dijous, 27 de febrer del 2014

Actualitat masculina: No hi ha qui aturi als preminis!


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 60 - CB TANINO CERDANYOLA 'A' 80

El sènior 'A' poca cosa va a tenir a fer davant un Cerdanyola que va fer-se amb el ritme del partit a partir d'una defensa zonal que va canviar el curs del matx a partir del segon període. La fluixa defensa dels nostres haurà de ser un dels elements a millorar diumenge a les 11.45 a la pista del cuer, el CB Morell.

2a Catalana
CN SABADELL 'B' 62 - CB TANINO CERDANYOLA 'B' 79

Resultat que no manifesta la igualtat que va haver-hi a un partit on el sènior 'B' va competir a bon nivell fins que al darrer període el desencert i manca d'idees van decantar la balança del costat d'un Cerdanyola que no va perdonar i es va endur el partit.
Diumenge a les 18.00 desplaçament vital a la pista del Súria en l'aferrissada lluita per la permanència.

Júnior Interterritorial
CN SABADELL 'A' 50 - CN TERRASSA 'A' 61

El CN Terrassa va trencar l'excel·lent dinàmica de resultats del júnior 'A' que poc va poder fer davant la bona defensa que van presentar els visitants, amb més centímetres prop de cistella, i amb les idees molt clares quant a ritme al que s'havia de jugar tal i com mostra el curt marcador.
Dissabte a les 17.45 nova prova de foc a la pista de l'ASFE, un rival que posarà les coses molt difícils.

Júnior 'B'
CN SABADELL 'B' 46 - CREU ALTA SABADELL '2' 50

El júnior 'B' va tornar a tenir la victòria a tocar com en les darreres dues setmanes però no va poder endur-se el partit per petits detalls i pel desgast d'haver de remontar més de 10 punts en els instants inicials de partit.
Dissabte a les 16.00 el Centre Catòlic d'Hospitalet serà un rival propici per mirar de revertir la mala dinàmica de resultats.

Cadet 'A2'
UE SANT CUGAT '2' 78 - CN SABADELL 'A' 69

El cadet 'A' va recuperar l'alè competitiu i va tenir contra les cordes a una UE Sant Cugat més potent físicament gràcies al joc a tota la pista dels nois d'Edu Arizmendi.
Aquest cap de setmana no hi ha jornada però us regalem el vídeo del partit de la setmana passada.



Cadet 'D'
CN SABADELL 'B' 57 - CB VALLIRANA 59

El cadet 'B' va caure en un final de partit molt ajustat després de 40 minuts d'intercanvis en el marcador i un joc ofensiu molt intens per part de tots dos equips. A la recta final el Vallirana va mostrar-se més sòlid i amb més punteria.

Infantil 'A2'
MDD CARME-CBT 43 - CN SABADELL 71

Bon partit de l'infantil masculí que va jugar a un bon nivell en el seu llarg viatge a Tarragona on van poder pressionar amb intensitat i aconseguir bàsquets fàcils que a la llarga es van traduir en molt avantatge en el marcador final.

Mini 'A2'
CN SABADELL 'A' 63 - CB MANLLEU 'A' 65

Emocionant partit del mini 'A' masculí que no va poder sumar la victòria tot i el bon joc degut a la remuntada del Manlleu en el darrer període que va propiciar un final molt ajustat.

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' 40 - CB TANINO CERDANYOLA 'B' 61

El mini 'B' poca cosa va poder fer davant l'allau de baixes que va experimentar davant un Cerdanyola que va estar més fresc amb l'avanç dels minuts.

Premini D
CN SABADELL 46 - GRAMENET BC 39

Nova victòria dels preminis que segueixen a l'alça i van tornar a guanyar en un partit molt ajustat al Gramenet que els permet ser l'únic equip del seu grup que es manté sense conèixer la derrota.


Actualitat femenina: Només les preminis i júniors sumen en un cap de setmana força gris. Dissabte tu també jugues!


1a Catalana
CN TERRASSA 52 - CN SABADELL 'A' 48

El sènior 'A' va realitzar un dels seus pitjors partits del curs i va haver de cedir davant un CN Terrassa que va jugar amb les seves armes de la millor de les maneres i es va acabar enduent el triomf davant un equip que va fallar 15 tirs lliures i moltes situacions còmodes.
Aquest cap de setmana no hi ha temps per lamentar-se ja que ens visita un equip de la zona alta com és el CB Nou Olesa, dissabte a les 17.45. Les jugadores del primer equip han preparat un vídeo per convidar-vos a aquest emocionant partit ja que, tu també jugues!



