PER CONFIRMAR LA VOSTRA ASSISTÈNCIA: passeu per la secretaria de la secció a treure el tiquet, dilluns-dimecres-divendres de 19.00 a 21.00 h, o truqueu al mòbil 629 722 814.

Pa Natural

US HI ESPEREM !!!!!!

dimarts, 5 de juny del 2012

2a Catalana Masculina. El Sènior B manté la categoria

Autèntica final la que es va viure al Pavelló de Ferreries de Tortosa el diumenge 3, on la permanència a la 2a Catalana estava en joc. Partit a vida o mort on en 40 minuts es decidiria quin dels dos equips baixava de categoria i quin la mantenia després d’una dura temporada.

El partit va començar amb forces errades i imprecisions degut a la pressió i la tensió que acumulaven els dos equips, tot i així, el CN Sabadell B sumava de dos en dos mentre que el C.B. Cantaires va encadenar tres triples consecutius que van fer que l'equip sabadellenc anés a remolc durant tot el primer quart. Gràcies a un 10 de 12 en tirs lliures en aquest quart, els jugadors del Jordi Talló no varen deixar marxar en el marcador als tortosins, acabant el quart tres punts per sota 21 a 18.

El segon quart fou pels sabadellencs, que amb un bon tanteig d’anotació (19 punts) van arribar al descans dos punts per sobre dels locals. Per arribar al final de la mitja part amb un resultat de 35 a 37 varen ser vitals la bona defensa de tot l'equip i el bon nivell que van exhibir els jugadors júniors del CNS al entrar en les rotacions, jugant en alguns moments fins a quatre júniors junts.

A la represa del partit, les coses no van anar gens bé per l'equip sabadellenc, encaixant 23 punts en un quart on ells només van ser capaços d’anotar-ne 12. Les defenses zonals aplicades pel Cantaires durant tot el partit es van anar tancant en aquest quart degut al poc encert dels sabadellencs des de la línia de 6,25 i això va provocar el col·lapse visitant. La manca de rebot, provocat per la zona i els seus constants contraatacs van deixar el marcador en un 58 a 49 que posava les coses molt difícils a l'equip del Club Natació Sabadell.

El darrer període no va començar millor pel sabadellencs, que van arribar a tenir una diferència negativa de fins a 11 punts a falta de 8 minuts pel final. Poc s’esperava el Cantaires de Tortosa que una contundent reacció del CNS, anotant 34 punts en els últims 8 minuts sentenciaria el partit i la categoria amb un 77 a 83 final. El gran nombre de familiars, coordinadors i entrenadors del Club i seguidors de l’equip en general que es van desplaçar a Tortosa va ser clau en aquest final d’infart.

Finalment el treball duríssim de tota una temporada s’ha vist recompensat amb una permanència anhelada.

Parcials: 21-18, 14-19, 23-12, 19-34

Anotadors CNS: Escuert (4), Tres (14), Salanova (1), Barnussell (2), Yll (6), Ortiz (25), Bertran (4),  Moix (5), Canals (6), Belmar (2), Lahmame i Tienda (14).