seva qualitat.
Aquesta setmana toca un d'aquells partits que fan goig de veure ja que diumenge a les 17.30 juguem a la pista del Sant Nicolau en un duel ciutadà d'alt nivell. Esperem a tothom vestit de blau!

3a Catalana
CN SABADELL 'B' 78 - CB MASQUEFA 18

Gran victòria del sènior 'B' que va destrossar al Masquefa, principalment, en una gran segona meitat en la que totes les jugadores sabadellenques van poder quallar a gran nivell tant en atac com en defensa.
Diumenge a les 17.30 toca desplaçar-se per visitar la pista del líder Súria en una ocasió ideal per seguir aspirant a les primeres places de la classificació.

Júnior 'A'
CN SABADELL - Descans

Després d'una setmana de descans competitiu les nostres hauran de matinar per enfrontar-se diumenge a les 9.30 a l'AESE, un equip de la zona alta que de ben segur ens obligarà a jugar al nostre màxim nivell. A per elles!

Cadet 'A2'
CN SABADELL - Descans

Les cadets rebran dissabte al Draft Gramenet, un equip de bon nivell que ens visitarà dissabte a les 16.00 i que ha de servir per recuperar sensacions en el joc després de la darrera desfeta d'ara fa dues setmanes.

Infantil 'C1'
CN SABADELL - Descans

Dissabte a les 13.00 ens visita la JE Terrassa després de dues setmanes d'aturada competitiva. Les d'Oriol Real que es troben al capdamunt de la classificació tindran a un rival que les obligarà a donar el seu millor en aquest partit.

Mini 'A1'
CN SABADELL 'A' - Descans

Després d'un intens cap de setmana al torneig de Sant Adrià en el que s'assolí una merescuda tercera plaça les nostres tornen a la lliga amb un dur rival com és el Cerdanyola en un partit que es jugarà a les 11.45 a Les Naus i que garanteix emocions fortes.

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' - Descans

Aquesta setmana, per demanda del Regina Carmeli, s'ajornarà el partit del mini femení 'B' al 14 d'abril i, per tant, es suspendrà la competició una jornada. En el seu lloc les de Tamara Masvidal aprofitaran per entrenar i seguir millorant de cara als propers compromisos.

Premini 'A'
CN SABADELL 'A' - Descans

Després de proclamar-se campiones del torneig de Sant Adrià les nostres afronten el darrer partit de la primera volta davant el CN Caldes, dissabte a les 10.30 a Les Naus. Les nostres voldran tornar a jugar de la mateixa manera que la setmana passada.

Premini 'C1'
CN SABADELL 'B' - Descans

Dissabte a les 10.30 les preminis 'B' volen seguir amb la seva progressió de joc i resultats de les darreres setmanes. Davant tindran a una UE Horta que ens visitarà a Les Naus.

Actualitat masculina: Pas de gegant del sènior 'A' cap a la zona tranquila


1a Catalana
CB MORELL 54 - CN SABADELL 'A' 87


Important pas cap a la salvació del sènior 'A' que va imposar-se a la segona meitat a un Morell que va oferir molta resistència durant els primers 25 minuts de partit però que va haver de cedir davant la major intensitat sabadellenca. Amb aquest triomf els d'Àlex Avilés es distancien a 2 partits del play-out de descens abans de rebre a un potent equip com és el Sitges (dissabte 17.45 a Les Naus) al que ja es va vèncer a l'anada. A per ells!

2a Catalana
SA SÚRIA 1'3 - CN SABADELL 'B' 76

Els nois de Cristóbal Lindo van quallar un mal partit en el desplaçament a Súria i just en el moment menys adequat ja que els del Bages són un rival directe en la lluita per eludir el descens. La clau del partit cal buscar-la en la mala defensa dels nostres que va permetre a l'equip local endur-se el partit amb molta comoditat gràcies al seu encert.
Dissabte a les 19.30 toca refer-se ja que ens visita el Balaguer, un equip de la zona mitja-baixa.

Júnior Interterritorial
ASFE SANT FRUITÓS 60 - CN SABADELL 'A' 47

El júnior 'A' va tornar a mostrar la seva irregularitat i va acabar cedint per 60-47 davant un ASFE que va ser millor en la recta final del partit, moment en que la igualtat que va regnar durant tot el partit es va desfer. Diumenge a les 16.00 ens visita un Andorra que és cuer i que pot ser un bon rival per recuperar la millor versió de l'equip a nivell de joc.

Júnior 'B'
CENTRE CATÒLIC L'HOSPITALET 81 - CN SABADELL 'B' 44

Tal i com mostra el resultat final, dura derrota del júnior 'B' a mans del Centre Catòlic que arribava al matx com a cuer i sense conèixer la derrota. La manca d'idees i de concentració del nostre equip va ser palesa des dels minuts inicials i això explica en part el mal resultat. 
Dissabte a les 20.00 arriba a les Naus un Sant Quirze BC que no posarà les coses gens fàcils als de Ramon Pérez.