3a Catalana
CN SABADELL 'B' - Ajornat

Després de l'aplaçament del partit d'aquesta setmana el sènior 'B' torna a la competició aquest cap de setmana davant el Masquefa, dissabte a casa a les 19.30.

Júnior 'A'
ASFE 37 - CN SABADELL 42

El júnior femení va recuperar el camí de la victòria davant l'ASFE a Sant Fruitós tot i que no en un dels seus millors partits, principalment degut al desencert ofensiu i a la gran quantitat de pilotes perdudes. No obstant, en un final ajustat, les nostres van endur-se el triomf.
Aquesta setmana no hi haurà jornada de Nivell 'A'.

Cadet 'A2'
JE TERRASSA 'B' 53 - CN SABADELL 43

Mal partit del cadet femení que després d'una primera part molt per sota del seu nivell va veure com el matx es complicava en excés els dos darrers quarts tal i com reflecteix el resultat final.
Aquesta setmana les cadets descansen per la festivitat de Carnestoltes.

Infantil 'C1'
CN SABADELL - Descans

Les infantils van descansar el passat cap de setmana i aquesta jornada tampoc jugaran. L'equip d'Oriol Real ocupa la primera plaça empatat amb el Sitges.

Mini 'A1'
AE BOET-FEMENÍ MARESME 57 - CN SABADELL 'A' 51

El mini 'A' tot i fer un bon partit va caure a Mataró degut a un desatrós cinquè període que va perdre per 18-2 i que va condicionar la resta del partit tot i que mai es va deixar de competir.
Aquest cap de setmana les noies de Salva Gràcia i Quim Gómez es desplacen a Sant Adrià del Besòs per disputar un torneig de molt bon nivell.

Mini 'C1'
CN TERRASSA 39 - CN SABADELL 'B' 32

Desencertat partit del mini 'B' femení que va cedir en un partit ajustat davant un CN Terrassa que sempre va anar un pas per davant nostre.
Aquesta setmana cap de setmana de descans.

Premini 'A'
CB SANT CELONI 34 - CN SABADELL 'A' 82

Contundent victòria del premini 'A' que va passar per sobre del Sant Celoni en un bon partit col·lectiu de les jugadores de Judit Mayor que, tot i descansar aquesta setmana, participaran al torneig de Sant Adrià on tenen moltes opcions de fer un bon paper.

Premini 'C'
BÀSQUET MOLINS 10 - CN SABADELL 'B' 60


Molt bon partit d'un premini 'B' que segueix creixent i que en aquesta ocasió es va imposar al Molins amb molta contundència en un partit en el que a més de la característica agressivitat se li va sumar encert en atac.

dimecres, 26 de febrer del 2014

Els nostres equips participaran al Minitorneo de Sant Adrià aquest cap de setmana


Tot i l'aturada de les competicions de formació per la celebració del Carnaval, aquest cap de setmana els nostres equips mini 'A' i premini 'A' femení participaran al 2on Minitorneo que organitza anualment el Femení Sant Adrià i que tindrà la participació d'alguns dels millors equips de l'Estat en aquestes categories.


L'equip mini 'A' femení entrenat per Salva Gracia i Quim Gómez ha quedat enquadrat en el mateix grup que GEIEG (Girona), UE Mataró i Basket Almeda mentre que el premini 'A' femení de Judit Mayor es veurà les cares amb CB Cervera, Stadium Casablanca (Zaragoza) i GEIEG.

Els horaris d'aquest torneig són els següents:

9.00 - MFA - GEIEG
10.30 - PFA - GEIEG
12.00 - MFA - UE MATARÓ
13.30 - PFA - STADIUM CASABLANCA
16.00 - MFA - BASKET ALMEDA
19.00 - PFA - CB CERVERA

Diumenge ambdós equips jugaran en funció de la seva classificació.

Podeu trobar la informació de l'esdeveniment fent clic aquí.

dijous, 20 de febrer del 2014

Actualitat femenina: El sènior 'A' no afluixa i es manté al liderat


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 71 - UE SANT CUGAT 49

Important victòria de les noies d'Álvaro Fernández que van desfer-se d'una incòmoda UESC al segon quart en un molt bon parcial que va determinar la resta del matx i que permet a les nostres seguir líders.
Diumenge a les 19.00 desplaçament de vital importància a la pista d'un equip amb molt potencial com és el CN Terrassa.

3a Catalana
CN SABADELL 'B' 28 - CB CASTELLBISBAL 36

Mal partit del sènior 'B' que va acusar en excés els nervis i va acabar cedint davant un Castellbisbal que tan sols va haver d'entonar-se al darrer període per segellar una victòria que era clau per poder accedir a la segona posició.
Aquest cap de setmana l'equip de Domingo Marín no jugarà per aplaçament i traslladrà el seu derbi davant l'Escola del Carme al proper 5 d'abril.

Júnior A
CN SABADELL 45 - JOVIAT LA SALLE 'B' 52

Partit de dues cares el que va disputar el júnior femení davant el Joviat, equip de la zona baixa, que va acabar del costat de les de Manresa tot i el domini en el joc i en el marcador de les nostres en els primers vint minuts de partit.
Diumenge a les 11.00 difícil desplaçament a la pista de l'ASFE, equip que obligarà a treure el millor de les nostres.

Cadet A2
BF VILADECANS 66 - CN SABADELL 57

Molt bon partit de les cadets a la pista del líder, el Viladecans, que només es va resoldre a les acaballes en benefici de les locals tot i la bona feina del nostre equip, competitiu durant tots els minuts.
Diumenge a les 9.00 partit a la pista de la JE Terrassa que obligarà a les sabadellenques a oferir la seva millor versió per endur-se el partit.

Infantil C1
CN SABADELL 54 - CB MONTPEDRÓS 49

Bon partit de les d'Oriol Real que es van imposar al dur Montpedrós en un partit totalment definit per la igualtat durant tots els minuts i que es va traduir en la quarta victòria de cinc compromisos per les infantils.
Aquest cap de setmana descans per les nostres.

Mini A1

CN SABADELL 'A' 99 - FEMENÍ OSONA 67

Resultat enganyós del partit del mini 'A' femení i és que fins al descans l'Osona plantava cara gràcies a les seves individualitats. No va ser fins als darrers períodes que les nostres va prémer l'accelerador en defensa per acabar obtenint un triomf basat en el bon joc col·lectiu en atac.
Dissabte a les 9.00 toca matinar ja que es juga a la pista del Boet-Femení Maresme.

Mini C1
CE MARISTES RUBÍ 50 - CN SABADELL 'B' 48

Derrota per la mínima del mini 'B' que va remuntar un gran desavantatge a la pista de Maristes però que no va ser suficient per endur-se una victòria que es va acabar decidint per petits detalls.
Dissabte a les 17.30 desplaçament a la pista del CN Terrassa per jugar contra un dels millors equips de la competició.

Premini A - Descans

Les de Judit Mayor van descansar però aquesta setmana reprenen l'activitat visitant dissabte a les 12.00 la pista del Sant Celoni

Premini C
CN SABADELL 'B' 19 - CB NOU BARRIS 13

Esforçat partit de les preminis B que tot i estar molt desencertades de cara a cistella van defensar amb molta intensitat i van impedir que el Nou Barris pugués sumar amb encert en atac, cosa que va servir per endur-se la victòria.
Dissabte a les 10.30 tocarà enfrontar-se amb un bon equip com és el Molins a la seva pista.

Actualitat masculina: El sènior 'A' i el premini segueixen guanyant al límit una jornada més


1a Catalana
CB SAMÀ 79 - CN SABADELL 'A' 80

Nova victòria dels nois d'Àlex Avilés que van resoldre el partit a les acaballes gràcies a una actuació col·lectiva molt sòlida que va permetre endur-se el partit per petits detalls just a les acaballes del mateix.


Aquest dissabte derbi comarcal davant el potent Cerdanyola dissabte a les 16.00 a Les Naus, un partit en el que el suport de tothom a les grades serà decisiu.

2a Catalana
CB GAVÀ '2' 70 - CN SABADELL 'B' 68

El sènior 'B' va tenir la victòria a tocar a la pista del líder arribant a dominar per 15 punts de diferència però la inconsistència als minuts finals van privar als de Cristóbal Lindo de fer-se amb una preuada victòria.
Dissabte partit molt important a Les Naus davant el Cerdanyola 'B' a les 17.45.