Cadet 'A2'
CN SABADELL 'A' - Descans

Després de la jornada de descans els d'Edu Arizmendi rebran la visita diumenge a les 12.15 d'un Sferic de Terrassa que està fent bons resultats i que serà un dur rival pels nostres cadets que segueixen creixent mica en mica en aquesta segona fase.

Cadet 'D'
CN SABADELL 'B' - Descans

Diumenge a les 12.00 toca desplaçar-se a la pista del Bàsquet Sant Climent després de l'aturada per Carnaval. Els locals arriben a la cita com a perseguidors dels nois d'Adrià González que hauran de treballar a fons per endur-se el partit.

Infantil 'A2'
CN SABADELL - Descans

Un invicte Ipsi serà la dura pedra de toc dels nois de Jonathan Ramírez en el seu retorn a la competició. Diumenge a les 10.45 els nostres tindran l'ocasió d'exhibir la seva millor versió per tal de competir davant el dur equip barceloní.

Mini 'A2'
CN SABADELL 'A' - Descans

Amb l'objectiu de fer un partit regular el mini 'A' es reincorpora a la competició amb un llarg viatge fins a La Seu d'Urgell per enfrontar-se al Sedis, dissabte a les 17.30.

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' - Descans

Després de l'aturada de la competició i una allau de baixes el mini 'B' visitarà dissabte a les 10.30 la pista del líder de la competició, el Regina Carmeli, que posarà a prova l'estat dels de Ricard Sora.

Premini 'D'
CN SABADELL - Descans

L'invicte equip premini visitarà la pista del Cultural, un conjunt que al contrari que els de Marc Sora, encara no coneix la victòria en competició. El matx es disputarà dissabte a les 12.00 a Badalona.

dimarts, 4 de març del 2014

El prestigiós torneig de Sant Adrià es rendeix al bàsquet dels equips del Club


Cap de setmana molt intens pels equips mini 'A' i premini 'A' femenins que van participar al Minitorneo de Sant Adrià, un dels torneigs amb millor cartell de participants de tota la temporada i que va servir per evidenciar, una vegada més, el gran estat de forma dels nostres equips més petits.


Premini 'A' femení: Victòria èpica!

El premini 'A' femení va proclamar-se campió del torneig i ho va fer
sobreposant-se a les baixes que va patir l'equip abans i durant el torneig mitjançant una final resolta en els darrers instants.
A la fase prèvia les noies de Judit Mayor van vèncer de manera contundent a GEIEG, Stadium Casablanca i CB Cervera sense patir massa en cap d'aquests compromisos però arribant a les semifinals de diumenge amb molt desgast físic. 
A semifinals la UE Mataró, un equip amb el que ens hem enfrontat en nombroses ocasions, va posar molts problemes durant tot el partit però finalment es va poder vèncer i accedir a l'esperada final davant l'equip amfitrió i gran favorit, donades les circumstàncies, el Femení Sant Adrià.
El partit decisiu va estar caracteritzat per la igualtat i per l'esgotament d'ambdós equips després d'un cap de setmana tan intens, però les locals van arribar amb un lleuger avantatge de 3 punts als darrers 6 minuts. En aquest moment la qualitat de les nostres va acabar dictant sentència gràcies a l'encert en el tir exterior i una bona defensa que va fer esclatar d'alegria a la nombrosa afició nedadora reunida a les grades del pavelló Ricart.

Mini 'A' femení: Merescuda tercera plaça

Per la seva banda el mini 'A' femení no va poder tornar a repetir triomf tal i
com ja havia fet als dos anteriors grans torneigs als que havia participat (Top Bàsquet i Almeda) i es va haver de conformar amb accedir al pòdium en tercera posició.
A la fase prèvia trajecte immaculat derrotant al GEIEG, a la UE Mataró per la mínima en un final d'infart i a l'Almeda en un espectacular partit per part de les noies de Salva Gracia i Quim Gómez.
A semifinals tocava enfrontar-se a l'Hospitalet, un conjunt que va imposar el seu joc físic, i que va impedir a les nostres atacar amb la seva fluïdesa característica havent de cedir finalment per 10 punts de diferència.
Sense temps a digerir la derrota les nostres van jugar pel 3r-4t lloc i, com ja succeí a la fase prèvia, el rival va ser un Mataró que no va poder ajustar el partit com a la fase prèvia i que va haver de cedir davant la tenacitat sabadellenca.

Color sabadellenc als concursos de tir

No contentes amb el gran paper col·lectiu realitzat al llarg del torneig les nostres jugadores van tenir un paper preponderant als concursos de llençament ja que la Joana Reid va obtenir la 3a plaça en el concurs de KO premini, l'Èlia Páez va ser sots-campiona del concurs de tir lliure mini en una final vibrant, i la Marina Asensio es va proclamar campiona del concurs de triples de categoria premini.

Podeu accedir a una espectacular galeria fotogràfica del torneig realitzada en col·laboració amb les famílies i amb l'organització del torneig.