Júnior Interterritorial
ABB DOSA 56 - CN SABADELL 'A' 69

El júnior 'A' segueix comptant els seus partits per victòries en aquest any 2.014 i va imposar a Badalona el seu creixement defensiu per desfer-se del Dosa.
Diumenge a les 12.30 el CN Terrassa visita la nostra pista en un derbi vallesà que pot ser una bona oportunitat per seguir ascendint en la classificació.

Júnior B
CEJ L'HOSPITALET 60 - CN SABADELL 'B' 54

El júnior 'B' va fer un dels seus millors partits de la temporada i va tenir contra les cordes a l'Hospitalet en un partit que es va acabar decidint per petits detalls del cantó dels locals, en millor dinàmica de resultats.
Dissabte a les 19.30 Les Naus acolliran el duel sabadellenc entre els de Ramon Pérez i el Creu Alta.

Cadet A2
CN SABADELL 'A' 34 - CB CABRERA 88

Els d'Edu Arizmendi van realitzar un dels pitjors partits de la temporada i això va ser aprofitat per un Cabrera que va passar per sobre dels nostres amb massa facilitats. 
Diumenge a les 11.00 desplaçament a la pista de la UE Sant Cugat on els nostres tindran l'opció de recuperar la competitivitat en el joc.

Cadet D
CB PRAT 'C' 53 - CN SABADELL 'B' 77


El cadet 'B' va refer-se de la seva darrera derrota i va jugar a gran nivell a la pista del Prat on els d'Adrià González van fer un partit molt rodó, sobretot en atac.
Diumenge a les 10.45 el Vallirana visitarà Les Naus.

Infantil A2
CN SABADELL 21 - CB LLIÇÀ D'AMUNT 72

Poca història en el partit dels infantils que el Lliçà es va apuntar de manera clara després de només dos períodes de certa igualtat. La major fortalesa física dels visitants i la quantitat de boles perdudes dels de Jonathan Ramírez al llarg del partit van dictar sentència tal i com es reflecteix en el marcador.
Dissabte a les 11.00 toca matinar per desplaçar-se a jugar davant el MDD Carme de Tarragona.

Mini A2
CB VIC 98 - CN SABADELL 'A' 48

La matinada dels nostres va condicionar un partit en que el Vic no va donar opcions als sabadellencs que van encaixar masses bàsquets fàcils que van néixer de pilotes perdudes.
El Manlleu serà el rival dels d'Edu Arizmendi dissabte a les 11.45 a Les Naus.

Mini C1
CE ESCOLA PIA SABADELL 'B' 98 - CN SABADELL 'B' 48

Les múltiples baixes de l'equip de Ricard Sora van condicionar un partit en el que hauria d'haver regnat la igualtat tal i com havia succeït en anteriors enfrontaments entre aquests dos conjunts.
Dissabte a les 10.30 el Cerdanyola 'C' ens visitarà a Les Naus.

Premini D
UB MIR 'B' 38 - CN SABADELL 40

El premini segueix guanyant partits al límit i en aquesta ocasió va tocar fer-ho a Montcada i Reixac on els de Marc Sora van evidenciar el seu bon estat de forma.
Dissabte a les 10.30 toca jugar a casa i rebre la visita del Gramenet BC.

divendres, 14 de febrer del 2014

CAMPUS DE TECNIFICACIÓ DE SETMANA SANTA. Esteu llestos?



4 dies de màxima intensitat amb un únic objectiu: millorar la teva tècnica individual i els teus recursos en el joc i aprenent independentment del teu nivell.
Dona-li vida a la pilota!




T'ho posem ben fàcil!

Aquí tens tot el que necessites saber:

QUÈ TREBALLAREM?

Centrarem les sessions en el treball tècnic i en la correcció dels detalls posturals però sobretot prestarem atenció al tir i al crossover, dos aspectes del joc que has de dominar si vols ser un mestre del bàsquet!

UN DIA AL CAMPUS

8.30-9.00 Servei d'acollida
9.00-10.00 Objectius de la sessió d'entrenament i escalfament físic
10.00-11.15 Entrenament tècnic
11.15-11.45 Esmorzar
11.45-13.00 Entrenament col·lectiu, aplicació de fonaments tècnics
13.00-13.30 Servei de recollida
* Aquesta planificació inicial pot variar puntualment.

INFORMACIÓ GENERAL

  • Dates: 14, 15, 16 i 17 d'abril del 2.014
  • Horari: De 9.00 a 13.00 
  • Servei d'acollida i recollida gratuïta: A partir de les 8.30 i fins les 13.30
  • Lloc: Pavelló de Les Naus del C.N. Sabadell
  • Edats: Obert a nois i noies d'entre 5 i 15 anys d'edat. Grups d'edat i nivell per tal de poder millorar la tècnica al ritme més adient.
  • Inscripcions flexibles: Inscriu-te tot el Campus (4 dies) o només els dies que t'interessin de manera independent.
  • Inscripcions: Si t'inscrius abans del dia 31 de març aprofita el nostre descompte especial i gaudeix del Campus de Tecnificació per només 15€. Si t'inscrius a partir de l'1 d'abril el preu complet del Campus és de 25€.

MÉS INFORMACIÓ

Més informació a la Secció de Bàsquet del Club Natació Sabadell (basquet.cnsabadell@gmail.com) en horari de tarda (c. de Montcada, 21 - 08203 Sabadell), Telèfons: 93 727 86 49 (Secció de Bàsquet)- 627 338 285 (Quim Gómez) - 670 249 785 (Paco Rodríguez) - 647 677 400 (Iván Rodríguez).


FULL D'INSCRIPCIÓ ON-LINE

dijous, 13 de febrer del 2014

Actualitat masculina: Les victòries, si són ajustades, molt millors!


1a Catalana

CN SABADELL 'A' 66 - REUS DEPORTIU 64

Partit d'infart el viscut a Les Naus en que els nois d'Àlex Avilés estaven totalment contra les cordes però, en una recta final espectacular, van poder reviure i ajustar el partit fins al apoteòsic bàsquet final d'Oriol Andrés que va anotar al límit per apuntar-se un valuós triomf.
Diumenge desplaçament vital a la pista del Samà Vilanova a les 18.15 per tal de seguir marcant distància respecte els perseguidors.

2a Catalana
CN SABADELL 'B' 73 - UE SANT CUGAT 64


El partit es tractava d'una final i els de Cristóbal Lindo no van fallar apretant encara més la zona baixa de la classificació. El bon inici de partit, que va permetre assolir avantatges de fins a 20 punts, va ser decisiu ja que la UESC va arribar a col·locar-se a només 3 punts a manca de 2 minuts.
Dissabte a les 19.45 complicat desplaçament a la pista del líder, el CB Gavà.

Júnior Interterritorial
CN SABADELL 'B' 61 - CB TANINO CERDANYOLA 60

Tercera victòria seguida de manera ajustada per un júnior 'A' que ha entrat en bona dinàmica de joc i resultats fruit del seu bon treball durant la setmana. En aquesta ocasió la víctima, per petits detalls, va ser el Cerdanyola que va cedir per 1 punt.
Dissabte a les 16.00 desplaçament a la pista d'un Dosa Badalona que pot ser un escenari excel·lent per seguir jugant a tant bon nivell.

Júnior 'B'
CN SABADELL 'B' 47 - CB SANT PERE TERRASSA 'B' 68

Poca cosa va poder fer l'equip de Ramon Pérez davant un Sant Pere que sempre va aconseguir atacar amb encert les propostes defensives dels sabadellencs.
Diumenge a les 12.30 toca desplaçar-se per jugar davant el CEJ L'Hospitalet.

Cadet 'A2'
CB GRANOLLERS 91 - CN SABADELL 'A' 49

El guió es va tornar a repetir una jornada més en un equip cadet que tot i mantenir-se dins el partit fins al descans va enfonsar-se física i mentalment en la segona meitat davant d'un equip que va demostrar el fet de tenir un any més d'edat.
Dissabte a les 20.00 ens visita el CB Cabrera en una bona oportunitat per seguir agafant consistència.

Cadet 'D'
CN SABADELL 'B' 45 - BÀSQUET ALELLA 'B' 52


Apassionant partit el que es va viure a Les Naus i que tan sols es va decidir per  petits detalls tot i que el merescut guanyador va ser un Alella que va dominar durant molts minuts tot i la insistència dels d'Adrià González que es van resistir a perdre el seu primer partit del 2014.
Dissabte a les 10.45 el CB Prat rebrà la visita dels nostres nois.

Infantil 'A2'
CB MATADEPERA 74 - CN SABADELL 56

Inesperat entrebanc de l'infantil que no va poder superar a un Matadepera molt més endollat al partit i que va superar la fragilitat defensiva dels de Jonathan Ramírez. Tot i això no val a badar i diumenge a les 10.45 ens visita el Lliçà de Munt en una nova prova de foc.

Mini 'A2'
LA SALLE MANRESA 81 - CN SABADELL 'A' 69

Bon partit del mini 'A' que tot i jugar a gran nivell va haver de cedir davant del potencial de una La Salle Manresa que va exhibir una generació de jugadors molt interessant.
Dissabte toca matinar ja que els minis viatgen per medir-se al CB Vic a les 9.15.

Mini 'C1'
CE SANT NICOLAU GRANA 78 - CN SABADELL 'B' 84

Vibrant partit decidit per petits detalls el que van disputar els dos equips sabadellencs enfrontats a la pista del carrer Jardí i que va beneficiar els nois de Ricard Sora, amb més precisió en els minuts finals.
Dissabte tercer derbi local consecutiu davant el CE Escola Pia Sabadell a la seva pista dissabte a les 12.45

Premini 'D'
SALESIANS BADALONA 21 - CN SABADELL 23

Els preminis van obrir el dissabte amb una ajustada victòria per la mínima davant els Salesians de Badalona en un matx en el que la son va ser la protagonista en els quarts inicials per part dels dos equips.
A les 10.30 a Montcada i Reixac els de Marc Sora s'enfrontaran a l'UB Mir

Actualitat femenina: Jornada perfecta per les noies!


1a Catalana
TGN BÀSQUET 42 - CN SABADELL 'A'


Important victòria de les noies d'Álvaro Fernández que van recuperar el liderat a una complicada pista i gràcies a un treball constant que va tenir la recompensa al darrer període quan la defensa sabadellenca va ofegar a les de Tarragona, que només van poder anotar 2 punts en total.
Aquest cap de setmana nova prova de foc davant una UE Sant Cugat que dissabte a Les Naus (17.45) de ben segur que presentarà molta resistència.

3a Catalana
BC MARTORELL 26 - CN SABADELL 'B' 44

El sènior 'B' no va fer un gran partit en atac però la sòlida defensa al llarg de tot el partit va permetre a les de Domingo Marín guanyar en un desplaçament a la pista del colista. A lamentar les lesions que estan afectant a l'equip en el moment més important de la temporada.
Dissabte a Les Naus esperem el vostre recolçament per guanyar al CB Castellbisbal, 2n classificat, en un partit decisiu (19.30).



Júnior A
SA SÚRIA 36 - CN SABADELL 60

Partit guanyat i ben treballat pel júnior femení de Carles Los Santos que no va donar opció al Súria en un partit on les nedadores van recuperar sensacions després de la seva darrera derrota. Dissabte a les 16.00 nova oportunitat de demostrar aquesta progressió davant un Joviat-La Salle que ocupa les darreres posicions de la classificació.

Cadet A2
CN SABADELL 60 - CB ARTÉS 30

Bon partit de les cadets que no van haver de patir en excés davant un Artés que no va estar massa inspirat en atac. Les de Paco Rodríguez, que sumen 3 victòries en 4 partits van mostrar un bon nivell de joc i semblen preparades per enfrontar-se amb la pista del potent Viladecans diumenge a les 10.30. A per elles!

Infantil C1
CN SABADELL 44 - CB NOU OLESA 32


Les d'Oriol Real van realitzar un partit molt seriós davant el Nou Olesa, invicte fins a la data, i van imposar-se en un partit que va començar molt fred però que es va anar decantant mica en mica del nostre costat arribant a assolir avantatges de prop de 20 punts.

CE ESCOLA DEL CARME 'B' 35 - CN SABADELL 62 (Ajornat)

En el partit ajornat per pluja nou triomf de les nostres que tot i el fred van anar-se ficant al partit mica en mica fins a arribar al resultat final que demostra l'autoritat amb la que es va imposar l'equip nedador.
Dissabte a la 13.00 l'infantil rep a un dur rival com és el Montpedrós a Les Naus.

Mini 'A1'
CN SABADELL 'A' 94 - CB GRANOLLERS 57

Contundent triomf del mini 'A' que tot i no realitzar un bon partit en defensa va aconseguir anotar amb molta fluïdesa tal i com mostra el marcador. 
Dissabte a les 11.45 ens visita un Femení Osona que de ben segur voldrà posar en dificultats a les sabadellenques.

Mini 'C1' 
CN SABADELL 'B' 78 - CB CASTELLAR 29


Després d'una setmana de descans nou triomf amb autoritat del mini 'B' que no va tenir pietat d'un Castellar que poca cosa va poder fer amb les de Tamara Masvidal i Jasmina Sampedro, efectives a ambdues bandes de la pista.
En un canvi d'ordre de jornada el proper partit del mini 'B' serà a les 9.00 aquest dissabte a la pista del Maristes Rubí, un partit que es preveu molt igualat.

Premini 'A'
CN SABADELL 'A' 82 - CBF CERDANYOLA 40

Bon joc en equip el que va desplegar el premini 'A' davant el Cerdanyola i que es va reflectir a la pista i en el resultat final tot i el bon treball de les visitants.
Aquest cap de setmana descans per les sabadellenques que no tenen jornada.

Premini 'C'
CN SABADELL 'B' 47 - VEDRUNA GRÀCIA 25


Bon partit del premini 'B' femení que gràcies a la seva bona sortida en els primers minuts van poder guanyar amb comoditat un partit que d'altra manera se'ls hi podria haver complicat degut a la igualtat de forces entre ambdós equips.
Dissabte a les 10.30 nou partit a casa amb la visita del Nou Barris, un dels millors equips del grup.

divendres, 7 de febrer del 2014

Actualitat femenina: Jornada gris en la que només Sènior 'B' i Premini 'A' coneixen la victòria


1a Catalana
CN SABADELL 'A' 53 - CB TARRAGONA 58

Mal partit del sènior 'A' femení que va tornar a deixar escapar el liderat en solitari al caure davant d'un Tarragona que va plantejar un partit molt sòlid i que sempre va anar per davant en el marcador tot i els esforços de les d'Álvaro Fernández.
Després d'aquest entrebanc toca desplaçar-se a la complicada del TGN Bàsquet, dissabte a les 20.00, en un compromís que posarà a prova a les nostres novament.

3a Catalana
CN SABADELL 'B' 61 - CB PUIG-REIG 48

Retrobament amb la victòria del conjunt de Domingo Marín que tot i quallar un partit molt irregular en determinades fases del joc va aconseguir trencar la igualtat en un gran darrer quart en que la fluïdesa ofensiva va ser molt elevada.
Aquesta setmana toca seguir recuperant sensacions a la pista d'un dels cuers de la categoria com és el BC Martorell que de ben segur plantarà cara a les nostres diumenge a les 12.30.

Júnior 'A'
CN SABADELL 54 - CN TERRASSA 'B' 58

Irregular partit de les nostres júniors que no van estar encertades ni en defensa ni en atac i que van cedir terreny davant d'un CN Terrassa que va portar el timó del partit, sobretot pel que fa des de la línia exterior.
Diumenge a les 16.00 desplaçament a la pista d'un SA Súria que voldrà revenjar-se de la derrota de l'anada.

Cadet 'A2'
PME LES FRANQUESES 55 - CN SABADELL 39

La zona perenne de Les Franqueses va fer trontollar l'atac d'un cadet femení que no va tenir suficients arguments com per atacar-la correctament al llarg del partit i d'aquesta manera es va patir la primera ensopegada d'aquesta segona fase.
Dissabte a les 16.00 visita la nostra pista el CB Artés en una ocasió per recuperar la nostra millor versió.


Infantil 'C1'
CE ESCOLA DEL CARME 'B' - CN SABADELL - Suspès

El mal temps de dissabte al matí va impossibilitar la celebració d'un derbi sabadellenc que es disputarà el proper dimecres 12 de febrer a les 19.00.
Aquesta setmana dura pedra de toc de l'equip d'Oriol real que rep al Nou Bàsquet Olesa dissabte a les 13.00 a Les Naus.

Mini 'A1'

CEJ L'HOSPITALET 63 - CN SABADELL 'A' 47

Dura derrota del mini 'A' femení a Hospitalet en un partit que va dominar tant a nivell de joc com de resultat fins al 5è quart. A partir d'aleshores el desencert en atac i la major presència física de les locals va acabar de dictar sentència.
Dissabte a les 11.45 rebem la visita del CB Granollers en una bona ocasió per recuperar la regularitat en el joc.

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' - Descansa

Després d'una setmana de descans el mini 'B' rebrà la visita dissabte a les 11.45 del CB Castellar en una bona oportunitat per seguir demostrant la bona feina que està duent l'equip entre setmana.

Premini 'A'
CE SANT NICOLAU GRANA 31 - CN SABADELL 'A' 85

Inapelable victòria al derbi sabadellenc del premini 'A' que tot i iniciar el partit amb un mal nivell de joc va anar recuperant sensacions fins a imposar el seu estil tant en atac com en defensa.
Dissabte a les 10.30 un dur rival com el CBF Cerdanyola visitarà Les Naus en un partit que es preveu molt igualat.

Premini 'C'
BC SANT JOAN DESPÍ 52 - CN SABADELL 'B' 30

El premini 'B' no va poder davant la intensitat d'un Sant Joan Despí que va ser superior a les nostres, massa esgotades en una pista de dimensions superiors a les que estem acostumades.
Dissabte a les 10.30 ens visita el Vedruna Gràcia de Barcelona.

dijous, 6 de febrer del 2014

Actualitat masculina: El júnior 'A' conquereix Lleida i el cadet 'B' segueix en bona dinàmica


1a Catalana
CB RIPOLLET 73 - CN SABADELL 'A' 55

Dura derrota del sènior 'A' masculí que tot i remuntar en vàries ocasions el partit i arribar a posar-se per davant en el darrer quart no va poder superar la major intensitat i cap fred del Ripollet.
Dissabte a les 17.45 partit crucial pel nostre equip a Les Naus davant el Reus Deportiu, us hi esperem!!

2a Catalana
CB NOU BADIA 83 - CN SABADELL 'B' 63

Un darrer quart per oblidar va privar al sènior 'B' de mantenir la seva bona ratxa de joc i resultats i és que a manca de 10 minuts la diferència era de 7 punts.
Diumenge a les 12.30 autèntica final davant la UE Sant Cugat '2' a Les Naus!!

Júnior Interterritorial
FORÇA LLEIDA 64 - CN SABADELL 'A' 69

Excel·lent partit del júnior 'A' que va evidenciar el seu bon estat de forma i el seu correcte treball durant la setmana amb una victòria de prestigi davant d'un dels millors equips de la lliga.
Dissabte a les 19.30 ens visita el CB Cerdanyola en una bona ocasió per seguir creixent.

Júnior 'B'
UE BARBERÀ 49 - CN SABADELL 'B' 41

Tan sols amb una mica d'encert ofensiu el júnior 'B' hauria pogut sorprendre a domicili a una UE Barberà que va vèncer a les acaballes del partit tot i el bon treball dels de Ramon Pérez.
Dissabte a les 20.00 nova ocasió de seguir jugant a bon nivell davant del CB Sant Pere Terrassa 'B' a Les Naus.

Cadet 'A2'
CN SABADELL 63 - CB CORNELLÀ '99' 109

Dura derrota dels nois d'Edu Arizmendi que tot i que segueixen treballant a bon nivell encara no coneixen la victòria a la segona fase. En aquesta ocasió un potent Cornellà no va donar opcions al nostre equip.
No hi ha temps a adormir-se. Dissabte a les 10.30 el cadet 'A' visita la pista del sòlid Granollers.

Cadet 'D'
AE MVP CERVELLÓ 44 - CN SABADELL 'B' 57

Segueix el gran estat de forma del cadet 'B' que va tornar a vèncer en la seva visita a Santa Coloma de Cervelló. El bon to defensiu dels sabadellencs va ser clau per poder endur-se una nova victòria. 4 de 4!
Diumenge a les 10.45 visita Les Naus el Bàsquet Alella.

Infantil 'A2'
CN SABADELL 62 - CB CERVERA 48


Bon partit de l'infantil que va guanyar el segu segon partit consecutiu i ho va fer tot i algunes intermitències en el joc davant un Cervera que va pressionar amb força encert durant moltes fases del partit.
Dissabte a les 16.00 els de Jonathan Ramírez visitaran la pista d'un CB Matadepera als que ja es va vèncer a la primera fase.

Mini 'A2'
CN SABADELL 'A' - Descans

Després d'una jornada de descans els minis 'A' hauran de matinar per desplaçar-se a jugar a la pista de La Salle Manresa dissabte a les 9.15.

Mini 'C1'
CN SABADELL 'B' 59 - CREU ALTA SABADELL 57

Tot i el resultat final els nostres van dominar durant bona part del partit obtenint rendes superiors als 15 punts. L'empenta dels visitants i la relaxació dels nostres va provocar un final d'infart que es va resoldre del nostre costat.
Diumenge nou derbi sabadellenc a les 9.30 a la pista del CE Sant Nicolau.

Premini 'D'
CN SABADELL - Descans

Després d'una jornada de descans els nois de Marc Sora visiten la pista dels Salesians de Badalona dissabte a les 9.30